A bor csizma jo ha nincs boxolva. Pont a lenyeges tulajdonsagat baszos tobkre a boxolassal. Enyi erovel motorozzal surranoban! Ha bepugitod szart se ved. De magyarazza a pocsom. Az uj muanAg csizmak pl sg . addig ved amig a xsuklireszek.egyben vannak. Nekem.volt 3 sg 12 de varras azon meg nem.engedte el soha.
mi az hogy.. zarikám 1em a husod??
te 1 gusztustalan.. állat vagy
sajna nem tudom megnézni a vidit..de ha tévé haverotok is ott van.. akkor sejtem a stilust..
ezért is marad el innen a tv....
mert madarat tolláról.. embert.. kabátjáról...
de pl jakónak meg másnak bejön...hát hajrá...
jaj srácok...
nem érte mi a téma még??
már megvette ma teket....köszönöm most nem veszek másat..
ha szart is vettem volna ezt fogom használni...míg tönkre nem megy...
déw...
nm értem mit hablatyolsz össze...
hogy hibái... meg belátni... meg önértékelés....mivan?? .
én csak egy csizmát linkeltm ide hogy ilyet veszek, vettem...meg van rendelve ez számomra egyenlő a megvétellel..ki fogom fizetni...47es...
.. és már lassan az jön ki ..hogy csak is hülye lehet aki ilyet vesz
joli értem... de 47 az kell igy próbálatlanul.. 46... lehet ugyan úgy járnék mint a ipse aki megvette.. árulhatnám a olcsó csimmát...
de mint irtam..
már tárgytalan a csizmavétel..
déw ..
nyugodjá meg..
rosszul döntötm belátom a hibáim...
mi a teendő.. az öngyilok 6árára sodródtam csak még nem vettem észre...
mindenki nyugodjon már meg...
annyi ember segit... pl a sanyaerősék a nyírségből... hogy a gumicsimma is jobb...
bakker...
a forma csimma után csak is előrelépés lehet ez az alpájnsztársz....
védelmiszint....
inkább rakjatok be valami értlmes témát mert már ..ez szétrágott csont ...
vegyétek tudomásul...ez már meg van!!
és kb szerintem ha nem dől szét a varrásnál.. mert csak minőség...fain csizma lesz
azért akartam hogy csak is bőr legyen.. mert a annó a gearne-t is a fekete szintee bőrcsizma volt.. az bokszoltam tisztitottam.. ápoltam..az 8 év múlva úgy került a tartalkékba hogy .. semmi baja..
az összes többui szintetikus ápol6atlan csizmám.. a txc pro II is .. szétestek a szövetek...
de a bőr az meg...
a 25!! éves katonai surcim még mindég viz6lan...
bár már azért vannak rajta repdések..mégis viz6lan!!
Én is vettem tőle pár dolgot neten keresztül és személyesen is pl.sg12-es csizmát. Normálisan lehetett vele beszélgetni segítőkész volt (egyébként már meghalt), igaz nekem nem is volt problémám a tőlük vásárolt cuccokkal. Az eladó nők viszont elég furák voltak.
Van, hogy a segítő szándék, idővel már nem segítőként sül el, hanem pont fordítva.
Ezt persze csak Zari tudja, hogy benne az ilyen infó, hogy csapódik le, szimpla infóként, vagy így
Zari ne hagy magad, ne hagyd hogy a belső feszültségedet erősítsék!
Bízz magadban, hogy ez a döntés számodra jó döntés, nem pedig rossz! (nem kell a legjobbnak lennie)
Nem mindenki ugyan olyan nézőpontok és értékrendek alapján választ.
Pl ha az embernek azonnal kell és csak 50eFt ja van, nem fog 100eFt-os csizmát venni, hiába tart az ki tovább, stb, stb, rengeteg nézőpont lehet, amit mi nem tudunk csak Zari.
Mindezek mellett legyen képességed arra, hogy felismerd és elfogadd, hogy az ember hibázik, te is én is mindenki más is, legalább magadnak ismerd be és tanulj belőle, s legközelebb építsd be a döntéseidbe.
S fontos, hogy elfogadd, ne hibáztasd ezért magad, tanulj belőle, mintsem hülyének gondold magad.
Az meg ne érdekeljen, ki mit gondol rólad, mert szerintem teljesen mindegy, az az ő látásmódja, s ennyi, te ettől nem leszel se több se kevesebb, legalábbis ha normális az önértékelésed és belülről fakadó, nem a külvilág által megformált, "lájkolt önértékelés".
Majdnem mindegy, hogy mit csinálsz, az nem mindegy, hogyan csinálod, s az nem mindegy képes vagy-e felismerni a hibáidat és képes vagy-e ez által a fejlődésre, változásra.
Minden ember más és más, valakinek a barna, valakinek a szőke válik be, szóval a lényeg, hogy a páros összeilljen, nem az, hogy a nagy tömegnek a feketék jönnek be. Vagy a vörösek? Ez igaz motorválasztásra, gumiválasztásra, csizmára, bukósisakra, stb.
igaz a történet hogy anno mikor vettem egy sg 12-öt attól az universzálos i....ota, m....rha, embertől az szétnyilt az első motorozás alkalmával, (valószínű rosszul volt össze sütve,) de ott is inkább annak a zsidany-nak a hozzá állásával volt probléma...
utána vettem máshol, az sokat kapott, a mai napig ott figyel a garagéba az sg 10 mellett, én ha vennék csak olyat megint, de a sidi-t is sokan dicsérik...
Az a fura hogy régen a tech 4 egész jó volt pedig az is belépő szintű
Pár éve vettem is egy teljesen újszerűt a régi rojtos helyett aztán mégse 80 volt csak 20
Sidi van nekem is.Azért vàlasztottam,mert a boka védelem talàn a legerősebb.Kényelmes ha menni kell benne,,,,néha azért tolni kell.....a csatok pedig örölélet......Nem mellesleg jól is néz ki,és 100 alatt meglehet venni. Nem ez a lélektani hatàr.Tech 3.......mindegy ,ha gumi csizmàt veszel.....
köszönöm hogy aggódtok miattam és próbáltok ..ki igy ki úgy a sg 12 felé a jóba terelni...
de ez a vonat már elment..
nem gondolom meg maga ha ide berak valaki egy sg 12, 50 ért ..akkor sem .. hisz már megrendeltem amott...
lépjünk is túl ezen...
inkább nézzétek meg.. a ktm exc blokkból mit faragtak a magyarok...
35 kiló helyett... 26
mondjuk eléggé furcsa mód áll az a blokk hogy döntött de mégis előre pufog ki...alul a lelógó önindító az endúró szempontból eléggé gáz...
illetve a szerintem túlbonyolitott váltó....
én a helyükbe inkább kipróbáltam volna egy hidrodinamiuks váltót.. az 2 szeres nyomatémódositásra képes .. egy fokozaton belül...
az elég is lnne hisz a sx-f 5 gangal az tud 2 x...
ez a hidrodinamikus ez meg fokozatmentessen tud ilyet...
magyarul egy fokozatba elindulni és végsebesség is... miközben a nyomaték a kis sebességnél ugyan úgy nagy volna mint a sx-f 1 ben...de közben 5.dik lenne a váltó állandóan...
motorfék is van egészen kis sebességig...
csak az elgurulást nem tudja megakadályozni..
erre akartam nyomni..de a külés lett
ez van bezavar a csizma
ezt a korzárót nem láttam...
de már most it dázönt metter...
mivel amott megrendeltem jön is...és ha a megbeszélt árba jön.. ami ugye nem akkor én is tartom magam hozzá hogyha megjön kifizetem...még ha veszek mellé egy szidi krosszfájert meg egy sg12 IS
de most akkor a nagytanács a sidit is jóra értékeli??
mert különben a fórumon mégtöbb hülye keletkezene aki nem sg 12 használ
ugy érzem elég örültekintő voltam a vásárláskor... az ÉN általam fontos szempontokat figyelembe véve...a megfelelő csizmát vettem.. nnak ellenére hogy még igy is dupla árba lenne az a sg 12...
bőr csizmát akartam!!!! nem műanyagot.. a hagyomános ol szkúl stílussal.. de védelemel.. és szerintem .. mint alpájnsztársz mnőséggel is...
jópár haver használ tech 3at... 3-4-5 évesek.. semmi bajuk vele...egyben van , meert minőségi...
az hogy a formával.. .. befaragtam.. hát azt én is sajnálom...
de ez van...
déw...
azért váltottál a videóid szabad nézésének engedjezésével... mert meguntad hogy ..mindenki belokoskodjon a videóidba a stilusodba ....
áhán....
értem...
te 1 gusztustalan.. állat vagy
sajna nem tudom megnézni a vidit..de ha tévé haverotok is ott van.. akkor sejtem a stilust..
ezért is marad el innen a tv....
mert madarat tolláról.. embert.. kabátjáról...
de pl jakónak meg másnak bejön...hát hajrá...
nem érte mi a téma még??
már megvette ma teket....köszönöm most nem veszek másat..
ha szart is vettem volna ezt fogom használni...míg tönkre nem megy...
déw...
nm értem mit hablatyolsz össze...
hogy hibái... meg belátni... meg önértékelés....mivan?? .
én csak egy csizmát linkeltm ide hogy ilyet veszek, vettem...meg van rendelve ez számomra egyenlő a megvétellel..ki fogom fizetni...47es...
.. és már lassan az jön ki ..hogy csak is hülye lehet aki ilyet vesz
joli értem... de 47 az kell igy próbálatlanul.. 46... lehet ugyan úgy járnék mint a ipse aki megvette.. árulhatnám a olcsó csimmát...
de mint irtam..
már tárgytalan a csizmavétel..
déw ..
nyugodjá meg..
rosszul döntötm belátom a hibáim...
mi a teendő.. az öngyilok 6árára sodródtam csak még nem vettem észre...
mindenki nyugodjon már meg...
annyi ember segit... pl a sanyaerősék a nyírségből... hogy a gumicsimma is jobb...
bakker...
a forma csimma után csak is előrelépés lehet ez az alpájnsztársz....
védelmiszint....
inkább rakjatok be valami értlmes témát mert már ..ez szétrágott csont ...
vegyétek tudomásul...ez már meg van!!
és kb szerintem ha nem dől szét a varrásnál.. mert csak minőség...fain csizma lesz
azért akartam hogy csak is bőr legyen.. mert a annó a gearne-t is a fekete szintee bőrcsizma volt.. az bokszoltam tisztitottam.. ápoltam..az 8 év múlva úgy került a tartalkékba hogy .. semmi baja..
az összes többui szintetikus ápol6atlan csizmám.. a txc pro II is .. szétestek a szövetek...
de a bőr az meg...
a 25!! éves katonai surcim még mindég viz6lan...
bár már azért vannak rajta repdések..mégis viz6lan!!
Ezt persze csak Zari tudja, hogy benne az ilyen infó, hogy csapódik le, szimpla infóként, vagy így
Bízz magadban, hogy ez a döntés számodra jó döntés, nem pedig rossz! (nem kell a legjobbnak lennie)
Nem mindenki ugyan olyan nézőpontok és értékrendek alapján választ.
Pl ha az embernek azonnal kell és csak 50eFt ja van, nem fog 100eFt-os csizmát venni, hiába tart az ki tovább, stb, stb, rengeteg nézőpont lehet, amit mi nem tudunk csak Zari.
Mindezek mellett legyen képességed arra, hogy felismerd és elfogadd, hogy az ember hibázik, te is én is mindenki más is, legalább magadnak ismerd be és tanulj belőle, s legközelebb építsd be a döntéseidbe.
S fontos, hogy elfogadd, ne hibáztasd ezért magad, tanulj belőle, mintsem hülyének gondold magad.
Az meg ne érdekeljen, ki mit gondol rólad, mert szerintem teljesen mindegy, az az ő látásmódja, s ennyi, te ettől nem leszel se több se kevesebb, legalábbis ha normális az önértékelésed és belülről fakadó, nem a külvilág által megformált, "lájkolt önértékelés".
Majdnem mindegy, hogy mit csinálsz, az nem mindegy, hogyan csinálod, s az nem mindegy képes vagy-e felismerni a hibáidat és képes vagy-e ez által a fejlődésre, változásra.
Minden ember más és más, valakinek a barna, valakinek a szőke válik be, szóval a lényeg, hogy a páros összeilljen, nem az, hogy a nagy tömegnek a feketék jönnek be. Vagy a vörösek? Ez igaz motorválasztásra, gumiválasztásra, csizmára, bukósisakra, stb.
utána vettem máshol, az sokat kapott, a mai napig ott figyel a garagéba az sg 10 mellett, én ha vennék csak olyat megint, de a sidi-t is sokan dicsérik...
Pár éve vettem is egy teljesen újszerűt a régi rojtos helyett aztán mégse 80 volt csak 20
Te egyetlen egy esetben nem választhatsz! Akkor ha ország világ előtt közzétéve, úgy beszélnek veled, mint ahogy, az aki.
Na ebben az egy esetben biztosan tudod, hogy hol a helyed, mert azt szó nélkül megállod, és végrehajtod. A jó szóból nem is akarsz érteni.
http://youtu.be/bErZzJRRwtU
köszönöm hogy aggódtok miattam és próbáltok ..ki igy ki úgy a sg 12 felé a jóba terelni...
de ez a vonat már elment..
nem gondolom meg maga ha ide berak valaki egy sg 12, 50 ért ..akkor sem .. hisz már megrendeltem amott...
lépjünk is túl ezen...
inkább nézzétek meg.. a ktm exc blokkból mit faragtak a magyarok...
35 kiló helyett... 26
mondjuk eléggé furcsa mód áll az a blokk hogy döntött de mégis előre pufog ki...alul a lelógó önindító az endúró szempontból eléggé gáz...
illetve a szerintem túlbonyolitott váltó....
én a helyükbe inkább kipróbáltam volna egy hidrodinamiuks váltót.. az 2 szeres nyomatémódositásra képes .. egy fokozaton belül...
az elég is lnne hisz a sx-f 5 gangal az tud 2 x...
ez a hidrodinamikus ez meg fokozatmentessen tud ilyet...
magyarul egy fokozatba elindulni és végsebesség is... miközben a nyomaték a kis sebességnél ugyan úgy nagy volna mint a sx-f 1 ben...de közben 5.dik lenne a váltó állandóan...
motorfék is van egészen kis sebességig...
csak az elgurulást nem tudja megakadályozni..
erre akartam nyomni..de a külés lett
ez van bezavar a csizma
ezt a korzárót nem láttam...
de már most it dázönt metter...
mivel amott megrendeltem jön is...és ha a megbeszélt árba jön.. ami ugye nem akkor én is tartom magam hozzá hogyha megjön kifizetem...még ha veszek mellé egy szidi krosszfájert meg egy sg12 IS
de most akkor a nagytanács a sidit is jóra értékeli??
mert különben a fórumon mégtöbb hülye keletkezene aki nem sg 12 használ
ugy érzem elég örültekintő voltam a vásárláskor... az ÉN általam fontos szempontokat figyelembe véve...a megfelelő csizmát vettem.. nnak ellenére hogy még igy is dupla árba lenne az a sg 12...
bőr csizmát akartam!!!! nem műanyagot.. a hagyomános ol szkúl stílussal.. de védelemel.. és szerintem .. mint alpájnsztársz mnőséggel is...
jópár haver használ tech 3at... 3-4-5 évesek.. semmi bajuk vele...egyben van , meert minőségi...
az hogy a formával.. .. befaragtam.. hát azt én is sajnálom...
de ez van...
déw...
azért váltottál a videóid szabad nézésének engedjezésével... mert meguntad hogy ..mindenki belokoskodjon a videóidba a stilusodba ....
áhán....
értem...
gonzó...
most akkor már két csizma közül is válszt6né...
http://youtu.be/WJufYGG4TKE