Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alus nem jatszik mert balesetveszelyes..vagyis ha elore buksz es beszorul a kezed akkor tutti,hogy 1 eve nem motorozol...volt mar itt is ra pelda,tortt csuklokkal ,a segget is mas torolte.Ezert nem latsz versenyeken a profiknak olyan legtereloket
Azert egy huto merevito lehet neki is el menne,hamar rezo vedo nincs az az bicskas
a tartály alján érkezik a víz a tetéjén csak a túlfolyó van !!! Ronis megoldását másoltam neki is oda van zsúfolva. majd nyáron a 35 fokban egy sziklás gyökeres patakmederben kiderül de akkor is jobb mintha a szabadba folyna !!!! sufni!
pontossan.. pudva úr elsiklott a fontos dolgok felett..
pudva úr..
van egy lyaúhirem meg egy..rossz..
az a lényeg a tartály yaljából vagy aljáig érjen le a cső.. mert csak azt a vizet tudja felszívni.. amibe beleér a cső...hogy is mondjam...
kinyomni kifogja úgy is akár hogy áll a cső.. de a visszasziváshoz az kell hogy a cső beleérjen a folyadékba.. különben szívás ...mert nix visszaszívás...közlekedő edények fizika 3dik osztályos tankönyv..második fejezet első bekeszdés.. ...közlekedő edények a gaszgasz ec 300 ban :-)
lyódos fullossan jól mondja.. lefedi a hűtőt.. ez full szar.. szarabb mintha nem is lenne!!!
+ szerintem ez túl gagyi hogy elbirja a 120 fokos hűtővizedet..
(bergen is ez volt egy hűtési hiba .. hátul a tank nagyon leárnékolta a hűtőt...fe 570 ben is meg a fc 450 ben a 9 litykós tankal..
sx-f 450 azért is birja sokssokáig venti nélkül mert ott is a tank .. nem árnyékolja le a hűőt.. nem gátolja a szabad légmozgást

eza liszensz ez éma..
de jobban téma .. most más...mert szerezek igazolást.. a mamsztól??
megmég g kell valmi román haver...
na ez egyenlőre kicsit nekem bonyolult..
de majd lesz valahogy

gonzó.. ezért is lesz 70 lei.. mert 7000 ft a nevezés.. és 1400 a sallang..az a kb 45 euró.. meg a száz lei..az kb= 70 euró
de azért köszi...
380km ..egyre messzebbenk érzem..
de nem értem.. 16.00 leintik a racét?? vagy hogy több kört is mennek akik tudnak??

ügyes ez a joni fiú...
szépnetolja alá a kuplungot kigyorsitáskor is..
nem véelteln azbálj egy versenyző a motort 3szoros sebességgel..
de a győzelmet nem adják ingyééé
Az ő szintükön teljesen felesleges....
azért egy rendes alus kézvédőt, meg egy hűtő merevítőt rakhattak volna rá.....
http://enduro21.com/index.php/...

A nagy titok: átszelepelt puhább rugózás, hinson kupplung, fmf kipuffogó, raptor lábtartók. -és a tetejében Graham:-)
husky mérleg:
2,5 év alatt buktam 150-160 ezret, ebben a gumiktól kezdve az értékcsökkenésig minden benne van
mondjuk az tény hogy 2,5 év alatt mentem vele 60 órát......
most már vagy egy faca 250es endúró kell vagy egy tt600 nagy
Az a tartaly amenyit segit annyit ront azaltal hogy betetted a huto moge ahol megakadalyozza a hő kiaramlasat.hatasfokban.kb ott vagy mintha semmit se csinaltal volna. Az eves licencrol pont ezt ugattam. Ha a legelejen kivaltod az eveset ugyanott vagy. Mintha csak egy versenyre megy el es ott fizeted ki az eves arat de csak 3 napert egy alkalmas licenced lesz. Nekem.roman.haver intezi . tan.kell a faszfej mamstol valami igazolas hogy nem.vagy eltiltva stb magyarorszagon. A magyar licensz egy fos mert azoknak meg mibden versenyre rajtengedely kell a mamstol ha romanba indulsz . 6000 per verseny. Tehat a legjobb ha csak egy roman.evesed van es kesz. Magyarorszagon sajna csak ulra gaz versenyek vannak. Nezni se erdemes nemhogy resztvenni.
nincs összefüggésben a pénzzel, nekem ez a hobbim
A semmitől jobb, de
szerintem gyenge ez a hűtővédő, enyémen is ez van, de ahogy nézegettem egy komolyabb ütést átrak a hűtőre, illetve ha alulról is kap ütést, simán elmegy felfelé, s elnyomóik a hűtő.
Nincs, 2010 ben volt utoljára kiegyenlítő tartály.
Mi lett a gyári túlfolyójával? A lámpaidom mögött kellene lennie. Az újakon már nincs?
A kép lemaradt
Sufni szerda ! Hamster túlfolyó tartály. Tiszta Amerika
Itt van a kiírás, mondjuk ezen árak nincsenek. A facebookon egy Marius Ponde nevezetű pasas szervezi. Most volt egy beírás: 100 román lej, plusz biztosítás, plusz orvosi.
aki nézné ezt az rd 3 at..az NE OLVASSA EL!!

bakker.. állat volt
dungely hozta a formát...szegény szút az első futamon kinullázta ..
de azóta .. 2-1-1 ő a legjobb
rocen..szegény rákzen.. ezzel a szuzukival.. nagyon mellé trafált...
jó jó az a szuzuki.. de mig ktmes volt.. addig partiban volt dánydzsival..de most...
most a szuzival csak kullog utána...nem találja a megfelelő fokozatot a telóbeállítást.. a villaszöget nem jól mért ék ki neki a télen rossz helyen méregetnek.. bátortenyerén gasgaszos haveremnél jobban lyártak volna
vagy a lóerő ksvés.. és nem forog rendessen a szuzi.. de leényeeg.. a motorral küzd.. dungey helyett....
de .. olyat orditotoztam az utolsó ..4-5 körben.. hogy zengett a falu...
ez a reed tomek rákzen.. ez olyat küzdött.. majd magamalá rottyintottam...
5 secre dungey mögött...
1szer csak ez a három... pillantok alatt rííd mögé értek.. lőtávolban...
az hogy ríd gyakorlatilag végig második volt... 4-5 secre dándzsi mögött
szóval mikor odaért ez a kettő.. onnantól aztán volt vérre menés..
de behülyéztek... roki talán a 2 körrel a vége előtt... tomás meg az utolsó körben...
hát én voltam olyan boldog...mintha megnyertem volna a romaniacsot ..
de minden évben ...
IS
semmi nagy fekvés.. csak épp elbaxtak valami lófax..2-3-4 seces hibákkal.. de lényeg.. ríídenm hülyézett be a nagy nyomás ellenére sem.. pedig nyomott ez a két csávó rendessen

azért rákzen oldalára legyen írva.. hátulról jött talán az 7-8 helyről..... szóval nem volt lassú..de végül is .. a negyedik lett..végül is .. azért nem kell leszo.ni sem..
de a lényeg.. én mint 3száz1000.dik senki néző.. nekem megcsinálták a fesztivált...
szóval a vége..
dungey
reed
tomac
roczen....
de jó volt még anderson is...
ami feltünt a tizen8as milszepsz.. elején egész jól fel van szívodva már egy jó ideje.... de 5 kör után elkezd ereszteni.. és a végére teljessen kifúllya magát.. szar az anyag amit kap6
na mind1
2016 anahelym kettő 3dik forduló
http://youtu.be/u66EQ2Hghd4
hály kolbik..

ez az orvosi meg minden lófax.. egy racén pontossan 45 euró volt ..legalább is eddig...
Szali..
és hogy van ez a 40 eurós licensz?? hol intézi.. ki az ??
mert ez igy van..már egy racén megéri a lét..
ez a versenyenkétnit 45 eurós román mamasz féel lenyúlás.. ez maga a csodálatos mandarin...
mert tényleg a regiment tavaj is ham r voltál egyszer ..akkro 120...ályró.. de még ott helyben egy 45 össel levesznek... 15 ide 20 oda 10 amoda...

és ha ez megvan akkor már nix semmiylen plussz költség?? a nevezési dijjon kiül.. csak véletlen ide 10.. oda 20 ..emide 30minc??

bakker ..takonyeke egy idő van...
de nem baj.. 1 7re előre még északára is + mutat.. nappal meg ..10 körülit minden napra..
hajrá lyaúidŐŐŐ

imi úr.. már töltöm is l a rd 3 at.. az anahelym kettőt...
ugy hogy nem is tudom mi a végeredmény

de a délelőtt meg lesz tudva..
Ugy emlekszem.medicamente. de lenyegtelen. Azzal mindig kulon.megtepnek
nekem ennyit írt a szervező. Majd rákérdezek. Románul mi a neve az orvosinak?
Ezert irtam az evest megeri megvenni. Mert 40 euro. Egy versenyen levesznek annyival mert au orvosiert is elkernek majd 15 ot azt nem.irta oda gonzo mert fol sincs tuntetve. Akkor pedig mar a regimenten.csak 120 at fizetsz tisztan. Az pedig eri az arat. Nem az volt a lenyeg mire vab.penze vagy mire nincs hanem.hogy mi a lofaszt leher merni egy motoron egy egesz telen at ......
Eladó "kézi" gumiszerelő állványt keresek
A Q8 még chopperes korszakomból maradt.

Mattítom, hogy szokja a való világot:-)