amint látod nem egy r1-en van. Úgyhogy a szépséget feláldoztam a merevségre és a robosztus felépítésre. Hozzáteszem satuban hajtogattam meg egy vasuti sínen kalapáltam és 4db-ból állt össze. CNC élhajlítóm meg nincs sajnos összebaszni meg jó lesz
ha jól tudom szegeden a kovács autónál van ilyen,bár még motor sincs de biztos ami biztos megrendeltem mert egy havernakk is kellett az 525exc-hez a tyúkbél amit restaurál mert mindene lógott ami csak lehetséges viszont 3kiló nem volt pénz érte (2001).Rápróbáltuk a külsőt eléég lazán van rajta ugye jó méretet hoztak a 18-as hátsó kerékhez? ha már a hockey szóba jött 8évesen ismerkedtem meg a sporttal és tizen évet lehúztam a diesel rolba füstje alatt.. kb 5 éve cserélték ki gázosra..
hály kolbik
ez az igazi hokis gatyó ...
mert itt aztán tényleg szabadon lehet benne hokizni ....múhahaha
na el sem hiszem.. egyszer csak.. elállt és kisütött a nap
az ufó gumi javitószett másfél nap után még magában tarti azt a 0,2 bárt
ez pont erre a tervezett sáros fullsáros menetre ..pont ideális lesz...
joli a könyökvédő karaj.. .
de a nagymama lekvárját mint tompító zselét.. kihagytad
az két fungciós is lenne.. mivel amig meotorozik véd.. de mikor meg túlélő fungcióba kapcsol a motorozás.. akkor mint ÉTEL...gyümölcs is .. cukros energiás is.. és még finyom is..
a girdle az nem a típusa lesz szerintem. ez maga az "erény"öv...
vannak tényleg fasza cuccok belőle. motorsportban miért nem terjedt el? tényleg nem úgy néz ki, hogy nagyon hátráztat. ellenben sokat véd.
meg persze biztos jó meleg...
Ez egy junior méretű girdle típusú protektoros alsónadrág. Nekem pont aláfér a nadrág alá. Ahhoz képest, hogy golyóálló, védi a combokat, fenék, csípő, farokcsont, és fel a gerincvonalat is egy darabig, viselhető a vastagsága. A mozgásban meg abszolút nem korlátoz.
Hokis nadrag nem vastag motorozni ? En szivacsos bringas nacit huzok az elso motorozasoknal hogy a seggembol a söröket ne tepje ki es fájjon a valagam
Vettem ezt a thor sentinel protectort de elég gyatra szegényke. .se váll védő. .a konyok védőt meg ra sem tudom rakni...sajna sok szart lehet kapni
Hol vetted azt a gumi javító készletet?
Mi a bolt neve meg merre van?
Kösz!!
https://www.facebook.com/REDET...
ez az igazi hokis gatyó ...
mert itt aztán tényleg szabadon lehet benne hokizni ....múhahaha
na el sem hiszem.. egyszer csak.. elállt és kisütött a nap
az ufó gumi javitószett másfél nap után még magában tarti azt a 0,2 bárt
ez pont erre a tervezett sáros fullsáros menetre ..pont ideális lesz...
joli a könyökvédő karaj.. .
de a nagymama lekvárját mint tompító zselét.. kihagytad
az két fungciós is lenne.. mivel amig meotorozik véd.. de mikor meg túlélő fungcióba kapcsol a motorozás.. akkor mint ÉTEL...gyümölcs is .. cukros energiás is.. és még finyom is..
vannak tényleg fasza cuccok belőle. motorsportban miért nem terjedt el? tényleg nem úgy néz ki, hogy nagyon hátráztat. ellenben sokat véd.
meg persze biztos jó meleg...
Nekem nagy biztonságérzetet ad.
Vettem ezt a thor sentinel protectort de elég gyatra szegényke. .se váll védő. .a konyok védőt meg ra sem tudom rakni...sajna sok szart lehet kapni
A könyökénél azt a nagy kidudorodás nem jött be, pedig végigpróbáltam az összeset.
Amúgy tényleg kiválló minőségek, jó áron....ha huszas az a baj, ha hetvenes az a baj...:-)