amugy ez nem csak felcsútra vonatkozik, hanem bárhova, ha a házad felett reptet valaki egy ilyen szart, ami a TE személyiségi jogaid sértheti akkor te is ráhívhatod a rendőrt,
viszont ha tovább gondolja bárki a dolgot, bármelyik országban ahol a miniszterelnök lakik te meg "ujságíróként" elkezdenél a háza felett drónt reptetni, szinte biztos hogy mennél a csíkos autóba, aztán majd ott bent magyarázkodhatnál , nem úsznád meg ilyen egyszerű elsétálással a helyszinröl...
elmondanám teljesen jogosan jártak el a rendőrök, a drón használatához légügyi engedély kell, külön meg kell kérni adott terület felett az engedélyeket, és még hogy ezt a videot kirakták a szolgálatban lévő rendörröl, aki külön felhívta a fígyelműket hogy nem egyezik bele a felvétel készitésébe plussz faszulni fognak nem kicsit, nagyon.....
amugy a drónokra vonatkozó összes dolognak utána lehet olvasni a neten, és ezek a "szenzáció gyáros" ujságirocskák ezzel szerintem mind tisztában is voltak, szóval simán csak indulatot akarnak gyártani...
Én inkább megyek, akár ki is küld mert nem szeretem a feszkót és az ellenségeskedést. Épp elég a hétköznapokban a harc, hobbi alatt nyugit akarok. Van épp elég hely ahová lehet menni.
Victor. Epp vegeztunk.ma. heveresztunk.a foldon. Egyszercsak jott egy lovasfogat majd egy ml mercis parittya. Elzavart ez is a palyarol hogy az apjae a fold. Es hogy ez egy madar rezervatum :) amugy o meg telepjarozik versenyszeruen . de szerintem.kamu volt az egesz. Kivancsi lennek egy papirra hogy 200 meterre egy hatalmas szemetlerakotol mifele madarrezervatum az. Tan siraly? Vagy varjutelep?
Dehogy..be van a garázsban jó sarosan...menes előtt begyujtom es huzok neki 2-3 nyelest aztan minden lezorog róla. .lepucolom a telloszarakat benzint bele, meg lesem hogy a kerekek ne logjanak,es el is mentem
Nagy a csend Fiúk!!!!! Fogadjunk,mindenki készíti a motorjàt hétvégére.........Baràtom jó voltàból én is dobtam egy széles làbtartót a gépre....Szép is meg jó is.....Alig vàrom, a hajtàst......
Meglátom...másik motorból ki tudnám venni a mousset,de az már 2 kerékszerelés... de ha cigótubli beokádik,akkor marad a mousse...de akkor az már 3 szerelés.. hm
nem én találtam ki.. bontósé az érdem...ja meg olajrádióé.. hisz ö mutatta Vilinke a szétpukkasztott tublit...
de kisérleti nyúl azért a teszteken osztlopos tag voltam... mint felhasználó azt mondom..nézd meg.. mert nagyon nagy hibákat is képes kiküszöbölni az a viszonylag vballonos 1,75 22 colos ebike gumi
az odasimul a kerékhez vagy 2-3cm vastag sávban a belső oldalán...2-3cm vastag sávban ha felfekszik valakol .. már egy fél centit is.. ott levegőp nem megy el.. szóval...
ki tudja.. lehet működni fog a szar ráfodon is
ma kis kerti munkák közepedte csináltuk az első bográcsos fele színdisznyóhús fele csülök pörköltet...
munkázás is.. .piknikelés is.. meg a végén a nyami nyami is...
mondom az asszonynak..figyelje Kamillát mert ha látja hogy tesszük vesszük kavargatjuk a bográcsba a dolgokat.. nehogy megizesitse a pörit kis ezzel azzal, kavics-sóder fűszerezésűre
hát nem nagyon vette félválról amit mondtam.. , inkább szépen mondom telibe leszarta
persze Picsamilla az résen volt.. volt munkázás is gazolás is a részéről..de volt a 2-3 órányi munkázásban 10..15 sec amikor azért nem volt feigyelve eléggé a kisasszony.....
ez onnan derült ki.. mikor megkostolta a feleségem a pörköltet...
mi visszaértünk Kamillóval a vastelepről a hulladékelvitele után...
és mondja.. na melyikünk fogja felpofozni a csajszit...ő..vagy én,....
mondom csak nem..
miért is kéne...csak nem be lett izesitve a kaja...
hát nézzem meg...
de majd ...valami okossat kitalál rá...-mert nagyon be volt indulva a nő a pörköltre..-
mondom.. na abból sem én sem Kamilló nem eszünk...
aztán csak belátta hogy ö sem fog..
de azért a bolognai spagetti az most is jó lett
közbe visszalalakitottam a megnövelt futóbiciklit a 2 éves gyerekeknek való méretűre.. és volt próba is
Azért nem tettem még ezt meg,mert szerintem elhúzná az ütés a küllőket,és lehet kirepedne a küllőknél a ráf... meg amúgy pusztán lusta is vagyok,mert eddig jó volt a mousse,de ki kell hajítani belőle és valami megoldás kéne... van vastag belsőm,de szerintem az sem lesz jó... de van jó ráfom is,csak megint a lustasághoz kötök ki, nincs kedvem,energiám az átfűzéshez
De azért köszi a tippet!
viszont ha tovább gondolja bárki a dolgot, bármelyik országban ahol a miniszterelnök lakik te meg "ujságíróként" elkezdenél a háza felett drónt reptetni, szinte biztos hogy mennél a csíkos autóba, aztán majd ott bent magyarázkodhatnál , nem úsznád meg ilyen egyszerű elsétálással a helyszinröl...