Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinlodni a szarokkal...mindig csak a hülyeség
Ma màr semmi sem az ,ami régen volt......
Vagy a meg mindig spiralos Km ora meghajtasrol. Jo tudom, hogy vasarlaskor nem ez lesz a fo es meghatarozo szempont, de a machanikus meghajtas anno '86-ban sem volt mar divat az e30-as bmw-ken...
egy fasza sivatagos pályán azért az az xtz még mindig odabaszna a mostani mezőnynek
csak a dakar már jó régóta nem az a dakar ami volt
Sràcok !A ktm megdolgozott a sikerért.Szerintem a sorozatos dakar gyözelemmel kezdődött....Nem volt könnyű peterhanselt megverni,az xtz 750 est és a sok bmw t.Sokat fejlesztett ,voltak mellényulàsok is,de behozhatatlan előnyt épített fel. 2001 ben mikor kimotoroztam a 640 lc 4 el az akkori kemény mag endurósokhoz,majdnem megvertek,hogy mi ez????Miért nem wr, vagy dr? Nem vagyok elfogult.Akkor sem ha az elmult 5 évben vettem 5 ktm et.Mert vettem egy gast is. És vennék én yamahàt is.Csak lenne .A lényeg,hogy minőség legyen. 2016 BAN A japànok nem tudnak egy könnyen jàró gàzmarkolatot gyàrtani. Olajos kuplungról nem is beszélek,meg egy prezíz első fékről...Az hogy a ktm nemcsak jó,hanem szép is ,az màr csak hab a tortàn.Az alkatrész természetes, hogy minden van.És még szàmtalan kütyü,ruha,védőfelszerelés.......
Dew. Az a turbina az gyarilag van benne valoszinu. Par fmf tompitoba eleve az van. Megbolonditja a kiaramlast vagy mi. Ki ne szedd. Csoki szerintem.tud ra ertelmesebb magyarazatot is. Balint. Kisult e mar a sult alma a kemenceben? Holnap megy a lunzi vinter enduron? Indulhatnal helyEttem. Biztos jot forralt borozik majd az a par elmebeteg aki megis odamegy a minusz huszban es 70 cm hoban..eleg csiposek most itt a nappalok is. Mondjuk ha snowmobillal mennek akkor meg irigy vagyok.
Sajnos nem lehet minden egy időben. Ha van jó motor, nincs alkatrész utánpótlás, ha van alkatrész, akkor meg motor nincs. Rájöttem mivel jobb a Ktm. Csak jobban időzít, összeegyeztették az óráikat...!!!!
a honda az karaj...
és van belőle endúró is ..az ikeszes...
igazad van..
a besenyő pistabácsi videót már nem vágom be neked.. de akor is igazad van..kettő..
az 6gyán.. de nem csak ő...
bár sosem lehet tudni.. lehet hogy te leszel a öreg dévid nájt özterejhi változata...
A volt tulaj tette bele. Egyidejűleg a zsiguli kipufogó csövébe a perforált lemezzel, hogy fütyöljön. Meg a gyerek Csepel tacskóra tett kártyanaptárral , hogy kattogtassa a küllőt.
erre fogadni is mersz??
tegnap éjszaka szétkaptam a végdobot pucolási és gyapotcsere célzattal, hogy ebben mik vannak, a sima perforált csövön felül...
Turbina a végében, ami persze jó dzsuvás volt.

Mi a töknek teszik ezt bele? Úgy értem van e valami teljesítmény vagy hang változtató hatása?
Így belegondolva, megforgatja a kilépő kipuff gázt, talán tisztítja kilépés előtt? Ha ez, minek? (talán FMF turbinacore 2)

Biztos utána tudnék olvasni, de még nem volt időm, hátha valaki kapásból vágja
Balint. Nem akarlak.elkeseriteni de te mar nem.veszel endurot. Oreg vagy mint az orszagut. Ott ulsz a kandallo elott es bamulod a parazsat.
A Hondának hasonló az alkatrészellátása mint a Ktm-nek.
sokat agyaltam a husky előtt mit vegyek.
annakidején a husky kb 700 pénzbe volt(pontosan nem tudom mert az xr4-et csereberéltem) akoriban a hasonló korú állapotú ktm 1,1-1,2 felé volt
azóta mentem 50 órát ha villámgyors el kellene adni 500ért tuti elvinnék (mert már 600ért is vitték volna egy éve) a ktm árakat nézve meg a legoptimálisabb becsléssel is 800 pénz amiért el lehet adni de ha gyorsba kell inkább 700
szóval gazdaságilag mindenképp a husky a nyerő, motorozni kb exc kategória, szervizelésben kb exc kategória, árakban is kb exc kategória
ha kitavaszodik akkor összehasonlítom az exc-vel mert eddig lusta voltam
0,5re olvasol szokás szerint
hol olvasod hogy én leirtam hogy te szerinted a ktm...???
én azt irtam le.. ki nem.. let ktm es.. de hogy miért nem ..azt nem istam nem is fircingoltam.. mert mindenki maga szégyene ha nem csak narancsidéken lyár

de nem haragszom rád.. annak ellenére hogy nem irtál semmit a mx 32 gumiról
valamit én nyomkodtam 0,5re...
mert van vagy 74 féle letöltési lehetőség ezeknél a vidiknél..
de köszönöm hogy ránéztél
A kínai dolog pár gondolatban. Neves gyártó kitelepíti oda a gyárát olcsó munkaerő miatt. Kicsi kínai fogja lemásolja, majd jóval ár alatt értékesíti más néven. A nevesnek se kerül többe az előállítás, ráadásként még ugyanaz mind2 made in china, max annyi a különbség, hogy az originalban talán kicsit jobb a minőség ellenőrzés, de több kínai cuccnál dettó ugyanaz a nyersanyag és a minőség is, mint a kínába kitelepített neves cuccnál. Kicsi kínai csak másol, neki nincs tervezési és egyéb beruházási költség, tán ezért is tudja olcsóbban adni.

A másik, hogy minél messzebb veszel egy terméket a gyártól, annál drágább, mert minden kereskedő, akinek átmegy a kezén, rátesz egy kicsit...nem véletlen, hogy olcsóbb Spanyolban a GAS cucc, mint mondjuk itthon.
Ha nagy értékű tétel, sok dolog, jobban megéri onnan venni, mert nem eget verő a postaköltség.
félre magyarázod, szokásod szerint...

soha életemben nem állítottam olyat és ezután sem fogok hogy a Ktm nem jo...
annyi a történet hogy én sokkal kritikusabban nézem egyik ,vagy másik motor típust, nincs a fejemen a narancs színű napszemcsi, ami erősen meghatározza sok ember látását...
mindig megmondom ha egy megoldás szar, hibás, nekem tök mindegy mi van ráírva, és valljuk meg az őszintét a ktm erősen túl van misztifikálva, és árazva, viszont cserébe évről évre több rajta az indiai cucc....
és mivel nem vagyok, és nem is voltam márka függő, lehet hogy a következő motorom ismét narancs lesz, ki tudja...
ez a kínai postaköltség fura dolog, rendeltünk már bőr(full bőr, nagyon patent) pénztárcát kínából 600 forintért meg sd kártyát 1000ft alatt aztán ezekbe hol lehet a posta elrejtve? vagy ennyire olcsó minden csak a "nyugati" hiénák drágítják meg?
amúgy a kereskedelem mindent rettenet módon túláraz, nem hiába lett megnehezítve ennyira a termelőtől való eladás

a magyar posta is megér egy kisebb misét, a futár ugyanazt fél áron hozza mint a posta, ráadásul vagy megadja azt az 13 órás időt amikor jön vagy előtte 20-30 perccel felhív
és itt a német nők védelmére december 31 után ...teljessen felkészült...a
a szuper
a utánoz6atlan
a bókember
http://youtu.be/_EPlHa9-XSo
én erre csak ezt tudom mondani..
http://youtu.be/ElZh7t0PYMM
Ez az Ebay postaköltség érdekes dolog...
Kirívó példa, Kínából a cuccok nagy százaléka fele annyi postaköltségen itt vannak, mintha MO-on belül küldesz egy csomagot
USA vagy Anglia, meg közel termék ár a postaköltség.

Valószínű kamu a postaköltség, s bele van kalkulálva a teljes árba...
részben igaz, mert bármit megkapsz bármihez csak sóher az ember a teljes postaköltséget fizetni
mert a gyártó/elsődleges forgalmazótól bármit lehet rendelni 3 nap alatt itt van
ebayról is csak néha több a posta mint a termék
amúgy vannak változások pl amikor a huskyt megvettem az ebayon alig volt hozzá cucc, eltelt 3 év és legalább 5x annyi kacat van hozzá
de a (új)magyar forgalmazó hozzáállása is teljesen más mint volt írok email, 1-2 üra múlva itt a válasz mennyibe kerül és mikor tudják küldeni(ellenben a régivel: volt hogy 3x mondta a csávó hogy most jön a postáról mert feladta.....és mégsem.....)
és ha már őgy is postázni-rendelni kell tökmindegy hogy 100 forgalmazó van vagy 1
annak jó aki közel van az csak elsétál és megveszi

aúgy ez a szervezetlenség nem csak a kis cégeknél van, világviszonylatban vezető pozíciót betöltő cégeknél is van fejetlenség nem kicsi
2016 ban is lesz verseny esemény bőven:
http://www.enduronews.com/events15.htm