Szia! Nekem Forma terrain tx volt. Kényelmes volt a csukló miatt, de hamar szétment. A talpa nagyon fogyott, le is kellett cserélni egy gaerne talpra. Nem annyira ajánlanám azt a típust.
Mivel nem is azt nézted, így nem biztos, hogy érdemes figyelembe venned a tapasztalataimat.
hály kolbik...
ezt ugye nem gondoljátok komolya.. ugye nem???
leoltottatok gecire hogy mekkora barom aki nem sg 12 ..vagy krosszfájert vesz...
nekem forma volt.. simán kibirt 1,5 évet.. egy év után már lehetett takecolni...
a krosszfájer az örök élet.. az meg .. 3 évet sem bir.. na nem basszz...
és leoltottatok a tech 3 miatt???
akkor most mondom aki nem sg 12 vesz az egy.. .
mert nem a pénz számit hanem a láb meg bla bla bla...
de lásd én nem vagyok ..ti...
leirom a frankót...
nekem van egy forma terrain ..csuklós kiscsizmamentes.. hamar beázott
a szintetikus anyagai.. full szarok...1 év után már hátul is kuka.. meg aztán a lábfejénél is.. konkrétan javit6atlanul...
aztán mikor csak áétsziurta a talpát egy fa.. mentem a másikért.. hát nem birt ki 2 évet.....tech 3
lefényképeeezem??
lya aki nem sg 12 vesz az mind idióta...
mert a láb a legfonotossabb az tartja az egész testet.. amin van a fej is ....ugyebár ...
Ezt lestem,csak nem ilyen kukuri szinekbe,hanem sima feherbe..meg az arbol is kifaragnak par 10 jurot.
A sidim 3 ev alatt kurvara szet esett.Elso evet jol birta..2 ev utan nagyon legatyasodott..az ident ha kibirja tul jo lesz .
Forma dominator comp.Ilyenem volt. Kényelmes a kis cipő! miatt .Csat ....tartós.Jól bírja a kiképzést. Egy dologban rosszabb sidinél,.......Nehéz.De felé az àra.Nem kérdés.... jó csizma....
Hello banditak...Kinek volt FORMA csizmaja?..valaki mintha irt volt,hogy volt..milyenek,tartanak?kenyelmes?
vedlme?vizalosag?...???adtak jo arat ra es gondolkodoba ejtett
Elore is koszi !
Made in China is bőven elég, s az a magura árának töredéke, RMX en jó pár évig használtam hibamentesen. Igaz részemről meghekkeltem kicsit, hogy többet emeljen.
Az egyetlen tökéletes megoldàs, a bovdenes rendszert lecserélni egy pl.Magura olajos rendszerre.. Ez viszont 80 forint.Vagy 10 órànként àtolajozod a teljes rendszert..
Gyakorlatilag, semmi értelme...!!! Ugyan az mintha alul meghosszabbítanád a kis kart, amit mozgat a bowden. Könnyebb lesz húzni, viszont sokkal nyúlósabb lesz, változik a fogáspont..
Fekete erdő. Egyenlőre hegyes program nem látszik semmi a hétvégére. Meg a rosz csuklómat lehervasztotta az erdő. Ha így marad minden akkor megyek krosszpályázni.
Eredmények:
http://heca.ro/koth-2016-prolo...
Élőben ment videó:
http://youtu.be/_ICWbZecZio
Többi videó, kép:
https://www.facebook.com/zonae...
Illetve a youtuben találhatóak
Mivel nem is azt nézted, így nem biztos, hogy érdemes figyelembe venned a tapasztalataimat.
ezt ugye nem gondoljátok komolya.. ugye nem???
leoltottatok gecire hogy mekkora barom aki nem sg 12 ..vagy krosszfájert vesz...
nekem forma volt.. simán kibirt 1,5 évet.. egy év után már lehetett takecolni...
a krosszfájer az örök élet.. az meg .. 3 évet sem bir.. na nem basszz...
és leoltottatok a tech 3 miatt???
akkor most mondom aki nem sg 12 vesz az egy.. .
mert nem a pénz számit hanem a láb meg bla bla bla...
de lásd én nem vagyok ..ti...
leirom a frankót...
nekem van egy forma terrain ..csuklós kiscsizmamentes.. hamar beázott
a szintetikus anyagai.. full szarok...1 év után már hátul is kuka.. meg aztán a lábfejénél is.. konkrétan javit6atlanul...
aztán mikor csak áétsziurta a talpát egy fa.. mentem a másikért.. hát nem birt ki 2 évet.....tech 3
lefényképeeezem??
lya aki nem sg 12 vesz az mind idióta...
mert a láb a legfonotossabb az tartja az egész testet.. amin van a fej is ....ugyebár ...
Ezt lestem,csak nem ilyen kukuri szinekbe,hanem sima feherbe..meg az arbol is kifaragnak par 10 jurot.
A sidim 3 ev alatt kurvara szet esett.Elso evet jol birta..2 ev utan nagyon legatyasodott..az ident ha kibirja tul jo lesz .
vedlme?vizalosag?...???adtak jo arat ra es gondolkodoba ejtett
Elore is koszi !
Ott is esik?
pl. http://www.ebay.com/itm/Hydrau...
Jól látom, hogy a fenti infóban a pulzusa is szerepel a pilótának?