Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csütörtökön agyig vagyok munkával. Meg egy hete hazahozott valamit a gyerek az óvodából, azóta hárman köhögünk egymásra, féllázasan.

Szombatra helyrejövök. Akkor csapathatjuk egész nap. Ha jó nektek.

Mit vettetek?
Ezen mit kell csodálkozni?
Az egy lőtér, és még nem is újkeletű dolog
Amikor azok a házak épültek már akkor is lőtér vol......
Hi BB hát te meg csak nem kint vagy ?
küldj egy email cimet
ilyen szép piár szöveget csak a tévében hallani... amiota a prosztamol unot szedem még az ég is kékebb.... a madarak szebben fütyülnek a fán,sőőőőt.. mintha a makkom is nagyobbra nőne...
inditványozom rendezzünk Viktornak gyűjtést , mert megérdemli....
Hály ászok..kolbászok
az van.. mindenki nyugodjon le..
örülök hogy a szíveteken viselitek a lábom sorsát...
nem úgy mint múlthéten a 20dik (jubileumi) éves orvosi vizsgálaton...
mert eddig mi volt...
há...iktor még belefére a 113 kiló a (BMI 35 (I. elhizott kategória)!!)még de kicsit igyeljen oda a kjálásra hogy ez már ne mennyen feljebb...
mert még ez (hát egy kedves doktornő valamennyire bejövő testalkat tipus lehetek) de n továbbb...
ere idén
az a dr nőez oda van gyesen és hejette meg jött egy másik...
ai mindenkinek mondta hogy fogyon igy foggyon úgy...
de nekem még meg sem említette
jövö kiflé.. kérdik a nagy okosok na mi volt.. neked is mondta hogy fogyni kell...
há mondom nem...
nekem nem is emlitette...
bakker sétálok le a lépcső és azon gondolkodom..
ezek már nem is szeretnek hisz meg sem emlitete a 35 BMI indekszet

na ezért örülök hogy ennyire aggódtok értem a lábom egészségéért...
de mindenki nyugodjon le a picsába....

bálinyó...
ez téged hol érint özterejhben??
vagy onnan is áüldöd a tankokat.. mert ott sem szabad sehol gyakorlatozni csak nálatok a balaton felvidéken vp és környékén

lyoli.. nyugodjá meg...
sajnos én már nem mehetek ki özterejhbe dolgozni ..mert nekem családom van... és nem éek rá kint lógatni a faxom valami geci nagy gŐŐdörbe...
amúgy is mondták...hogy jó munkarő igy is elég vagy oda te

de ezért érle ne haraguj rájuk...
puszilja öket hű barátod: Zari
Zari! Én csak féltem a làbad. Akitől a fiam 125 ösötét vettem ,azzal fogadott,hogy mankó,,,,,,és 5 db 20 cm es vas àlt ki a làbàból...Elmesélte,,,,kérdeztem milyen csizma volt,,,,,,,,,és màr tudtam....De mondhatnàm azt is,,,,hogy jobb motorosnak tartalak,,,,,és egy jó csizma alanyi jogon jàr neked...Ahogy a csajok mo djàk......Mert megérdemlem.....Én pl a sisaknàl nagyon sajnàltam kiadni a pénzt.Annyi az àra,mint egy Jó csizmànak,de a súlya ,csak harmada.....Fiam 125 öse e!ment a hàzról,,,,van helyette 250 4 t.Gonzó? csütörtök bejàratàs,gyakorlàs?
Nekem is elsőnek sidi volt, a flexforce típus. Az ábrázata idővel megkopott, az auner-nál éppen akciózták a tcx-oxtar-t, annyira, hogy csak-csak elcsábultam egy pillanatra, amivel ki is énekelték a sajtot a számból. rendeltem egyet.

Már amikor felkaptam éreztem, hogy mi a különbség a jó csizma, meg a nagyon jó csizma között. Ez az érzés hatványozódott, mikor hétvégén próbára került a sor.

Na mikor hazaértem, megállapítottam, hogy a sidi-nek még a doboza is jobb, mint az tcx-oxtar csizma. Amit el is adtam árában, pár hónapra rá.

Megnyugodva visszaszálltam a sidi-be, majd megvettem az akkor kiérkező crossfire II modellt, amiről kényelem, forma, súly, védelem, vízállóság tekintetében csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Az airoh stelt seniorral párhuzamban a legkedvesebb motoros felszerelésem.

Az utóbbi években egyre több helyi-fajsúlyos motoros- ember állt át a gaerne 12-ről a crossfire II-re, nem anyagi okoból. És elégedettek is a portékával-úgy, hogy a gaerne 12 azóta árválkodik a garázsukban.

-akinek van rá lehetősége próbálja ki, legalább egy áruházi próba erejéig.

-múlt év végén vett az egyik helyi srác egy sg12-est, kézbevettem, tapogattam, - körülbelül mint az audi-bmw párharc -szemrevételezve partiban van a sidi csúcsmodelljével. Én azért vettem sidi-t, mert korábban bizonyított, és az sg12-esnek nagynak találtam a bunkót a lábújjaknál, bár az új modelleken ezt korrigálták. -szóval nem küldök ki senkit a szeméttelepre a százezres gaernéjével,- ha valamelyik gyengébb idegzetű író-olvasó ezt olvasná ki az esszémből.

Vagy van más választás is, az Á és B-n kívül, ha valamelyik egyszerűbb szellemi felépítésű író-olvasó magára akarja venni ezt a kabátot, csak a nagy mellénye miatt nem fér rá, és kiderül, hogy a király m esztelen.
Hol irtam olyAt hogy evekig birt@ vagy 6 evig birta? Azt irtam ami.most van a 3 ik. A mostani zold helyett is jon az uj mielott tonkre nem megy. Latod hulyegyerek ezert kell kulfoldon dolgozni hogy eztis megvehesssem. Meg hogy ki tudjam.fizetni a szallasom meg a kajamat.
Szerusz viccesmiki...nekem is 45 a labam de a 47 sidi c2 es ujan szoritott,es 48 ast vettem 3 eve...de talan ha ugy jol at gondolom akkor a 47 es ha ra all a labadra akkor nem fog egy ido utan kotyogni a labujjak reszen.
Nekem Sidi van es elegedett vagyok,igaz ezek nem 3-4 evre vannak tervezve hanem 1 szezonra,de azt az egy szezont ugy tartja a labat,hogy abba hiba nincs.Az oregecske csizmak elpuhulnak kilagyulnak kigyengul minden,varrasok is szarnak oda,az anyag maga is ki-kiszakad vagy torik es biza a lab vedelme a legfontosabb,mert a labadon jarsz es azon hordod azt a marha fejedet,szoval a csizma nekem fontosabb a modos sisakoknal.
Nekem a Thor birta 5 evet,de egy fos volt vedelem szempontjabol..a sidi viszont a legjobb vedelmet nyujtja es allitolag kenyelmesebb mint a Garene....ezt olyanok mondtak,kiknek volt mind a 2 mert meg engedhettek maguknak,nem ugy mint mokamiki
lehet, de csak 450, eddig még nincs befutó, sajnos...
nekem 45-ös lábam van és 46-os a csizma, vastag zoknival (sportszár) használom. Ha valakinek, akinek magas a rüsztje, hát az én vagyok, szóval abszolult nem karcsú az orra. Az én lábamnak eddig a legkényelmesebb csizma, egyedül ahol csuklik ott kell neki wd 40-et adnom 1/2 évente.
Nem tudom mi lesz ebből a 2016 GAS ból
de ha ők nem alkotnak, én talán elkészülők vele még 2016 ban, s majd ráfogjuk erre, hogy ez a 2016-os új modell
Írtam már, nem egyszer "pszichomókusként", hogy a páros a lényeg, a többi nem számít, hogy a nagyvilágnak mi vált be.

Bár csizmát akkor se vennék úgy, hogy nem próbálom fel
no lám.. léteznek nem csak sg 12 fánkok is??

bakker a 4 éves csizma rendessen szarul néz ki

bakker joli már 3 sg 12 elhasználtál...
az 6 év szuper élettartamal is.. 18 év endúró
bár mikor 10 éve megismertelek.. még jó pár évet tech 7..meg nyolcot hordtál...
van némi csúszás nekem ebben a kiba hosszú élettartamban akkor ha onnantól meg a 3 sg 12....

na mind1...
lényeg van ennek az alpájnszár 3nak is valami élettartama akkor

bakker
déw
ez a 2016 ez szerintem mocsok mód új fejlesztés.. csak a régi köntös alá burkolva

egyébként én azt látom.. ami miatt szidi kilőve.. olyan lapos a lábfeje mint mikor átment egy btr 80assal a surcin..
amúgy kecses topánnak tűnik.. nekem ebből a 45 lábamra.. kéne vagy negyven 9.....5venes..
és lehet az is nyomná
Má nincs mög me eladtam, ebből is láccik nem mindeki egyforma me én vagyok a szmijagold Yamaha nem téma?
hányas a sidi? ugyan ilyenem van, nekem kényelmes, lehet neked azért nem, mert nagy a lábujjadon a köröm! :)
Ilyen szar csimmát megvenni, mé nem kérdező nálad okosabbakat mi kő neked ez 1 olyan hulladék, hogy 4 év kb. 250óra használat után teljesen szétmén2.- 3.. ik kép az első képen meg ami van olyan kényelmes és jó hogy sohasem húztam fő
Bocsi, nem tudom mi baja a fórumnak, hogy nem csinál belőle rendes linket.
www.motorrevu.hu/hirek/megmenekult_a_gas_gas
www.enduropro.com/actualidad/gas-gas-ec-300-2016-primeras-fotos
zonaenduro.ro/video-zonaenduro-visits-gasgas-factory
Segítek Zarinak, bedobok egy új témát.

2016 GAS GAS EC 300.
(Szerintem összehajigálták a raktár alkatrészből, meg kapott egy új matricaszettet, így első ránézésre)
Belülre nem látok.
http://www.motorrevu.hu/hirek/megmenekult_a_gas_gas
http://www.enduropro.com/actualidad/gas-gas-ec-300-2016-primeras-fotos
http://zonaenduro.ro/video-zonaenduro-visits-gasgas-factory/
Én is sidit használok (nem crossfire-t, az egyel olcsóbb verziót) bár ez nem mérvadó. Amire Ti használjátok szerintem mindegy, melyik, mert kap rendesen. Amúgy meg fogyasztói társadalomban élünk, nem hosszú távra terveznek a gyártók.
arra gondolsz ami 300 juro...? ravasz vagy te ....eteted itt a hegyi Jetit zabkásával..