A fickó, akinek a keze látszik a képen még amatőr testépítő volt és építkezéseken dolgozott. Amiért megemlítem, mert 300 kiló felett nyomott 45 fokos padon fekve
amúgy ez nem is baj...mindenki csinálja ahogy akarja...az hogy ki hogy edz.. az látszik.. az idő múlásával.. ..
ha én lennék a sportolásért felelős világügy miniszter
én pl ezt teljessen meg is szüntetné..
hogy hogy mit.. hát ezt a dobbiongbasztatást...mert azon a szinte már mindenki kokszol.. még a motor-kokszban is
hát mikorjaóhallotam.. mondom tényleg.. mindenhol kokszolnak.. a sport világában.. talán a sakkaban és a sí-ugrásban nem.. de azon kivül... mindehol
és az hogy kit kapnak el.. hát az olyan lehet mint annó a cuslág ügy...az csak a jéghegy lába
lényeg.. engedném mint régen is.. kapnákaza anyagot ..dffejlődne legálisabban az orvostuomány a genetika..
jójó..kicsit többen esnének össze a focipályán 20 évesen mint most..meg a túrdeflancon is.. beletekernea fele a szkadékba..felfelé szembe szél mellett is
de akkor is... mindenki egyenlő seéllye indulna.. a saját genetika + az orvostudomány= olimpikon vagy vb cim...
most meg.. nagyon nehéz úgy nekik hogy lebukhatnak mikor fel akarnak dobni valakit..
ez rendessen stresszelheti őket. .
kész idegmunka ez a sport mostanság
Én is rühellem a futást, de az általad leírt matek miatt minden nap futok. Úgy fogom fel hogy építi a jellemem.
Koksz témában:
Egy dokumentum filmben hallottam, hogy a világon a második leginkább titkolt tevékenység a szteroid használat. Magyarán az emberek ezt a tevékenységüket ismerik el legkevésbé a pedofília (az az első) után. Ha nem is igaz, de azért van benne sok igazság.
tényleg.. lesz a sebes endóró ceseléndzs.. az országos race is egyben.. ha eljössz kint tálálkoz6nánk.. az a mi helyünktől.. kb 50 percel van messzebb..konkréta a kishegy tövében kell tovább menni.. egy 50..60km ert és már ott is vagy sebisben
hát nem én tologattam..
hanem ö tologatta az edzést
a vegtiszta genetika az 100%
mikor nekem próbálta bizonygatni higy ő soha semmit.. na az aztán.. olyan zsirferis volt.. kicsit hazudós.. nede nem baj.. feróval ellentétben ezt a srácot kedvelem szeretem a barátomnak tartom...ennyi füllentést simán elbir egy barétság
na viszatérve a 7-8 kiló mínuszra....
ha nem szeretném ennyire utálni a futást..heti .. 3x 1,5km (ami alkalmanként is jó ha minden nekikészülődés pályáig kimenettel együtt kb 15 percet ha elvenne az életemből )ugyan ezen bevitel kalória mellet.. kb 3-4 hónaop alatt lefogynék..
kár hogy rühellek futni...de a legjobb fogyási módszer...ez a lötyöhgtetem rázom a hájam...ez semmilyne bicajozéssal nem hejettesítheő..
jaja persze napi 2 óra bicaj egyenlő = heti 3x 15 perc futkosás.. azaza 14 óra bicaj egyenlő 45 perc futás.. na itt a diferencia
zsirbÓÓÓL. ..hát belőle már elegem van.. a múltkor is mikor hivott a barma...jájöttem.. nix rá szükségem.. de pl krumplisütés kolbászsütéskor meg kifejezetten szeretem.. és akkor a békönös rántottáról ne is beszéljek
na ezt elfogadom.. ha arra járok okvetlen be is megyek
de inkább motorzni vigyél el valahova.. azt jobban kultiválom.. az edzést szigorúan munkaidőben csinálom!! családtól motorzástól ezért időt semmi képp nem szeretnék elvenni.. mert pi ezt az országos racén elvesztegetett időmet is jóváírták egy teljes szabadnappal
amúgy régen én is fiatalabb voltam .. pl 10 éve
pont 10 évvel
a 40éves korosztályban valami- készenlétis lehetett -az nyert ebben a ka105-120ig kategóriában..220 kilcsivel...na ő aztán úgy is nézett ki ahogy kell egy ilyen racén résztvevőnek kinézni
egyébként sajnos edzésem öncélú.. magamnak irányuló...semmilyen előremutatást meg nem célzó
konkrétan azért csinálom hogy jÓÓÓl elfáradjak ..az hogy ebből még van némi hasznom.. az meg ennek ugymond 2.dlagossan kifejtett 6ásnak hivom...
pl mikor a TFA országos racéra úgy vitek el hogy péntek reggel szoltak hogy még is csak mennem kéne mert lett egy üresedés a csapatban...ők edzettek rá céltudatosan 2-3 hónapja..nekem szoltak reggel hogy csak beférek.. mert előtte 1 7-tel meg jeleztem hogy ha van hely csak lenne kedvem elmenni velük...
de pl futni azt csak pontossan kettő kilómétert szoktam / év.. épp aznap mikor mikor felmérik a 2km es futást
van egy nagyon jó kollégám barátom edzőtársam..
hiv6om csak pufi-rizsának...
na ő ..mikor 10 éve felszerelt a céghez..70 pici kiló volt...edzegetett tologatam.. majd pár éve mikor már 78 kilólett.. ..elkezdte komolyabban tolni...
kb 4-5 év alatt most már ő is 108 kiló..és szintiszta boltban beszerezhető anyagokkal csinálja ...rendessen akkora karja van.. nem merném az enyémet mellérakni...régebben a példa képének hivott..de mondtam neki.. hogy ez már ne izélje mert ez már neki lenne rosszabb ah olyan szarul nézne ki mint én
30 kilót rakott magára..legálissan...mondtam is hogy a bolti szereken kéne reklámozni mint példakép. hisz a súlyának 40% növelte tömegét 30tól-35 éves koráig...na ő is már annyival tud már fekvenyomni mint én
szóval... vannak tiszta dolgok az életben...
én mondom vegytiszta genetika
de nem számít mindenki magának csinálja...
ő ugy érzi jól magát...én meg igy..( persze ha mondjuk 7 kilóval kevesebb lennék azért még jobban érezném magam
Most tényleg meglepődsz ezen?! Mindenki mocsok jó motoros amíg nem kell bizonyítani, ha kell akkor meg elég egy jó kifogás hogy épp miért nem. Ha ismeretlen faszagyerekekkel beszélek valahogy mindig kiderül hogy régebben mind ki volt gyúrva, csak hát ugye mára ez már elpárolgott. A kedvencem a főiskolai évfolyam társam volt (túlkoros volt 26 évesen kezdte) aki ennek igazolására egy képet mutogatott nekem, amin valahol a távolban egy szörfdeszka mögött állt.
Én csak azért írtam le neked, hogy mennyi az annyi nálam, hátha motivál. Ahogy írtam engem a súly mérete már rég nem hajt, de néha az ifjoncoknak meg kell mutatni és olyankor jól jön ha megy. Amúgy pl azért szeretem a kokszos haverokat mert motivál a fejlődésük, hogy próbáljam tartani a lépést (na nem a doppinghasználatban) külalakban. Egyértelműen jobban fejlődök én is mikor épp kúrát tartanak. Amúgy ha erre jársz (Velencei tó) szívesen vendégül látlak egy edzésre
lya amit mesélni akatam..
tegnap volt az első ember aki gratulált a fekvenyomot eredményhez.. úgy hogy nem m,ondta hogy régebben.. mikor fiatal volt őn nem nyomott 170..180 kilóval.. mondom mi van tuti hazudik
mert tegnap előtt meg az assziony judó edzője mondta hogy szép eredmény tőlem negyven felett ez a 145 kilcsi.. de régebben ő is 170 kilóval nyomott...
persze ezek közül ma már senki nem nyom 130al sem.. de régebben mind mind 170 felett teljesitettek..
persze persze.. senki nem hazudik.. csak mostanra a 170 kilóból maradt a 100...vagy a 70...mert oda az izölet az egészség meg a lóafasztudja mi...
bakekr .. változtatnom kell nekem is.. mert az hogy én annó is ..150..155 kilcsit tudtam kinyomni..meg most sem kevesebbet,, hisz a 145 csak úgy repült ki..kishitűségi balfaszságom miatt....
szóval ez a 20 éves konstans eremény ez nem jó színben tüntet fel.. sem itt sem amott..még azt hiszik LÚzer vagyok
vagy azt kell mondjam hogy csak 3 éve edzek és ezért ez a szar eredmény.. vagy azt hogy régebben ment a 2mázsa is.. csak hát fálynak az izületeim meg minden ...és ezért ez a kis súly...
nem is tudom.. hogy is kéne.. mert ez a 2 éve konstans eredmény. amit ma is tudok .. bár mikor.. ez..ez SZAAAAAR
most akkor régen is tudtam kétszázat.. csak már kikoptam.. vagy a 3 éve edezek és ezrét ez az eredmény ezért csak ennyi.. ez lenne a jóü válasz...
mindenképp hazudni kell..mert az igazság az szégyelnetes ezek után...
mert akkor 10 éve én egy fos voltam......
de most hogy öregedtem keményedtem...és az öregedő fos az idő múlásával MÁR szarrá válik ???,
vagy hogy van ez??
fogyasztói táradalomban élünk..
ha mindenki csak azt venné meg amire szüksége van.. az egy lefelé spirálozó gazdasághoz vezet.. ha mindenki vásárol.. az gazdaságnövekedéséhez ..jóléthez vezet...
de a felesleges cuccokat ha az ember a spórolt pénzét elbaszva teszi az meg a hülyeségbe vezet..
de ilyen ezen a fórumon nix ...és nem is lehet
na tegnap megvágtam 1,5mm korongal az extremet.. a 18as...
kicsit elemeztem.. a 19eshez képest...hát az van hogy nem csak ránézésre.. de olómérővel mérve is túl sűrű az a 18as nagykanlóbaszóbütykű 120as xt754...
a 110 es 19 colos.. sokkal hézagossabb rendesen jobb állású gumi...bár kissé keskenytrek tartom (felszerelve tolómérővel mért legszélesebb bütyöksornál mért124mm a keskeny az 122,5mm ével)
de rendessen jól néz ki..
most hogy megvágtam a 120as,..csak 3-4mm rel keskenyedtek a bütykök...természetessen ezáltal a köztük lévő kissebb hézag is jóirányba nőtt de az hihetetéen hoyg méga 5- motorozás után is a bütyöktetőn szinte lófasz kopással.. majd a gyérri 20mm magasságal vannak..
lényeg vágás után .. éles.. normáis méretű (22mm) bütykök keletkeztek.. mikozben a hézagok is nőttek...a bütyök is vesztett a túlmerevségéből.... ezáltal még tapadásnövekedés is vár6ó
a következő vágás...3 -4 motorzás múlva viszont magassági vágás lesz.. kb 2..3mm rel csökkentve.. hisz ha oldalvágás lene az már túl magas túlkeskeny bütyköket okozna..
de elgközelebb meg pont akkora lesz vágás után mint egy úly kroccgumi..
22mm széles.. és 17 mm magas úly bütykök lesznek rajta...a kellően nagy hélagokkal... nagy hézagokkal...
de ez majd a jövő zenélye..
mondhuk golden mr mondta.. hogy annó a jolitól kapott végott mitasz.. érdekes mód olyan tolt azon a pár helyen is ahol előtte a gyári 3-4 motorozást megélt új extrem ... megnem..na mostmár kiváncsi vagyok...nagyon..csak az eső álna már el egy időre ...legalább addig még bepakolok a kocsiba
Neked semmi olyan dolgod nincs amit semmi értelmesre nem használsz, csak megvetted mert tetszett/jópofa/érdekelt/szórakoztat vagy azért csak mert? Az hogy egy ilyen dologra mennyit költ valaki az egyéni vérmérséklet és pénztárca vastagság függő. Gondolom a főnököd meg se érezte ennek az árat. Ha így van akkor miért ne tenné?!
Igen van régóta, de ez talán már fejlettebb radarral van ellátva a többi extra mellett.
Kérdezd meg tőle, szerintem ő maga sem fogja tudni rá a választ, hogy MIÉRT csinálja
Agyműködés oldalról lehetne magyarázni az okát, miért csinálja, de nem idevaló okfejtés
Mész valamelyik versenyre, ami mostanában lesz Románban?
Ez a phantom mar van regota. Kinti fonokom megvette ahogy kiadtak. Aztan az ujabbakat is. Rohadt draga nem.arulta el az arat. A legfullosabbat vette plusz aksikkal. Multkor felroptette 4000 meter magasra. Persze semmi ertelnesre nem.hasznalja..... Lehet bennunket les vele a hazatol. Mondjuk motorozni se lehet. Tudnam.mi a fasznak vesz egy 350 huskit a sok jarganya melle 100 adiknak.... Ha egesznap a forma egyes jatekkal jatszik a szobaban.
Egy ilyet ráállítanak Jarvisra, s végignézheted online 3D! ben, mint alkot a versenyen
Igaz, hogy 30 percet tud csak repülni, s tempós szakaszon lemaradna, azaz még kicsit faragni kell rajta,
vagy kell több belőle a nyomra.
Ez már elvileg nem megy neki a fának, azt persze nem tudom mit tud erdőben fák között a radarrendszere.
Szerintem csak idő kérdése és lesz ilyen felvétel, a kézzel irányított már most is volt versenyeken, de ez nyomkövetős.
"Csak" fél milla
http://myactioncam.hu/dji-dron...