Tudom mi az a 3 Bar. . . Két kocsma és mellette egy büfé, ahol árulnak alkoholt. :-D
Te írtad, hogy nagy nyomással veretted a kutyát, ami a sarat is ledobja a kocsiról, most meg én lettem a túlzó?
Az elmondásaid alapján nem jó nálatok házi kedvencnek lenni..
A kaukázusi sokat kibír, drukkolok érte, hogy ne legyen vízköves!
Ron...
ezekszerint nem olvastad el..
délelőtt volt... a jéghideg viz nem egyenlő jég....
banditiksz tudod mi az a 3 bár???hogy mennyi is.. és hogy jelentkezik.. például a nyomás hogy jelentkezik??mondjuk 3 bár egy tűzoltó B azaz 75ös vagy motoros tömlőnél...vagy egy kerti slagnál az mi .. illetve a 5-6mm végén kifolyó viznél az mi??
de nem gond .. nem tartozunk egymásnak magyarázattal..
a végén a kézforró vizzel az ért is lett átdörzsölve.... amiből adódóan.. mér délután 3 kor olyan száraz tiszta és illatos volt a kutyua.. mint irtam..
de nektek legyen jó...
legyenúgy ahogy szeretnétek hallani..
este is leöntöttem vizel.. 5 báron locsoltam .. mig ki nem szivta a kerti kutból az összes vizet a szivattyú
aztán este beleállítottam a kutyát egyy lavor vizbe.. hogy reggelre hátha bele fagy a lába..
de mivel nem volt fagy az északa..
igy a fagyasztót kellett segitségül hivni...
remélem igy már mindenki boldog és gondtalanul megy el a napja
de most nem érek rá.. mert készülni kell...
a fehér idomszett sem megy rá magátólde anyi idő alatt simán felmegy mig nem mosdatom a kutyát ki a szarból
Ők úgy vannak a kutyával, mint más a bevásárló szatyorral. Ha kicsit is elhasználódik, eldobják...
3 bárral mosni a kutyát, utána pedig ezt elmesélni, okos dolog. Zari neked medve kellene, nem pedig kutya!
ez egy sima ősi vadász ösztön, a saját szagát próbálja meg elfedni, amúgy még csak nem is ritka jelenség, csak neked új...
az viszont hogy hideg vízzel leveretsz egy hosszú szőrű kölyök kutyát télen, és kint hagyod a mínuszokban a kennelben éjszakára az nem egy okos dolog... legalább a fűtött garázsba beengedted?
Én használtam kendát és nem volt vele ilyen gond. Egy hátsót le is koptattam és nem repedt sehol. Kicsit kemény volt így a köves talaj bele tudott vágni, de ilyen anyagfáradás hibája nem volt.
ez a kenda még bicikli gumiban is elég gyenge
az asszony bicikliján fél év alatt úgy kirepedezett hogy kinézett 10 évesnek, ráadásul alig mászkált vele
nekem a continental egy év és 1300km után is szinte újszerű igaz 6x drágább volt
van tegnapról történetem motoros is..
de azt ide feleges felirni
de mielőtt kimeneem ebbe a szépidőbe.. ...kimentünk a gyerekkel meg a kutyuával a térre.. kicsit sétálnak olyan ligetess fás kis parkszerű az egész..szabadon kószál6 az eb is...
nix gond..
eddig azt hittem..
de tegnap megtörtént az elképesztő...
odaszart valaki az egyik fa tövébe...
az eb.. megtalálta.. belefetrengés közbe...
..jön vissz.. mondom mi a retek ez a iszonyat szarszag..
hát a kutya nyaka fulll fosos volt...
akkor azt hittemm..ezt el sm hiszem.. csak álmodom...
az a nagy bunda ..és full fos..jól meg is hempergett ott láttam épp...aztán jön oda.. full szaros....
hát voltam ráolyan ühös... mondom mennyél innen el ...kicsit más volt a hangnem és a köret.. de lényegébe ezt mondtam neki ...
meg sem lehetett kötni.. mert a nyakörv is....az egész nyaka..
na akkor hazamentünk...
be a kenelbe...
és az autómosós szetel.....amiél 5mm furaton jön ki a viz 3 báron, az úgy rughja le a sarat is a kocsiról........na azzal áltam neki...
eleinte küzdött.. de aztán ráhagyta....benna kenelbe... aztán lenyugodott és hagyt hogy véggigganézzam...
na utána mosogatószerrel végigdörzsöltem...
aztán úlyra mosás..
aztán már meleg szappanos vizzel még egyszer.. na az már tetszett neki...
na akkor már illatos volt mint egy ..ina
na ezzel jól elment az idő.. igy majd dél volt mire a gépre ülhettem...
de nagyon karaj volt igy is .. a 10 fok napsütiben hajtani egy karajjót...
de nagyon karaj tót menni...
holnap megismétlem ha ilyen marad az idő a tegnapi napot.. azzal a különbséggel hogy a szarakodást azt kihagynám..illetve a kendát kidobtam a picsába....pedig a tublival igy levegőmentessen .... nagyon nagyon ott volt a hátulja...
de nix kedvem kifaroni ilyne miatt a holnapi hajtásból..
bezzeg az mx 51 mi már jó párszor volt kint .. annak semmi baja sincs...
hát ez is csaak olyan mint a tenger.. a pina ..meg a motorok.. lehet hogy láttál már egyet.. de mind mind más és más..
akkor ez is olyan mint a pina vagy a motort .... ha már egyet próbáltál...ismered az összeset
néztem a kemping árakat a horvát tengernél.... hát hihetetlen hogy az apartmanétól nem is olcsóbb...
volt olyan hogy 14 nap 600...1000.. ja és nem egy iskolás csoportnak..nem nem.. csak két felnőttnek...
há mondom mi lehet ott a kempingbe.. minden nap van, ...többször is!!.... fejés
Olyan kihalt a fórum. Lehet, hogy beregisztrálok még 2-3 álnéven (állnéven, ahogy vki írta a napokban) és vitatkozok magammal. Utána meg letagadom az egészet. Vagy volt már ilyen? Csak nehogy belekeveredjek a nevekbe (ilyen is volt már?)...
van az a gumi ami nem lehet elég olcsó ahhoz hogy megérje megvenni....
mondtam is havernak..ittt látszik a gazdagság...nem az hogy befizet a romániákszra 600 ezre meg A 568-as audival jár...
hanem az az igazán gazdg aki kend a gumival hajt..az az igazi lácsó dolog
mert igy szorni a zsét...csak is aki kendával hajt6
ha valakit érdekel...1,5 motorozás hegyben...
két motorozás itthon a füveshomokos pályán...
szóval ,4 motorozást még meg nem élt gumi olcsón eladó..
bütyök még nix egy sem lerepedve..!!!
hály kolbik..
ez biztos..
de mindenkienke azt kell csinálni amit szeret.. na én az utazással vagyok nem így
annak ellenére hogy heti szinten kell utazni a motorzási helyünkre
meg pojjanába...
még odáig sem tudok elmenni hogy Jakót meglátogassam.. bár .. nehogy a nyáron ne úgy csináljam mint thawai
mert h a fiamott lenne... akkor azért...
asszony nem vágyik a thawai horvátorzág 800km autópályán!!!! semmi küzdelem mindenhol haladás...(balatonon 1-2 órás pihi meg ebéd stb...és még igy is sokalta!
gyönyörű helyen volt a naaralás is fain tenger fain bicajozási lehetőség ek túrák..minden...
.. és igy is azt mondja nem akar ennyit utazni...ugyhogy idén marad a balaton..de azért nekem az is jó..
lyöwöre meg hátha(addig kipiheni magát)...csak el tengerezünk megent
de mondom nekem sem ez az állandó utazás az álmom...
megnézném azért az atlaniti ósönt..de az is vagy2-3 nap utazás...ami...
ugyhogy az atlani ósön helyett marad a helyi auchan
hihetetlen home-vágyas vagyok
szerintem ez egy igazán fantasztikus nyári kaland lehetett, négy hónap nem a világ, ráadásul europát járták körbe ,nem a kietlen tajgán kóvályogtak mindentől távol, arról nem is beszélve hogy többet láttak és megéltek mint sok ember egész életében,
kafi..
bakker.. ezt még kisbusszal sem vállalnám be.. nem hogy motorral...
de biztos nagyon kafi volt...
azért kiváncsi lennék rá mikor mondta azt a család ..először!..
apa... nem kéne ráhagyni inkább.. és mennyünk simán haza???
https://www.facebook.com/Masha...