Inkább méricskélek és javítok itt az elején, minthogy meglepetések legyenek szezon közbe, vagy leamortizálódjon rövid időn belül.
Ha nagyon ki akarok menni motorozni, megtankolom az RMX-et és kimegyek, de nincs még olyan időjárás, hogy nagyon vágynék ki a természetbe.
Én is 85 ért vettem, gari nélkül a sidi-t. Szerintem simán vállalható, elég egyenletes a minősége a sidi-nek, meg akár a gaerne-nek. Itt a környéken senkinek nincs velük problémája-évek óta.
Amennyi időt te töltesz a csizmában, a nagyon jó csizma és a legjobb csizma közötti árkülönbség, üzemórára lebontva elenyésző-nyilván te mérlegeled, hogy tudod-e vállalni.
á..
dehogy is... nem ide készitem.. nem nem...
ide is berakom a készet..de ha ez nem jó, zavar valakit..... hát majd az nézi aki figyeli a jutúb oldalam...vagy a facét..
de mondom nix hari..
a vélemény szabad
ezek igy készülnek.. sok embernek nem tetszik.. maj 10.000.000 magyar nem nézi...hát az az 100-200aki nézi az meg ehez képest nem számotevő..
aki nézi....egészségére..
aki nem ..annak is ...van aki azért nem nézi mert nem jó valami.. az efektek a duma a mozgókép..vagy bár mi...az ne nézze...
nix harag.. miért is hargudnáln egymásra???
mert nem egy a véleményünk valamiben???
na ez lenne a faszság....
a csimmára mit irtál... ember
hát majd téged is jól lehülyéznek..wigázz nagyon vigÁÁzzá
egyébként köszi...de
a kép csak illuszrtáció..
ahonnan rendeltem .. ott nix ról kép...(vagy csak nem találtam)
ami joli csizmája ellent mond..az az hogy igaz hogy kilencven egy sg 12..
de nix gari...nekem meg az is kell.. nem akarok úgy járnimint annó bálinyó.. aki visszavitte az univernek mikor 2 motorozásos korában.. a szuper hiperhibátlan csizma elkezdett széthullan.. elkezdte dobálni magáról a varratokat..
mert egy gearné...
Hat epp ez az: ha nekunk rakod be a videot akkor miert nem fogadod el ha visszajelzunk a minoseget illetoen. Nem volt itt semmi kritika csak eszrevetel. Pont azert nem akartam irni mert varhato volt hogy ebbol is ossze hozol egy háború es beket.
ki az a hülye aki ekkora barom???
meg cinikus..
fúújjj
nem értem a témát .. lehet váltanom kéne..
ide belinkelek egy 210 ályrós csimmát...amit kiszemeltem...
és postával számlával 170be itt van...
minősége az alpinestarsnak.. szaaar??
ekkora barom vagyok hogy igy átbasznak..de hogy mindenkit aki nem gaerné sg 12 vesz???
nem is értelek benneteket...
itt van pudvaúr esete.. csinált magának egy rezóvédőt.. de hogy ő is mekkora hülye mert megmondta neki joli a tutit...
kár ide neketek berakni bár mit is.. mert minden szar...
jakót még megértem mert már rég motorozott és csak a szarvezés meg a zsirtv féle megosztó kölcségvideókkal fekszik kel...
de joli...
joli...
te msot voltál hajtani...
velem...
aki szerinted.. itt a fóumon... egy faszkalap köcsög.. bénabéla idóta full hülye...
de kint.. kint hogy az anyámba voltál.. normális???
ezt még kérdeztem is...de nem jött válasz
joli.. beszéltük a sg 12.. a 280 ályró pluszz pici postáért van.. mondtam is hogy gondolkodom rajta.. de aztán nem az lesz...
ekkora idióta vagyok????
egy cinikus...jakó ne már....
úgy érzem kicsit elferdültél...
de nix harag hogy irtad is..azért még mehetünk?? vagy csak ha változtatok a videókon meg egy sg 12 veszek.. vagy csak ha krosszfájert... vagy már azt sem ??
meséljetek okitsatok már ki..
olyan uninteligensnek érezem magam ilyen nagyon okos emberek társaságában...
a csávót holnap felhivom.. dugja a seggébe a csimmmáját.. mert az sg 12 veszem meg....
akkor azért szent lesz a béke???
joli.. rendeld meg most..
volt már garném..
16 éve az első az az volt garné 1
az 8 évet ment..
beszéltem tagokkal akik mondták arcoknak..
10 ből 9 ember befürdött a tech 3al..
én akarok lenni a 10 dik
ahogy néztem..
talpa radir gumi..
oldala valami fekete kolhoz konyhából lenyúlt étkezési tálcából megvalósított műanyag portectoros
a maradék bőr része meg talán..chiken skin
azaz csirkebőr
dé..
talán túlértékeled ezeket a mérési dolgokat...
lehet ha én a szétszedett 2013 sx-f igy lemértem volna össze sem rakom...
de nem mértem.. összeraktam.. és működik.. kb 3száz órát még tuti
Most azt mondom neked, mint te nekem a GAS-GAS ra.
Vegyél már egy GAERNET, miért kísérletezel?
A GAS készültség egyre rosszabbul áll a hétvégi mérések után, a blokkot is szét kéne húzni centírozni a főtengelyt,
nem túl egészséges a főtengely csapágynak meg a fészeknek ennyi kalimpálás.
Az első és hátsó futómű már kész van, csak nincs ami hajtsa
Déw..
na pl nekem ott nem tetszik hogy állandóan belóg valami...csinálj vele valamit mert 5 perc után szédülök...a 6 dik percben meg..lerendelem a csimmát http://mxmania.unas.hu/spd/201...
erről már régebben beszéltünk.. ajánlották is sokan.. persze akkor akciós volt .. a hts talpú... de mondták hogy inkább ezt a fajtát vegyem.. és ..persze ez is akciós lett...nekem .....
ha minden jól megy szombaton már ebbe kenemvágom a játékot a homokozóba ...az 52 lovas homokrakodóval
Déw..
hogy áll a 3000as hipertuningaszgasz??
nem fenyegetés...
DE szeretném ha komolyan vennél.. és haladnál a gasszal.. mert különben felmegyek és összeokádom neked két nap alatt, mint az 5ös váltót az sx-f be
osztán majd elemezgetheted menet közbe...
Nem csak asszonykáknak, én már pár éve használom a lilakupakos habot, jobban lehozza a szutykot mint az alkatrészmosó vagy a féktisztító, és még a tömítéseket sem vettem észre hogy kinyúlnának tőle, mint a féktisztítótól.
Nem tudom, csak összehasonlítási alapnak, amikor együtt voltuk utoljára a Romaniacs nyomokon tavaly októberben a sárban.
Ugyanaz a kamera, azaz ez nem befolyásolhatja minőséget.
na meg van szándiégó kettő.. csak az ama rd 6 keresésre nem adta be de azért rd 6 ez
déw...
igazad lehet...
de aze a kamere nem pénz kérdés.. ez kb a goprótól nem rosszabb...ha az államra rakom az is ilyen..
a képe nem esik szét kicsit sem! ..
ha a egyméteres képben nézem sem...sőt azért szeretem a tévén nézni mertt ott aztán nem fájdul meg a fejem..nem 50cm ről nézem.. az amákat is ott nézem...nézze a faxaom a 22 es monitoron egy székből.....ha ott a 42es tű éles tv és a kényelmes kánápé
na a szuper csimmám a hps talpó forma terrain tx...a 7 végén teljességgel kilehelte a lelkét
illetve a lelkét nem is .. de a talpát átszúrta egy fa ...
az a marha nagy szerencse hogy azért a talpamba meg kárt nem tett.. bár tehetett volna.. de nem ...elcsúszitt a talpbetét ésa csizmatalp között és úgy tört bele a csizmába,,..az a hüvelyk ujjnyi darab
nem is értem hogy lehet ilyen..mert egyébként meg elég kemény talpó csizma volt.. az idióta sikba kiugrásaimat is jól bírta......
de ezt meg nem...
meredezett egy egyenessen előre kb 40cm magassan egy alkarnyi...vastagságú kitört faága.. pont a nyomba félig belógva...
de a bobozásos kigurulós témában elég nagy volt a sebesség...de mégis kontrolált volt a téma....
de mégsem sikerült teljességgelelkerülni..és nem emlékszem hogyfélig felemelt talpal vagy félig lábtartón ÉÉ..de becsúszott az a 20 cm tőrszerű keményfarész,... valahogy felszúrta.. de úgy hogy mondom nekem semmi bajom nem lett azon kivül hogy beletört a csimmába az a 3-4 cm darab és nyomta a talpam kissé..
mert kiszedni onnan már nem birtuk semmivel...
majd felszíwódik.. csak nem az én talpam alatt...
mert igy akkor nem agyalok az úly csimmán... mert eddig csak agyaltam mondom patópálúr ely rájaérünk arra még..
amúgy rendessen keresni kellett hol juk...de csavarhúzóval azért ment
Jó kamera pozíció nincs, vagyis lenne, ha beraknád a sisakba a fejed helyére
Zariéval az a baj, hogy az állán van, s ha jobbra-balra, ha fel-le mozog a feje, nagyot úszik a kép(mozdul a kamera oldalra) nem csak forog, s ettől "szédülnek el". Aki a feje tetejére teszi, annak oldalra nézésnél nem úszik csak forog, itt a jobbra balra faja, de neki meg a fel le nézés esetében úszik nagyot. Aki a sisak oldalára teszi, annak a fel le lesz jobb, de jobbra balra esetén neki is úszik, csak nem akkorát, mint ha az álladon van.
Akik beteszik a silt alá, annak jobb, mert közelebb van a szemhez.
Ha ugyanazt akarjátok látni, mint Zari a videón, menjetek ki vele motorozni
Vagy vegyetek neki egy jobb kamerát, egy 10eFt ostól nem kell 100eFt os minőséget várni.
Amit nem tudom nézett-e már valaki, 3D sportkamerával rögzített felvételt, 3D TV-n? Az milyen?
Elvileg az térhatású...
Jakó
nem is értem...miért is haragudnék???
elmondod a véleményed... én elmondom hogy én miért csinálom ugy...és kb ennyi
a kamera.. vagy kéznél van.. és egyből hadrafog6ó... akkor leszenek felvételek nem csak kispolszkis méretű akciókban...
vagy nix kéznél.. és hamarossan úgy fogja látni a brigadé... ne kamerázzunk már...állandóan...hanem motorozunk... és nem szakítanak rá időt...
gópró ide hirró oda.. az a szar hogy az a sportkamera sem csinál kevésbé fejfájdító videót...
főleg hogy amiket néztem.. sok sok videónál kiba nem oda néz a kamera hanem ..rosszfelé.. nekem.. az én nézőpontom szerint....mikor a tévén nézem!!! akkor számomra teljességgel az élvezhető katagória.. sem túl fel sem túl le nem néz...
annyit tudtok csinálni...
hiába linkelem ide.. nem nézitek meg .. már akinek nem a tetsző kategória ...
sajnos változtatni nem tudok....
remélem nem sértődött meg senki.....
ez vick vót haverek
mert miért is sértődne meg bár ki.. hát meg lehet sértődni az embernek az annyára ha épp nem jön át gyerekre vigyázni ...meg annak tartozik is az ember magyarázatal-mármint az annyának......de másnak. ..
ugyhogy heppi videónézős témát mindenkinek márak...
majd jön egy kis mese is a két napról..
Néha én is elábrándozom, hogy veszek egy kamerát, de sajna az van amit mondol, közel sem adja vissza az élményt. Amit meg Zari leírt, hogy mennyit kell vele babrálni, az meg egyenesen eltántorít.
Azért nem véletelen, hogy go-pro val nyomja a világnak az a fele is akinek nem ingyen adják, és nem probléma a prémium árkategória.
Inkább méricskélek és javítok itt az elején, minthogy meglepetések legyenek szezon közbe, vagy leamortizálódjon rövid időn belül.
Ha nagyon ki akarok menni motorozni, megtankolom az RMX-et és kimegyek, de nincs még olyan időjárás, hogy nagyon vágynék ki a természetbe.