Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abszolulte.... téged inditani kellene valami politikus képzőben, mert kérem szépen van a tehetség..... és van a SZÜLETETT tehetség....
Elég diplomatikus volt?
Nekem most esett le...ki stratol a RBR 2016 on a GOLDban! (vannak többen magyar vállalkozó szelleműek )

Elsőre bele a legnehezebb kategóriába
Dew, valószínűűűűűű......
igazán beírhattad volna hogy Dr. Gonzo, alias.... Félelem és Reszketés Las Vegasban

Te rajthoz állsz a HECA-n?
hát ezen beszartam 4 tilt pici 5...... ha-ha-ha :)
bakker dév te olyan tudományosan magyarázod a baromságokat..
cél meg magasztos eszme stb stb tbc...
manipulátor..meg..... hitelkalkulátor...

nem nem.. 1szerűen csak full hülyének nézi a másikat...mikor azt hiszi hogy elhisszük aaz agyamnet baromságait...
hogy nem motoros nyomon volt a drót hanem vadnyomon..
reggelementünk nem volt este meg már igen.. a napkezdőn is...ugyhogy gyanús ez a joli
lehet ő kötötte ki.. mert ő volt az utolsó az ominőzus nap reggelén.. ő zárta a sort.. meg is ált egyszer pisálni.. amjd visszamentünk érte.. de aztán nem kellett.. mert pont felér...
mostmár hogy beszsélünk róla tisztán igy volt...
drótot is vett annó.. még 1789ben..
mostmár 1000% összeált a kép... joli le akarta vadászni a nagy trófeját.. a roaniacsgoldenglób haver fejéről...
múhhahaha
és most elüldözi a heca racelokat is...
Nem ledobta,biztos behajtottad valami olyan helyre,ahol tele volt aggatva minden drótkötéllel!!!!
Valószínű olyan információt tartalmazott, ami más egyéb fontosabb célokat nem szolgál, akadályoz, gátol, sért, stb.
de azt ne kérdezd, hogy mi az egyéb cél, mert gőzöm sincs.
A múlt évi nyomon mi is kb végig mentünk, de volt már pár járhatatlan rész. Őszig sokat változott a nyom
Hajrá
Nem rá gondoltam, amikor ezt írtam, amire válaszoltál. Összefoglalva röviden, róla csak annyi szubjektív gondolatot írtam eggyel korábban, hogy céltudatos.

A tömegmanipulátor csak egy eszköz, valami célhoz aztán a célt már lehet maga a manipulátor fogalmazza meg, de az is lehet csak valaki felbérli. A cél szerintem lehet sokrétű, nem feltételen egyszemélyes önző, természetesen az is lehet.

Nem kell elfogadni a gondolatom sőt jó, hogy vitatod...de ettől még részemről jelenleg így gondolom, azaz a manipulátor azért viselkedik úgy ahogy, hogy megosztó legyen.
Első versenyem:-) -ha minden jól megy.
Kb egy hónapja feltöltöttem a facebook oldalra, ugyanazt az endurós versenyplakátot amit ide. Nagybánya, egy napos verseny, kedvező nevezési költségekkel, mindenki megtalálhatja benne a számítását.

Szó nélkül törlésre került.

Mi lehet az oka, célja, elképzelése? -szerinted?
En.mar reg nem.motorozok. van egy nevelt szarvasom. De most mivel.ledobta az agancsot nincs kapaszkodo ugy meg szar raulni. Varom hogy kinohon neki az uj.aztan mehetunk .
Vegre valakinek van fogalma a dolgokrol! Drotot kifesziteni azert, hogy hamarabb leessen az agancs oltari nagy baromsag! Megserul az agancsto es oda a kapitalis bika ami 10-12 eves korara erne el a kulvinacios idoszakanak a csucsat! Ilyet jo erzesu vadasz nem csinal. Csak a rabsicok akik kereskednek a hullott aganccsal... De igy ok is magukkal baxnak ki (meg a motorossal) mert jovore nem lesz akkora agancs csak egy kis csokeveny...
Na az mondjuk durva
Rájöttem szali,te egyedül akarsz ott motorozni!!!! Nem akarod hogy más is odajárjon. Szerintem még a szarvasokkal is te beszélted meg,hogy rakjanak ki maguknak drótkötelet!!!
Stilleee,amit a nagy bajszú kalapos külfőődi bácsitól vettek a piárcon!!! Lehetett még nála vásárolni parfümöt,késkészletet meg bőr övet is!!!
Na bazz,azt a részt én nem is láttam!! És azt láttad mikor ijedtükben szembefutottak saját magukkal,aztán meg kifordultak saját bundájukból?
Háááá azt megmondom,hogy varázslatos hogy hol tart ma a tudomány!!!!
Tönkre akarsz te tenni mindent,mert irigy vagy !!!!
Várják,tárt karokkal és nyitott bicskákkal!!! :)
najooo, akkor mostmár én is elmondom a múltkor olyat láttam a Discovery csatornán hogy még az én tudományra érdeklődő agyam is csak bámult...
kanadai tudosok szarvasokat kereszteztek paradicsom génekkel, és friss hajtású tölgyfa levelével....és asszem még béka lárva volt bele keresztezve...
bazzze eleve olyan szarvasok születtek akiknek nem volt agancsuk,merthogy panaszkodtak hogy kurva nehéz is meg folyton beleakad a drótba, helyette tudtak fára mászni, hogy messzebb lássanak az erdőben, és ha nem találtak kaját meg tudták enni a saját lábukat, és utána a vizben éltek tovább....
persze tavasszal ujjra kinőtt a lábuk, az agancs helyett....