Te tudod...te vagy ott, te ismered, én csak feltételezek, nem voltam még ott, nem éltem ott, csak képeket láttam a hegyekről,
s az alapján mondtam amit mondtam. Nem úgy értettem, hogy valamelyik faluban állsz le s ott pakolod ki a motort, s onnan indulsz.
Biztos szétnéznék a google földdel, hol merre nincs település meg túristaút 20nkm-es körzetben, amin
átmegy valami betonút, arról keresnék egy bekötő földutat, oda be, ott ki a motor és go, lehet menni felfedezni.
de ez is, mint minden más a te életedben a TE DÖNTÉSED!
Voltal te mar ausztriaban? Hova foljebb?? Hova beljebb kocsizol?? Ember. Ott mar akkor is gyanus vagy ha magyar rendszamos autoval leparkolsz. Ha meg kitolsz belole egy krosszmotort valami erdoszelen... Meg nem.er ki az elsokerek a furgonbol mar ott van.20 onkentes barom.meg vagy 10 rendorauto. El vagy te tevedve. Meghogy beljebb kocsizol meg foljebb. Bruhahaha. Dew. Ausztiaban a hegyek kibaszottul be vannak epitve. Utak csapasok huttek pihenok 200 meterenkent. Kegyetlen sok gyalogos turazo az ev minden napjan idojarastol fuggetlenu. Ott ha megjelensz az erdobe egy motorral az kb az a kategoria mintha a dobogokore leszallnanak az ufok es sajtotajekoztatod adnanak!
Par gumin kelett átmenni,meg par ronk volt es koves resz,meg csutkos resz...meg az a egyszeru mosodeszka akadaly.Aki ezeket nem tudja az alapbol eltevesztette a versenyt.Nem setalasnak volt hirdetve hanem hard enduronak.
Ha fullba esett volna is akkor is siman telyesitheto maradt volna...aztan lehet nekem tunik igy :)
Elozo evekhez kepest,mikor Zari is fetrengett a sarba..es Jarvix is ott volt..na azokat nagyon eltuloztak.
Ilyen kell legyen egy prolog....nem ongyilkos felhozatal
Ez egy civilizalt prolog volt..a tavai cirkuszi akadályokhoz kepest egy szuper egyszeru,de gyors es megis technikas terepnek mutatkozott.Nem voltak berakva olyan matrixok meg akadalyok amiken a nyakukat torhetek volna.
Jol latszott..ki tud es gyors annak meg tul egyszeru is.Mondjuk Manuel Letti ugyes es gyors is,megvan a megfelelo fizikuma,es nem kell a szomszedba menjen egy kis tudasert vagy ,hogy el lesni technikat.
Szerintem nyugodtan mehet bárki egy versenyre, nem kell tapasztalt versenyzőnek lennie, majd idővel lesz tapasztalata, technikája, stb.
Feltételezem az "orrabukók" nem a profi kategóriába neveztek.
A szervezők részéről a prológot sem ártana a szintekhez igazítani, bár lehet úgy gondolták hogy a hobbi az már legalább úgy hobbi, hogy ilyeneken simán átmegy
Szerintem nem ügyetlenek ezek a fiúk.....Ne feledd ami könnyűnek néz ki,az a valósàgban nem az.....Aki lassan jött,és arra szàmított,hogy majd húz egy kövéret,az könnyen előre eset, ha kipörgött a kerék.Akik gyorsan jöttek az biztosabb volt.
Számomra hihetetlen, hogy az osztrákoknál okosba ne lehetne endúrózni...az lehet kicsit odébb/magasabbra kell autózni s nem a lakóhelyedtől indulsz.
Beleástad magad már rendesen a lehetőségek felkutatásába?
+1200km-t én is nagyon meggondolnám még a motorozásért is.
azért ez beszarás......
régen minden agyatlan kisgyerek akinek volt pénze egy keverőpultot venni az dj volt
most meg aki tud venni egy motort meg valami csisa ruhát egyből motorversenyzőnek gondolja magát
a "versenyzők" fele kb olyan balfasz fakező béna mint én
már megent 0,5re értettél...
senki nem mondta hogy patkány vagy..
aki meg azt mondta hogy köpködtünk rád.. a két pösti.. ahát az full köcsögség kitaláció
senkire nem köpködünk azért mert eljön vagy mert sem...
szabad emberek szabad országa...mindenki azt csinál amit akar..
a ptk...btk...és anyagi illetve emberi és egészségügyi lehetőségeihez mérten
és büszke vagyok magamra hogy elég 150km re járni hajtani.. nem pedig.. 750km ekre akarok járni.. ezért sem értelek téged..
de mondom... mindenki ahogy jónak látja...
semmi haragoskodás csak a full tiszta béke és bÓdogság
még tv havereddel is találkoztunk.. odajött emberi keretek közt lekezeltünk meg kérdezte mi a szitu.. aztán már ment is a dógára...
ugyhogy ...haverság mindenek felett...
Géb havered volt kicsit izé...
mert szembe mentünk a nyomon...amin kb 2 órája már racel nem volt...cp7 délután 16.00...mert tavaj is volt ilyen és ...
de aztán végül is.. csak rám haragudott...mert hát kire is másra lehetne ebbe a szép délutáni napsütis időbe...
de mondom igaza volt...
Goldenék üzenik neki...mert te szok vele kommunikálni.. .
ahelyett hogy haragudna ránk...igyunk egy ursust a kempingbe ha legközelebb találkozunk.. és béke bóldogság legyen mindenki szívébe...
illetve nagyon kafi lett a nyom... grat neki a kilyelöléshez
Mult heten ugy volt hogy tudok menni. Aztan.mas dolgokat kellett sajnos elore tenni. Hivatalok stb. Hallottam hogy kopkodtek viliek meg te is. Egyszer nekem.is kozbe johet valami ugy gondolom. Raadasul lenyegtelen volt egyebkent is hogy ottvagyok vagy sem 6 odiknak. amugy is kulon kocsiztam.volna. tehat meg csak meg se szivattam.senkit.erthetetlen a hozzaallas. En egyszer visszalepek a 10 ev alatt mindjart patkany vagyok. Probalnal meg te 750 km re motorozni jarkalni.es azt megszervezgetni.
mesélj milyne az úly 3asas...??
az a szitu nem si figyeltem a telót..
mert multhéten ivltál errefelé..
aztán azt hittem majd csak 2-3 7 múlva jsössz megint úgy mint a múltkor....márhogy jössz szervezzük a menetet miattad péntekre...de aztán mégsem vagy ott, sem üzenet sem szólás sem semmi csak leszarom a másikat...
de nix harag...
aki jön jön aki kommunikáél a csapattal az meg tudja is mikor hova.. kb ennyi a tori...
tibu is volt..
kérdezte mondták jött--kb ennyi a tori
nó problem,..
csak a csúnya leoltásom után.. ez magas labda volt..
vegyél amit jónak értéklesz..
nekem a forma az rosz volt.. de nem ez a kategória.. de ha ugyan az a szintetikus anyga az összekötő a protektrook között.. akkor ez is gyorsba lesz szar...
ajánlottam már a ..
alpájnsztars tek háromat :-)
nekem nagyon bejön..minden szinten.. és ha élettartma minőség alpinszáarsz.. meg bőr ..akkor még vagy 4-5 évig be is fog jönni.. remélhetőleg
hály kolbik...
heca jó volt..nagyon jó
minden szervezés minden.. ugyhogya szevezők előtt el a kalappal..
joli
csak tegnap este láttam hogy küldtél esemest- mikor bontósal beszéltél utána láttam..de akkor meg már késő volt...
jöhettél volna... kint voltak erkóék is.. meg mindenki... olyan igazi szuper szuper volt a szuperszuper tetején...
Egyszeru az oka. Leszartam. Pentek este ertem haza.nincs verseny lazam mar. Regiment se lesz. Deva kurva draga . a tobbi meg kurva messze van. Nekem.plusz 1200 km hozzajuk kell adnom. A heten eros volt a kenyszerem hogy elmerem a 300 ast es kitolok egy vespa 300 ast. Vagy kicsit meglocsolom es egy r 1200 bomost esetleg. Bar az meg kibaszott draga. Mosatanaba inkabb montizok.
s az alapján mondtam amit mondtam. Nem úgy értettem, hogy valamelyik faluban állsz le s ott pakolod ki a motort, s onnan indulsz.
Biztos szétnéznék a google földdel, hol merre nincs település meg túristaút 20nkm-es körzetben, amin
átmegy valami betonút, arról keresnék egy bekötő földutat, oda be, ott ki a motor és go, lehet menni felfedezni.
de ez is, mint minden más a te életedben a TE DÖNTÉSED!