Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra várhatna egy darabig..... esetleg a Győzikével ne költözzek egy albérletbe? vagy a Kiszel Tünci ne legyen a barátnőm? (hányos szmájli)

viszont ti ketten mindig nagy barik voltatok, emlékszem még a szép szpongyori időkre mikor kéz a kézben andalogtatok még innen is letipliztél annyira bejött a láw....
gecsa, ráfekteted egy üllőre, és adsz neki a kétkezes nagy kalapácsal....

nekem nagyon sokszor kellett vissza ütni, ez a bakonyi sziklás mindig adott neki rendesen, szóval ne félj tőle kalapács a legjobb barátod.... utána mehet bele a cigok bőréből készült tubli....
A típus nem egyezik de a cél igen
Ez az igazi extrém endúró....
Egy 100 kilós kis berregővel sokkal nehezebb extrém környezetet találni, nekem már egy 60 fokos emelkedő is extrém kihívás, és igy könnyű jót szórakozni
És mostanság egyre fontosabb a kényelem
egy biztos..
ha a felniben 4-5cm körhagyással van a felütődés.. ez sem képes csodákra..
mennyé el oszt vegyé normális kereket....
ha nix rá lé..szójjá küldök fénypost..csak nyisd ki az ablakot.. bár nem si muszály.. mert egyből küldök az ablakjavitásra is zsét..3 rétegű neoplán üveges ugye..
hály kolbik...

ini..
pótbelsőt meg szerszÁÁÁmokoaaaat
te is az vagy akinek a problémái egyediek...mert az autópálya utazótól az egsztrém bihari motorozásig szeretnéd használni ugyan azt a iksztézé 660at ugyan azokkal a gumikkal..mindennel..ugyan azon a napon...
na ez azért elég eghsztrém kihívás minden szinten..
ilyenre még nixenek felkészülve a gyárak..

joli...
hát a hihetetlen kategóüria vagy...olvassuk mindég hogy kint őzterelyhben minden milyne szipiszuper.. árak motorra alkatrészek minen tipushoz.. és egy kislétszámú faluban a legkisebb kúp ábécében is beszerezhető dologról beszélsz...
hát komolyan szégyenlem magam az osztrák kereskedők helyett is....

ron...
há híwd fel ha ennyire hiányzik...

lehet te leszel a megmentője..
mert hogy valaki irta is..
ez már rendessen segélykérés.. ilyet csinálnak az öngyikos jelöltek mielőtt belevágnak.. illetve neki indulnak a hidnak..
mindenkit megkérnék szépen beszéljen vele..vagy elveszititek
én azért nem is beszélek vele.. mert midne szavammal csak mélyebbre taszítanám az irigykedésben és önsajnálkozásában...
Tudja valaki milyen arfolyamon van az ms 5 starcross 18 as gumi? Eleg maceras beszerezni.
Nekem meg van ütve a felnim...elég csúnya... ezek szerint nem tudnám elég nyomással a felnihez nyomni a gumit? Mert már gondolkodtam a cigótublin,csak emiatt nem tudom, fektessem bele azt a 4ezret vagy sem :)
Mousse van benne,de már kuka,aztán lehet továbbra is azt kéne találni,ha ez a cigó megoldás nem működhet nálam. Zari segíts!
jahh arra a számra gondoltam én is...
Az kauzalitás. Klauzalitás a Klaudiával való 69-ezés!
ezért én pl örülnék neki ha néha benéznél ide... de semmi buzulás....

jahh ha erre jársz tőlem is kapsz egy kávét.... persze cserébe meg kellene csinálnod a fűtés korszerüsítésemet , puffer tartály beépítés, laddomat , és egyébb nyalánkságok....
na jooooo kapsz egy colát is....
9.6 bar nyomást tuti tud mert addig nyomtam
A 6 napos hátsó fullra jól tömít, azért gondolom hogy gumi köpeny miatt szar az eleje
Aztán ez így fél siker lett mert igazából csak azért kellett volna hogy ne kelljen pótbelsőt meg szerszámokat cipelni
Dew csak azért irok neked mert egy értelmes srácnak tartalak... nade azért így összemosni a mátrix egyik programozóját, a Merovingit, egy Győzike hasonmással... neeeeeeeeee.........

a film legnagyobb ikon mondata ez...... de azért nem kéne belőle sukárrrr zebra csíkost faragni, heee...... elvégre a klauzalitás okszerűséget okságot, jelent....

meg ilyet leírni hogy mindegy milyen jellegű megnyilvánulások vannak a cél szempontjából mindegy!!!!!!

ember ekkora marhaságot még életemben nem olvastam... ennyi erővel elmehetnél sorozatgyilkosnak, az ismertséged céljából csak egy pár embert kell lekaszabolnod , de ahogy mondod az "mindegy" .... rögtön lehetnél te az első magyar Breivik , lelődözöl 77 embert faragsz hozzá magadnak valami ideologiát, a "cél érdekében".....
Szerintem egy unatkozó végtelen buta ember kirohanásait követhetjük nyomon ezeken a videókon. Több embertől hallottam, hogy élőben nem ilyen a Fecó. Akkor a videókon miért csinálja ezt?
Tényleg mindig eléri, hogy beszélünk róla, de az, hogy hogyan, az már nem érdekli.
A család valószínű megsínyli ezt a fajta járom a világot a haverjaimmal életet.
Na ezt nem tette be a hszbe :D
http://youtu.be/a15aJR0PdaI
Nyugalmazott FBjáj na hagyjuk már
ajjjÁj nikém.. hát nem tudtad hogy ez a tubli ez 120 ályróért még..szar is..
szuerinted miér van minden tublitulajdonosnak 2-3 szétpukkantott tubli a garázs falán...
hát azért mert a 6,75 bár amit irnak nyomás.. azon ez valamiért.. ott mébg nem tömit..
fel szok fulyni 8 bárra hogy tömitsen..... de 9nél meg pukk van...
be kelle kenyni vastagon pasztával.. és akkro hátha tömit..
egyébként eddig raktam fel cigótublival vagy 100 féle kroccgumit.. és mindnek tömitettséeg volt..
mondjuk ez cigó.. itt már 2,5 bárnál nem megy el a levegő a kroccgumiból...
hogy miért tudja ez 2,5 bárom amit a gyári nem tud 7 báron.. hát valószínűlega felfekvő felülethez van köze.. de ne kérd.. ez tudja 2,5 báron a tömitést és kész

levi.. olvass vuissza.. hogyéz ki egy cigó tubli..
hát olyan mint a gyári..csák setítebb a bőr színe
mielőtt nagyon belebonyolódtok itt az elemzésekbe
a hülye nem tudja magáról hogy hülye, hiszen hülye ;)
szóval bárki bármit is mond ő tisztában van avval hogy az nem is úgy van mert....
Hat ez nagyon komoly:) szerintem ott kellene elkezdeni a segitest hogy tudatositani vele azt amit nem.igy lat... Az ismertseg nem egyenlo a sikerrel. Pl magda marinkot is sokan ismerjuk a mediabol is akar vagy hallomasbol. Megsem.nevezhetjuk sikeresnek. Vagy hitler. Bar most kicsit mintha banna a vilag hogy nem.lett " sikeresebb" vagy ott van a jo oreg kiszel tunde. Nos neki is nehez lenne megmagyarazni hogy nem sikeres hanem.csak ismert. Vagy pl anettka! Na o is egy hasonlo sikersztori. Raadasul neki tv je is volt! Meg azis lehet pisztolya is!
Köszönöm a választ!
Még annyit hozzá. Vannak innen elég sokan,akikkel szoktunk beszélni (csak úgy),de pont az ilyen buziságok miatt nem is olvastam ide hónapokig. Lehet pont az a célja,hogy kipusztítsa ezt a fórumot? De minek? Semmi értelme!! Fórum nélkül is beszélünk egymással.
Lehet én vagyok a hülye,hogy egyáltalán beleszóltam,vagy beleolvastam ide. Lehet. De komolyan,kinek nincs már okádása ettől az "irigy vagy" dumától? Mire lennék irigy? Hogy a mutatóujját egészen feltudja dugni az orrába? Szánalmas.
Részemről itt le is zártam. A hozzászólásokat is,és az olvasást is.
Ha valaki felém jár,szívesen meghívom egy kávéra,eldumálhatunk pár percet,de erre én nem vagyok kíváncsi.
Már sokszor feltettem a kérdést hogy mi a jó abban ha valakivel ÍGY foglalkoznak. Miért jó az valakinek ha megutálják? Persze vannak innen "barátok". De a pénzenvett barátság,hááát........
Persze nyilván mindenki szereti ha foglalkoznak vele. Nekem is jólesik,ha felhívnak a cimborák,ismerősök (akár innen a fórumról is) csak úgy,hogy megkérdezzék mi a csöcs van velem. De az,hogy valaki kiharcolja magának az utálatot emberek szemében,vagy az ilyen orrtúrós önvideózást (ami szerintem nem figyelem felhívás,inkább csak szánalmas vergődés) csinál,ez miért jó??? Na ezt nem fogom megérteni!!!

Nyilvánvaló eredménye van,mert látni hogy te is próbálod megmagyarázni azt,aminek semmi értelme (magyarul a megmagyarázhatatlant).
Próbálod bebizonyítani,megmagyarázni itt másoknak és magadnak,hogy ezzel céljai vannak. Nem tudod mi (szerintem maga a feri sem),de valami célja van vele. Én még kicsit irigylem is a naivitásodat,hogy ezt elhiszed.
Megmondom én neked a szomorú igazságot (amit majd nyilván nem fogadsz el). Nincs az égvilágon ezzel semmi célja,csak kibaszott feltűnési viszketegségbe szenved az ember,és ezekkel a videókkal (meg a többi baromságával) próbálja meg felhívni magára a figyelmet,mert amúgy a kutya se foglalkozna vele. Próbálkozik (inkább vergődik) itt,a facebookon,volt már neki különféle fóruma mikor éppen megsértődött,aztán valahogy mindig csak visszatalált ide. Nem másért,csak mert ha itt le is hülyézzük,legalább foglalkozunk vele. Neki mindegy hogy hogyan,csak valaki valahogy foglalkozzon vele.Ez egyfajta segélykiáltás a részéről,csak itt eddig még senki nem vette észre (bevallom,nekem is csak most esett le).
Úgyhogy gyerekek,kedves fórumozók,inkább bántás helyett próbáljatok meg segíteni ferinek.
Hogy nez ki ez a cigany tubli ?
Most volt időm és lehetőségem megnézni. Biztos hogy túl érzékeny vagyok, de fejfájást kapok ettől a kamerától (na jó a mai nap se volt épp pihentető).
Hát ha az volt a cél, hogy többet ne kattintsak a videóira akkor tényleg sikerrel járt. Ez nálam a Győzikeshow szint, amiből kb pont annyit láttam mint ebből a videóból.
Szerintem, a cél teljesült.
Akció által a reakció kiváltása sikeresen megtörtént több emberben (pl. volt vele való foglalkozás, nézettség szám emelkedett, stb.)
Az hogy milyen jellegű megnyilvánulások vannak, szerintem tök mindegy a cél szempontjából.

Részben idevágható:
http://youtu.be/mGgYB4HWCeo