Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ügyesek vagytok .......
hály kolbik..
jól mondod Banditiksz...ha amatőr vagy...
még a profik is le tudják nullázni... haverek .. aki a legjobb magyar volt tavaj éván...az pl ha két napra jön.. mindég van nálla egy trcsi rezó... mert volt olyan .. itt nálunk hogy kb a 1 óa végére úgy behorpasztotta.. csoda hogy még ment a gép...

Jakó...
imádom a helyeket ahol mész.. és egyszer meglátogat6lak
itt pl a szétkopot defektes emes 3 a cigó tublival.. itt ilyen patakokban verhetetlen tapadással van..

na kiderült a nagy iszonyat race...
első nap 250km..másnap 200km..3. nap 150km...
ez valami hárdendúró ralli.. azért is mennek ennyit...
ugyhogy számomra aki egynap.. 60-80km szeretek menni.. de azt úgy hogy nem is ad ki többet a nap...mert 4-5-6 vagyunk és ennyi fér csak bele..
szóval ugy érzem nekem ez a kimarad6 kategória....na mikor kiderült hogy a haveretek az olajrádió is benne van a szervezésbe.. na akkor az tette fel az Í re a pontot
Jaxy, ügyes vagy nagyon meg rutinos is, de az, hogy a rezód még soha nem basztad oda rendesen, az pusztán a szerencsén múlt. Ronissal értek egyet, itt a Bakonyban is le lehet nullázni a gépet, ha úgy sikerül/nem sikerül.
Nem tudsz minden helyzetet kivédeni, ha amatőr vagy.
Hu a nagy szekely hard endurosok itt vartak fent a patak vegebe ,es mi tonival mint 2 fasz belementunk...hat ezek a tipusu motorozasok tobb kart tesznek mint elvezetet nyujtanak..de legaball az erzes jol esett,hogy meg tudtam csinalni gyorsabban mint Tony es nem vertem szet a motort.Ebben a patakban utotte be Zsoci a kuplideknit
http://youtu.be/UUrDrlPUnaY
Verseny korulmenyek kozott nem vigyazol semmire ,de ha hobbibol motorozol azert meg nezed hol dobalod es hol utod vagod.Lehet hogy szet vernem nalatok de lehet,hogy nem
Amiota 2T motorm van meg egyszer sem utottem meg ugy,hogy Nyakbol meg rogyjon.Oldalbol mar adtam neki pofot mikor a szikals patakon elhasaltam.
Voltunk olyan patakba is,hogy a kovek az ulesig ertek,ott is kozbe neki feszitettem a hurkat a sziklana.Ilen helyeken a tarcsak jobban banjak mint a rezo.
Ennel szarabb ritkan kerul..
https://www.youtube.com/v/V_3Zlasgt-E
mondja is a srác amikor felül a motorra hogy ő milyen "szorgalmas"
bárhol ... aha..

ha poénnak szántad akkor oké mert jót röhögtem rajta, de ugye azt te sem gondolod komolyan hogyha bemész a nagysziklásba, ott majd fogsz tudni "vigyázni" a rezóra....
hiába van mögötted 100 év tapasztalata
Na na .......Jaxy simàn motorozik azon a szinten,hogy tud vigyàzni a pufóra.....Bàrhol.Na jó,,,,talàn a red bull prológon biztos összeverné.
ennyi futás után a sörös kupak levételre nem lenne erőm, az elmúlt 20 évben nem futottam ennyit összesen
pont azért van motor hogy ne kelljen futkosni
egyszer sétáltam le-fel egy kb 20 méteres vízmosásba, mondanom se kell az volt a nap legnehezebb szakasza
Az a kis bemelegítő futás az elején nagy ötlet sokuknak jól is esett de hát a fiataloknak bírniuk kell,fussanak csak
sokszor elmondtam, az a ráhajtogatott karbon awab bilincsel meg max disznek jo... a hyde racingos már és valamit ,bár az sem fogja meg a nyakban felrogyást, max ha kitámasztod a vázhoz elöl...
eladtam..., de nem nagy dolog csinálnod egyet,
jaxy ,mindig mondom te egy profi lehetsz aki soha semmilyen körülmények között nem veri oda a rezot... azért egyszer szivesen elcsalnálak ide a kis bakonyba nem is olyan magas mint a hargita , nem is olyan változatos , de hogy sírva mennél haza mert a rezod 2-3 nap után csuful nézne ki az is biztos...
Akkor öröm boldogság
sztyú agya megrázkódott,az Anaheimi karambolban,villupottó meg úgy tudom befejezte,nem sikerült a lábsérüléséből úgy felépülni,hogy csatába álljon a scrossban,de már az európai kiruccanása sem úgy sikerült ahogy tervezte,
állat.. ezt a vidit.. ezt is leszedte pedig ez olyan letölthetetlen..
.. de ezzel lejött..
hály kolbik

colt faxa.. ez faxa??
na majd legközelebb megnézem mi is ez ...

Imi..
parancsod számomra kívánság feneséges henci..
megnéztem.. hát dungey nem ment szarul..de nekem a a 22 ..a rííd az volt az atomász...
amit sajnáltam hogy nem volt ott a 7-essel sztyú... meg hova tünt a villupottó??
de tetszett még endrú is.. a múltkori gyöztes...
Rezo vedo nekem a gasson nem volt..nem is kelett.A ktm en van karbon es az pont eleg a kovek felverodesetol meg vedi.Sem sziklasba sem ronkos,kidolt fas terepen sosem utottem fel.Nagy koves patakokba is inkabb oldalrol erte egy ket nyomas,de tulajdonkeppen ep a rezo,kutya baja.
En biztos hogy nem csinalnek meg egy mocsok fogot,azert,hogy legyen vedelem.Persze ehez motoros is kell aki nem parittyazik a motorral es ugyel is.En is dobom el,esek is de a rezo birja..pedig picsa egy vekony anyagbol van a gasshoz kepest.A gassnak dupla erosegu majdnem.
Kérésed parancs
Szia Ronis !
Nincs meg véletlen az ipari kivitelű rezóvédőd ?
Sikerult es nem.is a legutolso!! 111 startszammal ment. Ja a facebukon rairsz valaszol. Idonkent hirdet par elado cuccot a ktm apron 2 x anyiert mint a bolti ar ;)
Szevasztok!
Tudja valaki, hogy a dakaron sikerült-e végig mennie a 125 2T Husqvarnaval a francia versenyzőnek?

http://www.morebikes.co.uk/dak...