Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted
En is agyalok hogy elmegyek oda. Ha nem.jarsz kocsmaba es frekventalt helyeken ahol lehet szerepelni. Kicsi az esely ra hogy osszefutsz a kamubaroval. Az ilyen helEken szeret uvoltozni es a hangjat hallatni. A palyan vagy a rajtnal aligha latod.igaz tv ? Olvasgatsz mi?
Elárulod, mennyit mész el az injektoros motorral a 7literes tankkal?

A helyedben ha van lehetőség, rápróbálnék egy 9,5L es EC300 tankot valamelyik évjáratból, hátha, de ha az sem elég, akkor EC 300 hoz is van big tank.
Biztos, hogy fajin lesz

Nem hinném, hogy a szervező személye bárkinek is gond, aki egyébként menne, ugyanis nem sokat fog vele találkozni.

Még a beugró 100EUR is hagyján 3 vagy 5 napra(olvastam hogy van lehetőség hétfő kedd vezetővel hajtani),
bár jobb egy baráti hajtás, ahol ez nincs, vagy minimális.
Nekem személy szerint a távolság a legnagyobb gondom. 8-10 óra út oda, 8-10 óra vissza, az +2 nap,
egyszer mentem le Sugag környékére az RBR nyomokra motorozni Szakács Robiékhoz talán 2012 ben, akkor is a hajam téptem az utazástól, meg ott éjszaka utaztunk, megérkezés és motorozás, na úgy soha többet, csak ha rá van szánva az utazásra az a plusz nap.
A 140L benzinköltséget még csak szét lehetne dobni, ha mennénk vagy 5 en, de 8-10 órát utazni

Kéne egy helikopter

Majd meglátjuk, de részemről szívesebben mennék legalább 3 napra csak úgy, hogy pl. te vagy a vezető, mint GPS track alapján egy versenyen.
Akkor még csak hallottam a dolgokrol de nem tudtam semmit konkrétan...azota sok ido el telt.Johetsz te is motorozni nem kell Zsirral egy agyban alugyal
Az ,hogy Zsir szervezi Patrickal az nem az en problémám es nem tehetek rola.Amilyen ember olyan ember,mindenki sajat maga kovácsa.Kozbe huje gyerek tud lenni de kozbe normalis de legalabb nem 2szinu hanem meg mondja ha picsaba valo vagy.
Az hogy o szervezi ...most mit mondjak ...barki szervezhette volna, de o jött az itlettel a tavaj ,hogy legyen belole nagyobb.Jol tud szervezkedni tudja hogy mit akar van miből es van ideje is.
Hogy mi lesz a vége? Motorozunk es kész.Persze mindennek van határa.
Jaxy, a Hells Gate mindig is ilyen szuper extrém volt amióta csak rendezik, ezen lehet hőbölögni attol még 2004-ota MINDIG ilyen volt , immáron 12 éve, azért hivják HELL'S GATE-nek , a pokol kapuja...

a zsír "barátod" -al meg talán azért nem akar senki motorozni, mert Ő saját maga tett róla...

ahogy Viktor szokta mondani..." van ott a fejben baj , nem kicsi.."
sanyi, igaz hogy arra van időd amire akarod, és arra van pénzed ami fontos, csak az nem biztos hogy mindig a motorozás.... mert ugye vannak fontossági sorrendek az életben....
Szia!

2011-ig írja az injektoros fajtára. Sztem a tiédre is passzol, de kérdezz utána náluk:

http://www.safaritanks.com.au/...

Ez 14 literes, sztem elég lesz. :D
Mitas extrem et 18 as keréken nem próbàltam. De a fim es gumik jobbak.És mióta tudjuk a gumit fainűl vàgni,preciziós műszerrel......màr a tartóssàg is elfogadható.....
a kép meg lemaradt
pont egy magyarral..
ajjaj de véletlen lehetett
akkó moöst a mitaksz egsztrémtől jobb?? vagy mi az ami jobb alkalmasssabb??
irjad ide ..ne kerteljÉÉÉ
jakó
na látom faxán összepaszoltatok zsirpapával
fain kis race lesz..
akkor csak ez az amiről kérdeztem de azt mondtad semmit nem tudol..de aztán.. mégis
100 ályró nevezés az okkés csak a benyára kicsit sokalják a többiek....+150 ályrót..
de nem gond.. akinek nem tetszik az ne mennyen
tuit fain lesz...

joli..
akit akarsz még azzal vedd fel kapcsolatot...
de egyébként a 4 fő tök jó...
a gondolatom.. első nap végigvesszük a heca szombatot az bemelegítésnek pont jó lesz...
. másnap meg elmegyünk a kurizórumainkra :-)...kispolszkis és ts.sai, bogaras patak, csorbakijáró, szanberg halála...stbstb tbc
neked kibirja a 75km nyi heca nyomot a tank??
én biztosításnak viszek egy litert.. de nekem szerintem.. ha nem lesz giga sár.. simán kibirja a tankom...
mer ez egy esikszeff haver.. egy 450 sx-f
és neketek..??szerinted??
Köszi.Jól làtom,hogy oldalt nincs lépcsős kialakítàs mint a six days gumikon????Vagy van?
Sziasztok!
Lenne nekem egy EC 450 f motorom, 2013-as, és kicsinylem a 7 literes tankját. Esetleg volt valaki olyan, aki hasonló gondokkal küzdött és talált rá bármilyen megoldást?
Előre is köszi! :)
Sanyi. Az az elso gumi tan.a legjobb au elsok.kozul. nem.veletlen tetszett. A goldentirenak van.meg jo gumija de az kib aranytalanul draga. Gt523 x. 140 szeles. De van.keskenyebb is ugyanez a szamozas csak meret kulonbseg es mas fogprofil. Inkabb versenyre valo az ara miatt. Probald ki a mitas ef07 et hatra. Fines. Egy zold csikos. Vagy ultra jo kis tempos teknikazosra a ket zold csikos. Mindenhil felnaszol! Tempos kanyArba elsodrodik de azon kivul atom jo. Gyorsan kopik. Szinten inkabb versenyre . a ket zold csikos extra light.
Nem en jeloltem ki a datumot,es eleg nehez olyan datumot kiszurni,hogy a 2 orszagbol mindenkinek jo legyen.
Szevasztok! Igértem,hogy mondok valamit az ms3ról.Én is. Megvolt az első romània....plusz 2 fokról kezdtük a motorozàst,enyhe jég foltok,így volt a guminak dolga bőven..De szépen melegedett az idő,így nem volt gond. Szóval....volt 2 olyan szitu,hogy nem gondoltam,hogy fel visz,,,,de azért nem mondom,hogy besztoffO:-) Nàlunk ugyanis nagy sàr nincs.Még most sem volt.Pedig februàr van....Viszont van sok ciki caki,helyből elindulàs,a ferdéről,sok gyökér,sziklàs. Igaz hagytam a gumiba némi tartalékot,,0.2. 0.3 körül lehetett benne. Nagy parasz gàzos felmenő,igazi hosszú,,,na az nincs.Viszont az elsőgumi,valami xc 12....na az kiràly volt.Mindig kézben volt az irànyitàs,,,,pedig volt olyan igazi takony,amikor a fenti 2cm igazi nyúlósan taknyos,és mint a siléc csúszot a kerék keresztbe,de esésig soha nem fajult a dolog.Szóval ha valaki tesztelt màr valami fim es gumit ami nem 6 days,mert azt ismerem,az írja màrmeg melyik jó még.
Jaxy!
Kár hogy pont egy magyar enduro futamra szervezte ra a versenyt....ok , meglehet magyarazni hogy az komolyabb...de itt nalunk erre van lehetőseg....no mindegy is
Telyesen mas ez.Nem zart palya rendszerben fog le zajlani.
Ez a Szárhegyi palyan lesz vagy teljesen mas ez a palya ?
Ez a helszget is egy nagy FOS verseny lett..a profikat szaraz idoben huzkodjak egy csomo akadajnal..miez bazki.Ezek hujek?
Normalisak,hogy ilyen szopkodos versenyeket csinalnak?Versenynek sem lehet ki nyilvanitani,mert akit jobban huznak,vagy szerencsesebben esik ,nyuzzak huzzak annak van nagyobb szerencseje..ja es es akinek jobba kondija.
En is imadom ahardot,a szoposat,de nem ezt baze..hanem a technikas helyeket,ahol kell tudni motorozni,hogy legyozd az akadajt,legyozd onmagad.Ezek az olaszok igazi segfejek,es ha valaki nem ert velem együtt azt is megertem.
Ha valaki el szeretne jonni az idei enduro 3 napos versenyre amit Zsir szervez,Patrickkal es meg par ember benne van a szervezesben..en is ott leszek mint segito,palya nehezebb szakaszainal,mint pl a Jaxy feljaronal stb.
Tudom sokan Zsir miatt nem jonnek,de vegul is nem vele kell motorozni,hanem a terepert...na olvassatok bele.;
www.roera.ro
Nagyba ugyan az mint a tavai baratsagos buli volt,csak most federacio is benne van es kell 100 ajrot pengetni a magyar es roman pilotaknak,viszont a kulfoldi versenyzoknek 200 eu a beugro.
Szerintem ennel dragabban,ennel szarabb verseny milio egy van.
Hogy miert valaszd esetleg ezt?..mert Itt mindent meg kapsz amit akarsz az endurobol..vagyis elos nap Rally tipusu,ahol 260 km a tav,de ebbol sok a hegykerinc,osvenyes erdei bujdosos terep,nem sok nehezseggel...2nap egy koves technikas djungel,de aki tud motorozni annak seperc alatt megy es nem kell rangatnia motort egesz nap..
3 nap egy szuper resz,5-6 kemeny technikas patakkal es feljaroval,a tobbi erdei classikus enduro tipusu motorozas meg a Balani banya.
Szerintem egy jo kombinacio,ahol minden minden nap valtozik.Nem kell huzkodni szopkodni magad,persze a megfelelo kategoriaba kell besorold magad es kiralyul fogod erezni magad...En ott leszek es segitek ha kell a motorozasba,a javitasba de az ivasba is tokig benne leszek
múhahaha
változik a diffúzor.. de ezek után változik a kunfúzor is
ir6unk még ilyen nagyot mondó okosságokat( ha valaki nem tudná=diffúzor konfúzor bővülő és szűkülő rész ez a rezonátor a 2t nél...) meg már lyópár 4t ben is variálgatják ezt...persze ot nem annyira látványos...-san útban lévő csőkígyószörnyet mutogatnak a gyárak

az ama...
ismeretlen mond6ni nevenincsk kedvencem.. az 1 PIROS rajtszámú dándzsi
jól besikerált a rajtaja.. és a 12 dik volt a hól sátban...
na mondom onnan osztán kapaszkod6 felfelé...

az 5dik körre már a 4-5ben volt..
ott a milszepsz szíli párossal küzdött már...seely 1szerűen nem akarta elengedni ..feltartotta vagy 2-3 kört..
de aztán csak beletört a bicskálya a nagy feltartásba és lefulladt egy kanyarban...
de ekkro már a 10di körben lyártunk...
és valjuk be.. rákzen..gecijól elkapta a rajtot is.. és onnantól a 12 helyen feltartólódó dungeynak nehéz dolga volt...
és a szuzis rákzen csak ment és ment gyönyörűen..
szóval a dándzsi zabálta az ellenfeleket az ödik körig.. aztán kettővel meggyűlt a baja.. majd a 10dik körben kifúlyt a nagy lendület.. mert onnan már csak tamás..azaz tomek volt előtte 5 secre (= azaz nem látja hol van előtte, és igy nem szivja annyira felfelé a mögöttes dungey-t)
szóval... a 15 dik körig ..csak vacillált hogy akkri mi is lesz.. tartotta az t a 7 seces előnyt rákzen... és azt az 5 secet a tomek...aztán valahogy csak felélénkült dungey.. és elfogta tomeket.....de aztán a 4 seces előnyből már nem tudott lefaragni az utolsó 3 körben sem dánzsi.. aki.. eddigi legnagyobb futását csinálta ma...
rákzen nyert.. tomek megint szépen egyelnetessen jött a 3dik helyel ,mint mostanában...
ánderzon a 21 huskival... szépen hozta magát..
és a nagy kedvencem reed is szépen a 10edik helyről jött felfelé dungey mezőnylerohanása közben......milszepsz is meg szííli is...

nagyon kafi ment volt...
tökree tetszettt hogy nm dungej beáll előre aztán nem örténik semmi..
ennek ellenére is..
hajrá dungey... hajrá reed....
hály kolbik...
lyól mondod sanyó..az embernek arra van ideje.. amire szakít időt...semmi másra...
sír6nék hogy kis szerettem volna menni ma motorozni..de egyszerűen nem...tudomásul veszem hogy ez egy olyan nap hogy 1szerűen nem fért volna bele a motorozás...de ha akartam volna és 0,5re teszem a családot.. ment volna...
de ahogy szok mondá joli..nekem családom van...igy tartogat6om a mentet még pár napig

ha valaki nem nézte még meg az ama rd 5...akkor az vagy tegye meg.. vagy olvas6ja ezt...
http://youtu.be/DJF2IPdYoko