Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 helyen is szerelek......De péntekre adok magamnak egy szabit.Akkor bàrmire kapható leszek.
Holnap délután egy lőtér?
Láttam beneveztél te is. Addig lenyúzom a gyárit, és kap egyet az alkalomra.
Az oldal videóin úgy làtom,hogy sok a sziklàs terület.......Fim es gumi, elengedhetettlen......
Lehet, hogy már előtte kapott a székely bácsi a román rendőrtől, -csak úgy, mert nem tiszta az akcentusa.
és tegyük hozzá, a végén még ő magyarázkodhat, más ember hazugsága, keverése miatt...

konkrétan jo a vicc, mint vicc... de hogy utána a székely bácsit a rendőr helyében úgy elvertem volna bottal hogy garantáltan az ágyat nyomta volna egy darabig... csak úgy viccbűűűűű....
Köszönöm
annál izgalmasabb... (remélem nem anál-t olvastál )
Hály kolbik...

jakó..ez a vick ez nem is vick.. ez véressen komoly...de jó ... a szavahihtőégét ..100% lerombolod valakinek.. és a végén azt a kicsit sem hiszik el neki..amiből a történet indul...
ez biróságon is beválik...

lehet szegény igazmondó olajrádio is ebbe a történetbe futot bele
jó jó de minden pillanatban
Ne aggódj a B simán teljesíthető persze ha nem lesz extrém sár és eső, tavaly ugyan nem indultam még de többször mentünk a nyomon. Nekem az első versenyem ez lesz http://sebisendurochallenge.ro... de utánna az apusenira is megyünk
Az eső gondolom egy B nyomból is A nyomot csinál bármikor.
Köszönöm.
Ősszel voltunk úgy hogy esett előtte az eső. Még a menet előtt is esett egész éjjel-reggel
Volt egy szakasz ami rendes út volt de annyira csúszott hogy egyszerűen nem tudtunk elindulni sem
De volt hogy annyi kidőlt fa volt az úton hogy inkább visszavonult a banda
Persze mi csak hobbi szinten tudunk menni és a gumik se voltak újak
Azért volt kemény rész a B nyomban is, volt amin el se indultunk
De volt tök jó kis hajtós részek fák között kanyarodva ezeket szeretem igazán nem a sziklák között szenvedni felfelé
Az A nyom meg már inkább bizarr mint nehéz itt ott belenéztünk de oda akrobata kell nem motoros
Gondolom egy B nyom azért teljesíthető?
Robúr és Du nyomulnak Nyíregyről, felső szinten.
:-)
Igyekszem addig a lehető legjobban felkészülni-ahogy az idő kiadja, -nagyjából ennyit tehetek.
Hogy idézzek a filmből: "Ti szamoaiak mind egyformák vagytok: nem hisztek a fehér ember kultúrájának alapvető finomságaiban."
Inkognitóban leszek:-)
Nem csak valószínű, hanem igen. Semmi keresnivalója egy szabad szelleműnek nyilvánított endurós célzatú oldalon.
2 Motor szállítására alkalmas utánfutót keresek, akinek lenne eladó kérem jelezze!
CSak ugyesen...ne foglalkozz a stresszel,csak a motorozasra torekedj,ne a legjobb eredmenyert!
A rendőr leállít egy székely bácsit.
– Gond van? – kérdi a székely.
– Gyorsan vezetett. Kérem a jogosítványát.
– Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.
– Értem. Akkor kérem a forgalmit.
– Sajnos az sincs meg. A kocsi lopott!
– Lopott?
– Igen. A tulajt megöltem, és feldaraboltam.
– Micsoda?
– Testrészeit neylonba tekerve betettem a csomagtartóba. Megmutassam?
A rendőr döbbenten nézi az öreget, aztán a kocsijához megy, és rádión segítséget kér. Kisvártatva öt rendőrautó érkezik szirénázva.
A parancsnok előreszegezett fegyverrel közelít a székelyhez.
– Uram, feltartott kézzel azonnal szálljon ki a kocsiból!
– Valami baj van? – kérdi a bácsi ártatlanul.
– A főtörzs azt állítja, hogy ön autót lopott, a tulajdonosát pedig megölte.
– Micsoda?
– Nyissa ki, kérem, a csomagtartót!
A székely bácsi felnyitja a csomagtartó tetejét. A csomagtartó teljesen üres.
– Ez az ön kocsija? – kérdi zavartan a parancsnok.
– Persze. Itt a forgalmi.
– A kollégám azt állítja, hogy önnek jogosítványa sincs.
A öreg góbé keresgél a táskájában, aztán előveszi a jogsit. A parancsnok átvizsgálja, az engedély azonban kifogástalan.
– Köszönöm uram. A kollégám szerint ön jogosítvány és forgalmi nélkül lopott kocsit vezetett, tulajdonosát pedig feltrancsírozva gyömöszölte a csomagtartóba.
– Fogadjunk, azt is hazudta, hogy a megengedettnél gyorsabban vezettem!
"Ha bármi baj van ne feledd, küldj egy táviratot a megfelelő embernek....!!!!!!" 1:42:42
http://youtu.be/70a9RBFyl7I