és tegyük hozzá, a végén még ő magyarázkodhat, más ember hazugsága, keverése miatt...
konkrétan jo a vicc, mint vicc... de hogy utána a székely bácsit a rendőr helyében úgy elvertem volna bottal hogy garantáltan az ágyat nyomta volna egy darabig... csak úgy viccbűűűűű....
jakó..ez a vick ez nem is vick.. ez véressen komoly...de jó ... a szavahihtőégét ..100% lerombolod valakinek.. és a végén azt a kicsit sem hiszik el neki..amiből a történet indul...
ez biróságon is beválik...
lehet szegény igazmondó olajrádio is ebbe a történetbe futot bele
jó jó de minden pillanatban
Ne aggódj a B simán teljesíthető persze ha nem lesz extrém sár és eső, tavaly ugyan nem indultam még de többször mentünk a nyomon. Nekem az első versenyem ez lesz http://sebisendurochallenge.ro... de utánna az apusenira is megyünk
Ősszel voltunk úgy hogy esett előtte az eső. Még a menet előtt is esett egész éjjel-reggel
Volt egy szakasz ami rendes út volt de annyira csúszott hogy egyszerűen nem tudtunk elindulni sem
De volt hogy annyi kidőlt fa volt az úton hogy inkább visszavonult a banda
Persze mi csak hobbi szinten tudunk menni és a gumik se voltak újak
Azért volt kemény rész a B nyomban is, volt amin el se indultunk
De volt tök jó kis hajtós részek fák között kanyarodva ezeket szeretem igazán nem a sziklák között szenvedni felfelé
Az A nyom meg már inkább bizarr mint nehéz itt ott belenéztünk de oda akrobata kell nem motoros
A rendőr leállít egy székely bácsit.
– Gond van? – kérdi a székely.
– Gyorsan vezetett. Kérem a jogosítványát.
– Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.
– Értem. Akkor kérem a forgalmit.
– Sajnos az sincs meg. A kocsi lopott!
– Lopott?
– Igen. A tulajt megöltem, és feldaraboltam.
– Micsoda?
– Testrészeit neylonba tekerve betettem a csomagtartóba. Megmutassam?
A rendőr döbbenten nézi az öreget, aztán a kocsijához megy, és rádión segítséget kér. Kisvártatva öt rendőrautó érkezik szirénázva.
A parancsnok előreszegezett fegyverrel közelít a székelyhez.
– Uram, feltartott kézzel azonnal szálljon ki a kocsiból!
– Valami baj van? – kérdi a bácsi ártatlanul.
– A főtörzs azt állítja, hogy ön autót lopott, a tulajdonosát pedig megölte.
– Micsoda?
– Nyissa ki, kérem, a csomagtartót!
A székely bácsi felnyitja a csomagtartó tetejét. A csomagtartó teljesen üres.
– Ez az ön kocsija? – kérdi zavartan a parancsnok.
– Persze. Itt a forgalmi.
– A kollégám azt állítja, hogy önnek jogosítványa sincs.
A öreg góbé keresgél a táskájában, aztán előveszi a jogsit. A parancsnok átvizsgálja, az engedély azonban kifogástalan.
– Köszönöm uram. A kollégám szerint ön jogosítvány és forgalmi nélkül lopott kocsit vezetett, tulajdonosát pedig feltrancsírozva gyömöszölte a csomagtartóba.
– Fogadjunk, azt is hazudta, hogy a megengedettnél gyorsabban vezettem!
konkrétan jo a vicc, mint vicc... de hogy utána a székely bácsit a rendőr helyében úgy elvertem volna bottal hogy garantáltan az ágyat nyomta volna egy darabig... csak úgy viccbűűűűű....
jakó..ez a vick ez nem is vick.. ez véressen komoly...de jó ... a szavahihtőégét ..100% lerombolod valakinek.. és a végén azt a kicsit sem hiszik el neki..amiből a történet indul...
ez biróságon is beválik...
lehet szegény igazmondó olajrádio is ebbe a történetbe futot bele
jó jó de minden pillanatban
Volt egy szakasz ami rendes út volt de annyira csúszott hogy egyszerűen nem tudtunk elindulni sem
De volt hogy annyi kidőlt fa volt az úton hogy inkább visszavonult a banda
Persze mi csak hobbi szinten tudunk menni és a gumik se voltak újak
Azért volt kemény rész a B nyomban is, volt amin el se indultunk
De volt tök jó kis hajtós részek fák között kanyarodva ezeket szeretem igazán nem a sziklák között szenvedni felfelé
Az A nyom meg már inkább bizarr mint nehéz itt ott belenéztünk de oda akrobata kell nem motoros
– Gond van? – kérdi a székely.
– Gyorsan vezetett. Kérem a jogosítványát.
– Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.
– Értem. Akkor kérem a forgalmit.
– Sajnos az sincs meg. A kocsi lopott!
– Lopott?
– Igen. A tulajt megöltem, és feldaraboltam.
– Micsoda?
– Testrészeit neylonba tekerve betettem a csomagtartóba. Megmutassam?
A rendőr döbbenten nézi az öreget, aztán a kocsijához megy, és rádión segítséget kér. Kisvártatva öt rendőrautó érkezik szirénázva.
A parancsnok előreszegezett fegyverrel közelít a székelyhez.
– Uram, feltartott kézzel azonnal szálljon ki a kocsiból!
– Valami baj van? – kérdi a bácsi ártatlanul.
– A főtörzs azt állítja, hogy ön autót lopott, a tulajdonosát pedig megölte.
– Micsoda?
– Nyissa ki, kérem, a csomagtartót!
A székely bácsi felnyitja a csomagtartó tetejét. A csomagtartó teljesen üres.
– Ez az ön kocsija? – kérdi zavartan a parancsnok.
– Persze. Itt a forgalmi.
– A kollégám azt állítja, hogy önnek jogosítványa sincs.
A öreg góbé keresgél a táskájában, aztán előveszi a jogsit. A parancsnok átvizsgálja, az engedély azonban kifogástalan.
– Köszönöm uram. A kollégám szerint ön jogosítvány és forgalmi nélkül lopott kocsit vezetett, tulajdonosát pedig feltrancsírozva gyömöszölte a csomagtartóba.
– Fogadjunk, azt is hazudta, hogy a megengedettnél gyorsabban vezettem!
http://youtu.be/70a9RBFyl7I