ilyen szép piár szöveget csak a tévében hallani... amiota a prosztamol unot szedem még az ég is kékebb.... a madarak szebben fütyülnek a fán,sőőőőt.. mintha a makkom is nagyobbra nőne...
inditványozom rendezzünk Viktornak gyűjtést , mert megérdemli....
Hály ászok..kolbászok
az van.. mindenki nyugodjon le..
örülök hogy a szíveteken viselitek a lábom sorsát...
nem úgy mint múlthéten a 20dik (jubileumi) éves orvosi vizsgálaton...
mert eddig mi volt...
há...iktor még belefére a 113 kiló a (BMI 35 (I. elhizott kategória)!!)még de kicsit igyeljen oda a kjálásra hogy ez már ne mennyen feljebb...
mert még ez (hát egy kedves doktornő valamennyire bejövő testalkat tipus lehetek) de n továbbb...
ere idén
az a dr nőez oda van gyesen és hejette meg jött egy másik...
ai mindenkinek mondta hogy fogyon igy foggyon úgy...
de nekem még meg sem említette
jövö kiflé.. kérdik a nagy okosok na mi volt.. neked is mondta hogy fogyni kell...
há mondom nem...
nekem nem is emlitette...
bakker sétálok le a lépcső és azon gondolkodom..
ezek már nem is szeretnek hisz meg sem emlitete a 35 BMI indekszet
na ezért örülök hogy ennyire aggódtok értem a lábom egészségéért...
de mindenki nyugodjon le a picsába....
bálinyó...
ez téged hol érint özterejhben??
vagy onnan is áüldöd a tankokat.. mert ott sem szabad sehol gyakorlatozni csak nálatok a balaton felvidéken vp és környékén
lyoli.. nyugodjá meg...
sajnos én már nem mehetek ki özterejhbe dolgozni ..mert nekem családom van... és nem éek rá kint lógatni a faxom valami geci nagy gŐŐdörbe...
amúgy is mondták...hogy jó munkarő igy is elég vagy oda te
de ezért érle ne haraguj rájuk...
puszilja öket hű barátod: Zari
Zari! Én csak féltem a làbad. Akitől a fiam 125 ösötét vettem ,azzal fogadott,hogy mankó,,,,,,és 5 db 20 cm es vas àlt ki a làbàból...Elmesélte,,,,kérdeztem milyen csizma volt,,,,,,,,,és màr tudtam....De mondhatnàm azt is,,,,hogy jobb motorosnak tartalak,,,,,és egy jó csizma alanyi jogon jàr neked...Ahogy a csajok mo djàk......Mert megérdemlem.....Én pl a sisaknàl nagyon sajnàltam kiadni a pénzt.Annyi az àra,mint egy Jó csizmànak,de a súlya ,csak harmada.....Fiam 125 öse e!ment a hàzról,,,,van helyette 250 4 t.Gonzó? csütörtök bejàratàs,gyakorlàs?
Nekem is elsőnek sidi volt, a flexforce típus. Az ábrázata idővel megkopott, az auner-nál éppen akciózták a tcx-oxtar-t, annyira, hogy csak-csak elcsábultam egy pillanatra, amivel ki is énekelték a sajtot a számból. rendeltem egyet.
Már amikor felkaptam éreztem, hogy mi a különbség a jó csizma, meg a nagyon jó csizma között. Ez az érzés hatványozódott, mikor hétvégén próbára került a sor.
Na mikor hazaértem, megállapítottam, hogy a sidi-nek még a doboza is jobb, mint az tcx-oxtar csizma. Amit el is adtam árában, pár hónapra rá.
Megnyugodva visszaszálltam a sidi-be, majd megvettem az akkor kiérkező crossfire II modellt, amiről kényelem, forma, súly, védelem, vízállóság tekintetében csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Az airoh stelt seniorral párhuzamban a legkedvesebb motoros felszerelésem.
Az utóbbi években egyre több helyi-fajsúlyos motoros- ember állt át a gaerne 12-ről a crossfire II-re, nem anyagi okoból. És elégedettek is a portékával-úgy, hogy a gaerne 12 azóta árválkodik a garázsukban.
-akinek van rá lehetősége próbálja ki, legalább egy áruházi próba erejéig.
-múlt év végén vett az egyik helyi srác egy sg12-est, kézbevettem, tapogattam, - körülbelül mint az audi-bmw párharc -szemrevételezve partiban van a sidi csúcsmodelljével. Én azért vettem sidi-t, mert korábban bizonyított, és az sg12-esnek nagynak találtam a bunkót a lábújjaknál, bár az új modelleken ezt korrigálták. -szóval nem küldök ki senkit a szeméttelepre a százezres gaernéjével,- ha valamelyik gyengébb idegzetű író-olvasó ezt olvasná ki az esszémből.
Vagy van más választás is, az Á és B-n kívül, ha valamelyik egyszerűbb szellemi felépítésű író-olvasó magára akarja venni ezt a kabátot, csak a nagy mellénye miatt nem fér rá, és kiderül, hogy a király m esztelen.
Hol irtam olyAt hogy evekig birt@ vagy 6 evig birta? Azt irtam ami.most van a 3 ik. A mostani zold helyett is jon az uj mielott tonkre nem megy. Latod hulyegyerek ezert kell kulfoldon dolgozni hogy eztis megvehesssem. Meg hogy ki tudjam.fizetni a szallasom meg a kajamat.
Szerusz viccesmiki...nekem is 45 a labam de a 47 sidi c2 es ujan szoritott,es 48 ast vettem 3 eve...de talan ha ugy jol at gondolom akkor a 47 es ha ra all a labadra akkor nem fog egy ido utan kotyogni a labujjak reszen.
Nekem Sidi van es elegedett vagyok,igaz ezek nem 3-4 evre vannak tervezve hanem 1 szezonra,de azt az egy szezont ugy tartja a labat,hogy abba hiba nincs.Az oregecske csizmak elpuhulnak kilagyulnak kigyengul minden,varrasok is szarnak oda,az anyag maga is ki-kiszakad vagy torik es biza a lab vedelme a legfontosabb,mert a labadon jarsz es azon hordod azt a marha fejedet,szoval a csizma nekem fontosabb a modos sisakoknal.
Nekem a Thor birta 5 evet,de egy fos volt vedelem szempontjabol..a sidi viszont a legjobb vedelmet nyujtja es allitolag kenyelmesebb mint a Garene....ezt olyanok mondtak,kiknek volt mind a 2 mert meg engedhettek maguknak,nem ugy mint mokamiki
nekem 45-ös lábam van és 46-os a csizma, vastag zoknival (sportszár) használom. Ha valakinek, akinek magas a rüsztje, hát az én vagyok, szóval abszolult nem karcsú az orra. Az én lábamnak eddig a legkényelmesebb csizma, egyedül ahol csuklik ott kell neki wd 40-et adnom 1/2 évente.
bakker joli már 3 sg 12 elhasználtál...
az 6 év szuper élettartamal is.. 18 év endúró
bár mikor 10 éve megismertelek.. még jó pár évet tech 7..meg nyolcot hordtál...
van némi csúszás nekem ebben a kiba hosszú élettartamban akkor ha onnantól meg a 3 sg 12....
na mind1...
lényeg van ennek az alpájnszár 3nak is valami élettartama akkor
bakker
déw
ez a 2016 ez szerintem mocsok mód új fejlesztés.. csak a régi köntös alá burkolva
egyébként én azt látom.. ami miatt szidi kilőve.. olyan lapos a lábfeje mint mikor átment egy btr 80assal a surcin..
amúgy kecses topánnak tűnik.. nekem ebből a 45 lábamra.. kéne vagy negyven 9.....5venes..
és lehet az is nyomná
Ilyen szar csimmát megvenni, mé nem kérdező nálad okosabbakat mi kő neked ez 1 olyan hulladék, hogy 4 év kb. 250óra használat után teljesen szétmén2.- 3.. ik kép az első képen meg ami van olyan kényelmes és jó hogy sohasem húztam fő
2016 GAS GAS EC 300.
(Szerintem összehajigálták a raktár alkatrészből, meg kapott egy új matricaszettet, így első ránézésre)
Belülre nem látok.
http://www.motorrevu.hu/hirek/megmenekult_a_gas_gas
http://www.enduropro.com/actualidad/gas-gas-ec-300-2016-primeras-fotos
http://zonaenduro.ro/video-zonaenduro-visits-gasgas-factory/
Én is sidit használok (nem crossfire-t, az egyel olcsóbb verziót) bár ez nem mérvadó. Amire Ti használjátok szerintem mindegy, melyik, mert kap rendesen. Amúgy meg fogyasztói társadalomban élünk, nem hosszú távra terveznek a gyártók.
Szombatra helyrejövök. Akkor csapathatjuk egész nap. Ha jó nektek.
Mit vettetek?