Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első ütést akkor is kivédi.

Próbáld meg gyorskötözővel rögzíteni-már ha van vállvédőd.
Korábban protektoringes voltam, de pl a mellkasnál a középső zippzár miatt gyengénak tartom a mellkas, és borda védelmet, meg a másik, hogy irgalmatlan meleg, a szellőzés gyakorlatilag nulla. Meg időközben szétszakadt, a protektoring, cseréltettem rajta hálót...ideiglenes megoldásnak, de nem lett olyan jó mint a gyári. A szellőzése miatt egyébként is váltani akartam.

Mályk barátom tanácsára a fly racing stingray páncélt vettem, -amit azóta is imádok, kitűnő minőség, állíthatóság, védelem, a szellőzése a kialakítása miatt felülmúlhatatlan. -ajánlom mindenki figyelmébe.

Ehhez "szegeztem" hozzá, az UFO protektoringről lehámozott, megmentett, váll és könyökvédelmet, -ami mára szintén megadta magát az idő szavának. Ezért akarok újat, valami jó minőséget.

Nekem a könyökvédővel semmi bajom nem volt, mert gyorskötözővel rögzítettem a vállpáncélra, így stabil volt, minden irányban.
nekem is van konyok vedom,de max 5 X ha hasznaltam,ott porosodik,es mikor estem nekem is mindig elfodult.
Heroinra sose sörözz rá!
Szerintem,a protektoring hasznàlatàval tudod a könyöködet is megvédeni. Bàrkin bàrmilyen könyökvédőt làttam,az elfordúlt eséskor,a kényelemről nem is beszélek.....Ha meghúzod szorit,azutàn zsibadsz.....
Szilvalekvárt tegyek közé?
Nagymamam faslikotese ugy hogy egy fakereg van alaszoritva es ugy ra a fasli. Vagy meg a masfel literes kolas uveg kettevagva es alatomve rongy hogy ne dorzsoljon. ami bevalt. Terdvedonek pvc szenyvizcso kettevagva es szivaccsal kitomve jo!!
Könyökvédőt kell vennem.

A képeken keresztül az ufo professional pro és a fox titán a szimpatikus, mert az alkart is elég hosszan védik.

Van valakinek egyéb ajánlata, ami bevállt?
5szazert meg ajandek a komplett szett... Minalunk a helyi motoros boltban 10euroert adjak, viszont azt csak 1x kell megvenni. Utana meg kulon lehet venni a kukacot darabra 100forintert.
a cuccos szuper.. holnap szolok is hogy még egyet adjanak.. mer ötcá forinté még a vulkanizáló cement sincs.. nem hogy komplett 5 csikos készlet(ami gakorlatilag 10 defekt javít6ó..

Zsolesz
hát elmondom én hogy látom...
párhuzamositás más motorsport versenyekkel...
megy a kábesztáni a triállal.... és...valahol épp nem jutna fel.. de kb egykézzel felrántanám a kisparasztot.. mondjuk egy 5m szakadékban..az utolsó 1,5 métert
boci tomi.. azza tomi búú... és azt meg nem de az meg egyedül egy lábletétellel de végül is felmenne..
és a végén a dobogó tetején ketten állnak boci tomi kábesztánival..
persze én is kabi mellett kéne legyek ugye..... mert ugye én is benne voltam a bajnoki címébe.. egy 1,5 méteres felrántással

...
talán úgy érzem elég is a példálózásból
szóval.. nem is értem.. ezt az egészet...
minden külső segitség.. már a motort megfogása is.. azonal azt a csekpointot nullázná... kivéve.. ha lemegy.. és újra jön és akkro már nem fogja meg senki a gépet...mert ugye a megfogás csak is a baleset megelőzése céljából.. és nem pedig előrejutási hasznon szerzése céljából engedélyezném!!
szóval.. vagy mindenkinek felhuzzák.. és az nem is csekpoint.. mert ugye ott mindenki csak átevickél!!
vagy senkinek...
ez csak az endúróban van a hárdendúróban hogy egymást huzkodjuk ják büntetlenül...
egy versenyben ez tetjességgel megengedhetetlen...
az egyetlen dévai befejzett racémon volt is egy ilyne szitu...
a kőbányában .. a második lépcső tetején... mndenki fel lett húzva...
ez szép si... csak mikor én odaértem... a mindenkit felhúzó brigadé.. nem akasztotta a motoromra a kárabínert..
hanem mögém indultak vagy 2 motorossal és azt akarták...
mert akkor vették észre hogy mindnki haver..de ott hátrébb van a méghaverebb az igazi a true friend...
na akkor voltam olyan mérges és .. hiába szoltam hogy héjj engem húzzatok hisz előbb itt voltam.. és úgy is útban vagyok..
hát le sem szarták...
na akkor felkúszott bennem az ideg..
láttam hoyg a sziklafal tetején ott van két koma...és végül is .. elindulni elsikerált..nagy küzdelem nagy gázzal.. megindult... majd az utolsó két lépésben már gyertyában,.... de sikrült az elsőkereket felküldeni a szikla tetőre..ahol elkapták a srácok.. és felrántottak..
megszólal az egyik magyarul...gyerünk zaránd .. toljad neki..
én meg pislogok...
-jaja fórumolvasók vagyunk .. irjá faxákat majd
hát milyen pici a világ.. de nem az alvilág

szóval ott is ..a felhúzás ..az igazságtalanság...kettővel lökött volna vissza a felhúzó ántipátikus brigadé...

hát itt is tavaj a hecán.. hát a ottószépben az elsők között odaérő magyarokat... les em merem irni..
és hogy.. még videózni is
ájjájjÁÁÁj
na ez is igazságtalan volt a többivel szemben...
de mégis megtettük amit kellet..aztán hogy elmentünk.. na az volt a legigazságtalanabb a végeredményt nézve :-)
http://youtu.be/OHdr3BTsmxE
Írd ide az üzeneted... Jo ez a cucc! Anno meg a qvados korszakbol nekem is maradt meg par kukac, mikor ilyen „segits magadon” kiskeszlet nelkul el sem mertunk indulni qvadturara... Mindenkinel kotelezoen volt egy keszlet es ugy javitottuk vele a defekteker az ut szelen. :)
A tavalyi nagyon jó volt,tuti szervezéssel.Az idein ezmiatt elgondolkodom,kell-e ez nekem...-
Most könnyű volt a Hells Gate-t, egy két épített akadályon kívül. Rövidített körök voltak, új lebonyolítás és csak két technikás szakasz volt. A két technikáson, meg azonnal felhúzták a nézők az elakadt versenyzőt. Jarvis erre panaszkodott..
http://enduro21.com/index.php/...
n megcsináltm..
hát gyakorlat meg az elméleti leírásnak nem sok köze van egymáshoz

a barna ragacsos vackor.. azt előbb be kell húzni a tűbe és csak utána szabad bekennyni a rubberral..
mert fél perc alatt beszivja magába.. + mikor bletuszkolom a tűbe.. ott a maradékot is ledörzsöli róla.. + úgy kell áthúzni a tűn fogóval..de birta..
az a barna izétrutymóós lónyál...
a lukat megreszeltem... reszelgettem... azt jónak itéltem...nem kétszer 2-3 6-8 szor de lehet 10szer is...
aztán beledugni a tűvel.. túlnyomni a barnát full be a belső részre..majd visszahúzni...pont nem úgy ahogy a rajzon van!!
majd kihúztam hogy a tű fok már látszódott... és ott elvágtam a tű ahogy húzta..középen...
és a 10cm csikból bőven elég a fele is..mert igy is kilátszik1cm belül is van 2cm..
nem kell hogy kivül belül 5-5cm legyen lógóba .. főleg hogy a múlkor is .. 1cm magasan elvágtuk..
mi a reteknek akkor az a 5 cm-t kikukázni??
igy ez ha a ragaszztó elég lesz... akkor 10 ragaszást megcsinál..
na ez már állat

a tű a 0,8as.. a 1 es hosszú.. azu a rövid pont jó.. nem akar derékba törni... tövig benyomva.. a ksi labdapumpálóval a nagy pumput 3x lenyomva ..elérte a kellő nyomást
holnap reggelre derül ki..hogy adtam a szarnak egy taslát. . vagy karaj lesz

joli..
dont vörri...
tegnap előtt mikor a fogammal meg a arcüreggyulladással feküdtem émejgős köhögős rosszullét közepedte..még nekem sem volt semmi 100%..de ma a fogdoki betömte faxául a fogam... és a többi kotut is kikezelte a panadol ...már csak az esőt várjuk hogy ne legyen nagy por
beszereztem ma a szintén UFO bonyolultságú beszerzésű tűt...mikor a kataflamot kiváltottam..
1es kell.. és 0,8..is van .. meg 0,1mm enként a végtelenségig...
az 1 az 25mm véghosszú hosszú(gondolom az egyes mert ufó bonyulultságúaza =..1 col az nem hajlik majd meg..
a 1,5 az volt eddig..
ja hogyaz ára a millenium falkoné.. na az meg aztán full szétröhögtem magam bénázásán...
mert 10 ft / darab...
azt mondja ötöt vagy tizet...
mondom vissza ne vigye egyiket sem mert többet kopik a papucsa mire elsétál mint amibe kerül az egész...igy elhoztam a 1.. a 1,5 ..a 0,8asbó is meg a 0,9 esből is...

itt látszik.. amit bonyolult problémának hisz az ember azt feladja elhagyje leszarja...
amit meg akar.. a 5 sebességes sx-f 450 ..azért utána jár foglalkozik kisilabizál.. megszerzi berakja.. megcsinálja..
mert ehhez meg értek ..hisz ez nem UFÓÓÓÓ
az űrhajó bonyolultságú szett használati útmutatója lemaradt..
bondjuk ezek eddig betolták.. full.. kihúzták a lukon félig és úgy akasztotta ki...
de emez meg betolja félig..majd kihúzza és a belső részen marad meg a u alak...
de irja is... a használati útmutató.. bevált technika

bezzeg az ötesdbessége váltót.. amiről senki nem hallott még .. azt megtudtam csinálni 1 7 alatt...
ezt meg fél év alatt sikerült az 500 ft űrhajó bonyolultságú gumijavítót beszerezni
hály kolbik...
na sikerült beszerenem ezt a lyawító szettet...
hihetetlen bonyolultsáégúnak hittem miután a falusi gumisunknak emlitetem és ne msi hallott defektjavító készletrő..illetve mondta hogy volt de nem használ6ó mert nem szabványos már..
ugyhogy ürhajó bonyolultságú problémának kezeltem...
há modom ha az én gumisom ezt mondja.. akkor az úgy si van...
de csak erölködtek hogy bemész gumishoz...
csak láttam az egribikavér abndában is.. csak lefeényképezték hogy ilyen olyan szett .. és autósboltban!! nem extremenduró motoros boltban hozzáférhető a cuccos...
Oradea-i Zsótinak hála aki átörte tudatlanságom falát... lefényképezte, felrakta képileg is, és elmagyarázta hogy ez a helyi autós boltban IS van.. 2azaz kettő 1000 forintért..
ezzel lyawítja az ms 3 defektjeit.. kopasz jaró is amiből 2-3-4 motorozásonként azért jut egy.. láttam is hogy helybe a hegyben milyne egyszerűen csinálták kisborival
de szeptember közepéig leszartam a nyomást a kerékben aztán csak rá kellet jönni hogy szükség van némi levegőre a kerékben különben kritikus feljáróknál döntő szerepe van a gumiban lévő rugalmasságnak!!! hogy nem defketes szerű a kerék hanem van neki appróbb göröngy, (egy pici2-3cm magas kisgökéren nem pattan el!!) elnyeélsi tuljdonsága
és most hogy ezt a problémát ezt...
1szer csak mondom olajat kell cserélni a vanettbe.. mondom megkérdem már hallottak e ilyenről itt az ország 3.dik legnagyobb városában!!
felhivom a boltot.... elkezdem magyarázni...mint a ufónak a kerti budinál józskabácsi hogy merre is van a naprendszer közepe ...
hát egyből beleszolt a boltos... ja nem kell nagyon magyarázni .. az a fényes ott az égen.. na az a naprendszer közepe....
és van is neki..
mondja olyan kis reszelő izé az egyik a másik egy behúzó töüske és van hozzá 3-4-5 behúzócsik meg ragasztó...
na ekkor már láttam hogy .. ezek..igazi naprendszerközepiek...
csak én vagyok az egyetlen ufó a földön
de mondta hogy kétezerér nix.. csak kinai van 1000ért meg valami német 500ért...
na mondom ezek tuti átbasznak... mert CSAK a kétezres lehet a lyó...neeem??
Dew..az ilyen barati par napos hajtaspajtas az itteni fincsibb terepeken kis letszammal,olcso szekelyes kaja meg olcso szalassal siman meg oldhato.Persze az ut idaig ami macera,az kikesziti az embert
ja ..voltak....
Pont vmelyik nap jutottál eszembe. A gengszter storyaid...
Hi BB ár ju alive élsz még ?
nem tom a számod küld át Im et home
egy szval nem mondtam hogy a te hibád, vagy problémád lenne ...
Biztos hogy olvassa a nagy hombár fejű!
amúgy nem is értem?
mit számit az hogy ki szervezi???
a helzgétet ki szervezi???
vagy a toucs vant?
vagy a romániákszot??...na jó azt tudom

de akkor is...
a hecát.. na azt ki??
pedig ide járunk még sem számit ki szervezi...
miért is kell reklámozni?? hogy én szervezem??
főleg úgy hogy volt már ilyen...na mind1

én azt mondóvagyok...
emberileg a régi zsirt..azt sajnos nem tartom arra méltónak hogy emberek közé merészkedjek vele..
motorozni az jó volt ..mert ügyes.. volt pénze a legjobb helyeken a legjobb vezetőkkel menni tanulni...és tud is az nem kérdés...
de emberileg...
jÁÁj...
mikor a hecán is tavaj... berobban az endúrósok közé.. padló fék és bebaszta a motort a a depó közepére majd az emberek közé.. becsúszó szereléssel elfektetve a földön....hát ilyenkor azt mondom..jÁÁÁÁj...hát ez meg mire volt jó...
a régi köszönő stilus(talansága)...mivan fasszopó... a qrwaanyád mi van veled...
hát ez... még telifonba is erős...de emberek közt kifejezetten gáz volt..
ha ebből tudott engdni.. hogy ezt a minőséget( ami szerinte minőség) ezt el tudja hagyni...) azzal lenne baja hogy mindenki szeretné és mindenki hivná és nem tudna dönteni hogy hova is mennyen ..mert széttépnéz az a sok sok minőségi hely ahol várnák...
lehet hogy ő igy szelektált?? nem tudni

nem érteni számomra ez mire jó.
de nem is az én dolgom őt megítélni..
mindenki itéleje meg maga..
ezért szerettem a huskyt amikor már mindenki kifogyott a benzinből én még tartalékra sem tettem
sose kellett hátizsákban cipelni a naftát, volt aki vitt 2 litert és még úgy is sokkal többet tankolt mint én......