Azt ha felfujod 7 Bar nyomasra ott melette nincs hol kiszokjon a levego.Nem tudom hol johet ki..lehet hogy a leszorito es a kulso fujo szelep hibas lenne?Eddig jol mukodott?
Erdekes ez a testsuly szabályzás. ...vagyis zsirt adok le vagy izomból fogy...jartam egy fel evet Kaerofittre..karate aerobik fittnesz..szoval nem dolgozod az izmokat nagyon hanem inkabb kardio a dolog de folyamatos a mozgas nagy eroltetesek nelkul de azert rendesen megdolgoz...eredmeny nalam az volt hogy fogytam izombol is es zsirbol is..2 kilot..nem sok de 186 magassagommal es 85 kilommal eleg sok.
Egy honapja ugy ereztem hogy elemegyek crissfittre kicsit valtozzon...sokkal erotelyesebbek az edzesek..ha has akkor az gecire has,ha láb akkor masnap tuti izomlaz van
Nagyon intenziv es sok oldalu..fogy a zsir is a hasamrol , vagyis alakul at kockakká de a merleg 87 kilot puffantsa.nem zsir ment fel habem a kemenyebb edzesektol az izmok izmosodnak.
Igy azt erzem hogy a kormanyt le tudom tepni az erdobe olyat tudok huzni rajta, nincs olyan hogy elfaradok es halok meg...lehet a technikanak is köszönhető de a motorozas is jobban meg.
Csak erzem hogy az izmaim mindenhol nagyobbak.
Amit ezek utan latok es erzek..ha fogyni akarsz inkabb kardio edzes sok es gyors mozgas...ha meg ero kell akkor gecikemeny meghalok 10 x edzés. ..de a cegeredmeny nagyba ugyan az.
nincs kicsípve, tartja a nyomást a tubliss belső
de valami miatt csak alámegy az a levegő amit a külsőbe fújok
felnire gyanakodtam de teljesen ép, a külső meg teljesen új most ahogy levettem megnéztem, azon sincs sérülés
A tublis belsot neme csipted ki ? Vagy ha azt nem es felfujod atubliszt akkor ott nem szabad eresszen a kulso felfujo szelep mentén.
En a minap kicsiptem szereles közbe. .egyiket sem tudtam felfujni
Ma elvalánk burrogni..a triós motorzás szuper lett.Csoki a hatson kemenyitettem 2-2 klikkel sokkal jobb..kifogástalan most.Az eleje maradt ugy ahogy van, igy jonak erzem mindenhol, patakba meg isteni.Egyedul a nagy beugrasoknak megy koppik de nem egy nagy problema.
Van egy feljaro ami biza megfogja a parasztot rendesbe..negativ kanyarba kell gyorsitani es utana jon az igazi meredek..fel lehwt menni siman..aki tudja hogy kell.Elsore kimentem es Tibi tepte , hogy az szerencse..persze meg probalta vagy 20 X de csak nem akart az a franya motorbrinyiglu jobban felmenni,aztan a kifogasok hogy uresbe rakta , eluti a gyökér, leforgat,..mondom ne...egybol 2 x egymas utan felmentem...
BiLa baratom azt mondja , Tibinek ,hogy ha 3 X felment akkor tud az nem szerencse☺ http://youtu.be/cxdyMzj6S1Y
beszéljünk inkább a tublisról mert evvel a zsírral sosem fogjuk egymást meggyőzni
mit rontottam el ha a tubliss szelep mellett jön ki az a levegő amit a külsőbe fújok?
de nem kicsit hanem nagyon és gyorsan, a tubliss nem ereszt a felnin nem látok semmi elváltozást de a levegő mégis elmegy
a kölső és a felni között nagyon szépen zár, csak befelé engdedi el a levegőt
pedig minden úgy lett csinálva mint ahogy a videókon mutogatták (megnéztem vagy 3 félét)
Ezt a kiadványukat még nem olvastam, most is csak az általad említett részt (nincs időm sajnos, de amiket belenéztem nagyon jónak találom). Ugye az világos neked, hogy alapvetően az egész szöveg nem a jelentős túlsúllyal bíró emberekről szól (mint amilyen voltál, ha jól értem). Hogy a viharba tudna egy 150 kilós pacák 70 kiló masszív túlsúllyal egy az egyben zsírt és izmot égetni? Korábban is (fél éve, vagy már éve vitáztunk erről ha jól rémlik) azzal voltál elfoglalva hogy ne veszíts izmot, holott szerintem nálad a súlyvesztés a szempont. Eleve nem valószínű hogy ha nem sportoltál rendszeresen akkor az átlagosnál több izom lenne rajtad. Így még a legdurvább kardió edzésnél sem merülne fel az 1/1 arány. Másfelől a jelentős túlsúlyú embereknél szerintem az első lépés a túlsúly leadása. Az izomzattal és annak növelésével komolyan foglalkozni utána lehet. (Nyilván aki elszánt és képes a komoly diéta mellett keményen edzeni és aerob mozgást végezni annál lehet közben is, de a jelentős túlsúllyal élő embereknél én ezt nagyon ritkán tapasztalom. Az ilyen próbáknak általában az a vége, hogy "úgy is sokat edzettem megérdemlem az ételt", ez meg ugye öngól.)
Tehát ez az 1/1 amire te a hosszú kerékpározást alapozod a normál testalkatnál él. Ahogy például egy testépítőnél már nem hogy 1/1 van, hanem a szervezet automatizmusa miatt egyből az izomvesztés lép fel és a zsírból alig veszít hisz a testében az arányok már teljesen el vannak tolva az izomzat javára.
Csináld ahogy neked bevált és drukolok hogy mielőbb elérd amit szeretnél, csak szerintem ne adj még tanácsokat zarinak a témában mert nincs meg a jártasságod. (Nekem sincs annyi hogy pl neked megmondjam mit csinálj, nekem annyi van hogy már kapisgálom nekem mit kell csinálnom.)
örülök hogy ir más i.. legalább van mit olvasni...
ha nem esik az eső vasránap valami homokpályára megyünk.. nyáregyháza vagy ...kóka vagy mi .. homokos az a lényeg.. inkább gyertek ki oda oszt ott ruggatunk egyet
én sokat tudok eben a témában .. pl azt sem hogy mennyit visz be egy ember/ nap..már mint hány kalóriát..
hogy amit eszek az most egészséges e.. a mai tudomány napi állása épp mi.. de egy tuti...
sokat kell edzeni.. mégtöbbet motorrozni....legyen jó az ember vérképe vényomása tüdeje mindene.. és akkor még mindég jöhet valami okostolyás aki elalszik és kitapossa az embert egy vétlen pillanatban
ugyhogy mindenki vigyázzon magára... de főleg legyen fain védőangyala
Amugy jo helyen keresed a valaszokat mert a shopbuilderesek nagyon jo anyagokat raknak ossze ebben a temaban is. Csak tudod ez is olyan hogy minnel melyebbre asol annal inkabb rajossz mennyi mindent nem tudsz. Engem lenyugoz hogy a testepitok mennyi mindent tudnak a sajat testukrol (ahogy mas sportolok is), annak ellenere is hogy sosem akartam olyan fizikumot mint az ovek. Szamomra az aeanytalan (mint egy csaladi kocsin a 22es felni, lehet hogy mutat de nem illik a kepbe)
Na jo reszemrol lezarva mert meg zari berag hogy kisajatitom a blogjat:-D
Hat epp ez az, nem is erted amiket mondok mert meg nem tartasz ott a temaban, csak az alapokkal ismerkedsz. Hol latsz te olyat a cikkben hogy orakon at szobabiciklizz (tud az alatamsztas amirol dumalok pont az izomstimulaciot csokkenti csak hogy egy peldat mondjak)?!
Tudod miert tekernek a testepitok? Mert nem akarjak a marha nagy sulyukkal kicsinalni az izuleteiket futas kozben. Mig nem 140_160 kilo volt egy versenyzo felkeszulesi ido alatt futni jartak.
De nem aki az okosabb verseny ez, csinald ahogy neked bevallik. En csak jeleztem hogy amit a temaban irsz nem allja meg a helyet. (fogyni nem a kardiotol fogsz amugy hanem az alacsony kaloria bevitel miatt)
Van még egy tuti módszer a fogyàsra.....A làbadat se kell ki tenni otthonról,........Ugràlókötél. És pàros làbbal......Minden 10 pecbe megycsinàlsz 1000, és jól fogsz aludni.
Akkor lehet nem csináltam jól.... De egy év alatt lement vagy 30 kiló 40++ testzsír százalékból lett 31-32%
És nem futottam egy métert sem edzeni sem sokat edzettem, szóval csak a bicikli vitte a zsírt....
De gondolom a testépítők is csak azért bicikliznek órákat verseny felkeszüléskor mert más dolguk nincs
hát ez szar.. nem találtam benen a mit csinált ma ban az hogy délben húsleves rántotthús risz franciasali.. aztán meg 13.00 3 tányér nagyanyám féle hihetetlen finom túróscsusza( konkrétan az utolsó két tésztaszálat úgy kellett behajtogatni a számba merrt már le nem akart menni
aheyett hogy kimentem volna hajtani..mert 14.00 kor csak elált..de a mamától a két kölökkel már elindulni haza.. nix értelme..
csak balfax voltam mert 12kor nem néztem meg a radarképet..
na ez a fálydalmas balfaszság=fizikai fájdalommal járó lelki esemény
sanyó.. ne mond megrt ini megmondta futás = 2 biciklizés...
az a baj .. én 35 percet tekerek reggel meg másnapraggel.. sokszor széllle izomból.. és az nem segit semmit...
ha meg csak úgy bemegyek egy 40-50 tekerek.. az sem segit.. bezzeg ha futnék 3km.. na az éren valamit..az tuti..
persze a mai bezabálás sem segit a 110 kiló alá kerülésben..
de a motorozás kimaradás az meg ezt dupla lelkigondal tetézze... há t kész vagyok...
áááááá
ÁÁÁÁÁÁ
ÁÁáaáaáaáaaaáaá
honap meló.. vasárnap meg kb megent esni fog..meg 7főn is meg kedden is.. meg péntekig minden nap.. mert szeret esni ..
Én is utàlom a futàst.De csak ettől bírok fogyni,,,ezért bevàlalom.Szeretem jól érezni a magam a bőrömbe... A bringàzàstól nő a combom,erősödik a szivem,tüdőm,,,,de fogyni, azt nem bírok tőle.
Tudja valaki az okat miert nem.lesz iden.regiment 13?????? Most tettek fol az oldalukra hogy hosszas dilemma utan igy dontottek. A legprofibb szervezes idealis helyszin stb.... Erthetetlen.
Nyilván nem ilyen az arány, de nekem már a dupla érték is bőven elég. Nem beszélve arról, hogy mindig jobb a szabad mozgás mint bármi ahol alá vagy támasztva (nyereg, kormány). http://www.xn--kalriaguru-ibb....
Egy honapja ugy ereztem hogy elemegyek crissfittre kicsit valtozzon...sokkal erotelyesebbek az edzesek..ha has akkor az gecire has,ha láb akkor masnap tuti izomlaz van
Nagyon intenziv es sok oldalu..fogy a zsir is a hasamrol , vagyis alakul at kockakká de a merleg 87 kilot puffantsa.nem zsir ment fel habem a kemenyebb edzesektol az izmok izmosodnak.
Igy azt erzem hogy a kormanyt le tudom tepni az erdobe olyat tudok huzni rajta, nincs olyan hogy elfaradok es halok meg...lehet a technikanak is köszönhető de a motorozas is jobban meg.
Csak erzem hogy az izmaim mindenhol nagyobbak.
Amit ezek utan latok es erzek..ha fogyni akarsz inkabb kardio edzes sok es gyors mozgas...ha meg ero kell akkor gecikemeny meghalok 10 x edzés. ..de a cegeredmeny nagyba ugyan az.
de valami miatt csak alámegy az a levegő amit a külsőbe fújok
felnire gyanakodtam de teljesen ép, a külső meg teljesen új most ahogy levettem megnéztem, azon sincs sérülés
En a minap kicsiptem szereles közbe. .egyiket sem tudtam felfujni
Van egy feljaro ami biza megfogja a parasztot rendesbe..negativ kanyarba kell gyorsitani es utana jon az igazi meredek..fel lehwt menni siman..aki tudja hogy kell.Elsore kimentem es Tibi tepte , hogy az szerencse..persze meg probalta vagy 20 X de csak nem akart az a franya motorbrinyiglu jobban felmenni,aztan a kifogasok hogy uresbe rakta , eluti a gyökér, leforgat,..mondom ne...egybol 2 x egymas utan felmentem...
BiLa baratom azt mondja , Tibinek ,hogy ha 3 X felment akkor tud az nem szerencse☺
http://youtu.be/cxdyMzj6S1Y
mit rontottam el ha a tubliss szelep mellett jön ki az a levegő amit a külsőbe fújok?
de nem kicsit hanem nagyon és gyorsan, a tubliss nem ereszt a felnin nem látok semmi elváltozást de a levegő mégis elmegy
a kölső és a felni között nagyon szépen zár, csak befelé engdedi el a levegőt
pedig minden úgy lett csinálva mint ahogy a videókon mutogatták (megnéztem vagy 3 félét)
http://youtu.be/Z9dgwYNQmw4
Ki ki döntse el melyik fél melyik
Tehát ez az 1/1 amire te a hosszú kerékpározást alapozod a normál testalkatnál él. Ahogy például egy testépítőnél már nem hogy 1/1 van, hanem a szervezet automatizmusa miatt egyből az izomvesztés lép fel és a zsírból alig veszít hisz a testében az arányok már teljesen el vannak tolva az izomzat javára.
Csináld ahogy neked bevált és drukolok hogy mielőbb elérd amit szeretnél, csak szerintem ne adj még tanácsokat zarinak a témában mert nincs meg a jártasságod. (Nekem sincs annyi hogy pl neked megmondjam mit csinálj, nekem annyi van hogy már kapisgálom nekem mit kell csinálnom.)
örülök hogy ir más i.. legalább van mit olvasni...
ha nem esik az eső vasránap valami homokpályára megyünk.. nyáregyháza vagy ...kóka vagy mi .. homokos az a lényeg.. inkább gyertek ki oda oszt ott ruggatunk egyet
én sokat tudok eben a témában .. pl azt sem hogy mennyit visz be egy ember/ nap..már mint hány kalóriát..
hogy amit eszek az most egészséges e.. a mai tudomány napi állása épp mi.. de egy tuti...
sokat kell edzeni.. mégtöbbet motorrozni....legyen jó az ember vérképe vényomása tüdeje mindene.. és akkor még mindég jöhet valami okostolyás aki elalszik és kitapossa az embert egy vétlen pillanatban
ugyhogy mindenki vigyázzon magára... de főleg legyen fain védőangyala
Na jo reszemrol lezarva mert meg zari berag hogy kisajatitom a blogjat:-D
De ha gondolod olvasgass a témában: http://m.builder.hu/zsiregetes...
De a letölthető dokumentum jobb
De nem aki az okosabb verseny ez, csinald ahogy neked bevallik. En csak jeleztem hogy amit a temaban irsz nem allja meg a helyet. (fogyni nem a kardiotol fogsz amugy hanem az alacsony kaloria bevitel miatt)
És nem futottam egy métert sem edzeni sem sokat edzettem, szóval csak a bicikli vitte a zsírt....
De gondolom a testépítők is csak azért bicikliznek órákat verseny felkeszüléskor mert más dolguk nincs
aheyett hogy kimentem volna hajtani..mert 14.00 kor csak elált..de a mamától a két kölökkel már elindulni haza.. nix értelme..
csak balfax voltam mert 12kor nem néztem meg a radarképet..
na ez a fálydalmas balfaszság=fizikai fájdalommal járó lelki esemény
sanyó.. ne mond megrt ini megmondta futás = 2 biciklizés...
az a baj .. én 35 percet tekerek reggel meg másnapraggel.. sokszor széllle izomból.. és az nem segit semmit...
ha meg csak úgy bemegyek egy 40-50 tekerek.. az sem segit.. bezzeg ha futnék 3km.. na az éren valamit..az tuti..
persze a mai bezabálás sem segit a 110 kiló alá kerülésben..
de a motorozás kimaradás az meg ezt dupla lelkigondal tetézze... há t kész vagyok...
áááááá
ÁÁÁÁÁÁ
ÁÁáaáaáaáaaaáaá
honap meló.. vasárnap meg kb megent esni fog..meg 7főn is meg kedden is.. meg péntekig minden nap.. mert szeret esni ..
Hacsak nem vagy nagyon edzett és tudsz futni órákig
http://www.xn--kalriaguru-ibb....