Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy ez nem csak felcsútra vonatkozik, hanem bárhova, ha a házad felett reptet valaki egy ilyen szart, ami a TE személyiségi jogaid sértheti akkor te is ráhívhatod a rendőrt,

viszont ha tovább gondolja bárki a dolgot, bármelyik országban ahol a miniszterelnök lakik te meg "ujságíróként" elkezdenél a háza felett drónt reptetni, szinte biztos hogy mennél a csíkos autóba, aztán majd ott bent magyarázkodhatnál , nem úsznád meg ilyen egyszerű elsétálással a helyszinröl...
elmondanám teljesen jogosan jártak el a rendőrök, a drón használatához légügyi engedély kell, külön meg kell kérni adott terület felett az engedélyeket, és még hogy ezt a videot kirakták a szolgálatban lévő rendörröl, aki külön felhívta a fígyelműket hogy nem egyezik bele a felvétel készitésébe plussz faszulni fognak nem kicsit, nagyon.....

amugy a drónokra vonatkozó összes dolognak utána lehet olvasni a neten, és ezek a "szenzáció gyáros" ujságirocskák ezzel szerintem mind tisztában is voltak, szóval simán csak indulatot akarnak gyártani...
Én inkább megyek, akár ki is küld mert nem szeretem a feszkót és az ellenségeskedést. Épp elég a hétköznapokban a harc, hobbi alatt nyugit akarok. Van épp elég hely ahová lehet menni.
Akiket el tud küldeni a redneck, azok a madarak!
Victor. Epp vegeztunk.ma. heveresztunk.a foldon. Egyszercsak jott egy lovasfogat majd egy ml mercis parittya. Elzavart ez is a palyarol hogy az apjae a fold. Es hogy ez egy madar rezervatum :) amugy o meg telepjarozik versenyszeruen . de szerintem.kamu volt az egesz. Kivancsi lennek egy papirra hogy 200 meterre egy hatalmas szemetlerakotol mifele madarrezervatum az. Tan siraly? Vagy varjutelep?
Kicsi kutya nagytol tanul.

"biztos" a többi gyerektől látja
Jaj az mar nem hoz izgibe...tobbet er ha kerulok egyet,legalabb erzem a hatast
PICI Fiam,honnan veszi ezeket a hülyeségeket.......
hjaaaa, csajokkal "elmenni" már lejárt lemez...
Ha te ilyenekre izgulsz... :-D
ok. semmi probléma.
Nem tudunk menni a beszèlt helyre. Elhalasztva,majd kèsőbb pótoljuk. Sorry
Dehogy..be van a garázsban jó sarosan...menes előtt begyujtom es huzok neki 2-3 nyelest aztan minden lezorog róla. .lepucolom a telloszarakat benzint bele, meg lesem hogy a kerekek ne logjanak,es el is mentem
Nagy a csend Fiúk!!!!! Fogadjunk,mindenki készíti a motorjàt hétvégére.........Baràtom jó voltàból én is dobtam egy széles làbtartót a gépre....Szép is meg jó is.....Alig vàrom, a hajtàst......
válaszoltam.
Meglátom...másik motorból ki tudnám venni a mousset,de az már 2 kerékszerelés... de ha cigótubli beokádik,akkor marad a mousse...de akkor az már 3 szerelés.. hm
nem én találtam ki.. bontósé az érdem...ja meg olajrádióé.. hisz ö mutatta Vilinke a szétpukkasztott tublit...
de kisérleti nyúl azért a teszteken osztlopos tag voltam... mint felhasználó azt mondom..nézd meg.. mert nagyon nagy hibákat is képes kiküszöbölni az a viszonylag vballonos 1,75 22 colos ebike gumi
az odasimul a kerékhez vagy 2-3cm vastag sávban a belső oldalán...2-3cm vastag sávban ha felfekszik valakol .. már egy fél centit is.. ott levegőp nem megy el.. szóval...
ki tudja.. lehet működni fog a szar ráfodon is
hály kolbik

ma kis kerti munkák közepedte csináltuk az első bográcsos fele színdisznyóhús fele csülök pörköltet...
munkázás is.. .piknikelés is.. meg a végén a nyami nyami is...
mondom az asszonynak..figyelje Kamillát mert ha látja hogy tesszük vesszük kavargatjuk a bográcsba a dolgokat.. nehogy megizesitse a pörit kis ezzel azzal, kavics-sóder fűszerezésűre
hát nem nagyon vette félválról amit mondtam.. , inkább szépen mondom telibe leszarta
persze Picsamilla az résen volt.. volt munkázás is gazolás is a részéről..de volt a 2-3 órányi munkázásban 10..15 sec amikor azért nem volt feigyelve eléggé a kisasszony.....
ez onnan derült ki.. mikor megkostolta a feleségem a pörköltet...
mi visszaértünk Kamillóval a vastelepről a hulladékelvitele után...
és mondja.. na melyikünk fogja felpofozni a csajszit...ő..vagy én,....
mondom csak nem..
miért is kéne...csak nem be lett izesitve a kaja...
hát nézzem meg...
de majd ...valami okossat kitalál rá...-mert nagyon be volt indulva a nő a pörköltre..-
mondom.. na abból sem én sem Kamilló nem eszünk...
aztán csak belátta hogy ö sem fog..
de azért a bolognai spagetti az most is jó lett

közbe visszalalakitottam a megnövelt futóbiciklit a 2 éves gyerekeknek való méretűre.. és volt próba is
Azért kérdezem,mert te vagy az Atyja,és ki más tudna ha nem te! Köszi
Nincs ablakom,barlangban lakom
Azért nem tettem még ezt meg,mert szerintem elhúzná az ütés a küllőket,és lehet kirepedne a küllőknél a ráf... meg amúgy pusztán lusta is vagyok,mert eddig jó volt a mousse,de ki kell hajítani belőle és valami megoldás kéne... van vastag belsőm,de szerintem az sem lesz jó... de van jó ráfom is,csak megint a lustasághoz kötök ki, nincs kedvem,energiám az átfűzéshez
De azért köszi a tippet!
Nem akarlak felvilágosítani, de ezzel a méregkeverő el is érte a célját.

Combosabbnak gondoltalak, minhogy egy árnyék jelenésre, sarkon fordulsz.

Nekem Bejött a humorod-ami azért annyit nem ér, hogy 30 forintért felhívjalak. Ezt te is beláthatod.

Lázár, kelj fel és járj!!!