úr izsten..
én rühellem a vizes dolgokat...déván csak egy volt.. egy térdigérő 10m széles patak..
láttam hogy előttem sima átkelés van, csak ezért.. menem át..
nekem a rémálmom ez a vizes eldőlés motrt vizezl megetetni..
egyébként.. mire is lyó ez??
izgalmat a d a rájdelnek.. olyan igazi oroszrulett pisztoly nélkül??
Zsóti.. én is elolvastam a tiédet.. és rengeteg dolog csak ezek után esett le
González úr.. faja a gép..
Q 8olajos kupával eteted??
kicsit mintha már mattos lenne a gép ...nEEEEm
dév..
méregesd csak... aztán ird fel.. aztán majd hajtsad is..
mert idén is úgy gondolom megtalállak téged is meg az egri bikavéreket is :-)
Sziasztok!
Ez a powerkamra növelő "alátét" mennyire érezhető a motor viselkedésén alsó fordulattartományban? A másik kérdésem, hogy ez semmilyen utánállítással nem jár,jól gondolom?
A felvilágosítást előre is köszönöm!
Tudnam.mit kell egy mukodo motoron.meregetni? Mindegy. Aki akar egy versenyen el akar indulni annak erdemes eves roman eves kicencet valltani. 40 euro. Aztan nem.kell sorban allni orvosiert es egyeb plusz koltsege se lesz egesz evben
Csak a tiszta nevezesi dilyak
Tervezett anyagi keretben benne vagyok, nagyobb döccenő nem volt még, apró meglepetések voltak, amire nem számítottam,
van amit akár láthattam is volna. Majd április/májusban kiderül mi lett a vége, addig a infogyújtés/méricske/agyalós és egyéb munkaóra megy bele dögivel.
100% készültségi állapotban a hátsó telón kívül még semmi nincs, Minden szét van borítva/felújítás/átnézés/mérés alatt valahol a szét felé szedés és összerakás között.
én rühellem a vizes dolgokat...déván csak egy volt.. egy térdigérő 10m széles patak..
láttam hogy előttem sima átkelés van, csak ezért.. menem át..
nekem a rémálmom ez a vizes eldőlés motrt vizezl megetetni..
egyébként.. mire is lyó ez??
izgalmat a d a rájdelnek.. olyan igazi oroszrulett pisztoly nélkül??
Zsóti.. én is elolvastam a tiédet.. és rengeteg dolog csak ezek után esett le
González úr.. faja a gép..
Q 8olajos kupával eteted??
kicsit mintha már mattos lenne a gép ...nEEEEm
dév..
méregesd csak... aztán ird fel.. aztán majd hajtsad is..
mert idén is úgy gondolom megtalállak téged is meg az egri bikavéreket is :-)
http://youtu.be/Z_0JXZlz2lU
Ez a powerkamra növelő "alátét" mennyire érezhető a motor viselkedésén alsó fordulattartományban? A másik kérdésem, hogy ez semmilyen utánállítással nem jár,jól gondolom?
A felvilágosítást előre is köszönöm!
Csak a tiszta nevezesi dilyak
van amit akár láthattam is volna. Majd április/májusban kiderül mi lett a vége, addig a infogyújtés/méricske/agyalós és egyéb munkaóra megy bele dögivel.
100% készültségi állapotban a hátsó telón kívül még semmi nincs, Minden szét van borítva/felújítás/átnézés/mérés alatt valahol a szét felé szedés és összerakás között.
Ha valakinek, akkor neked szurkol az egész fórum, hogy rendben legyen a géped!!! -felháborító szerelési mániád ellenére is:-)
Hogy látod, eddig van nagyobb váratlan döccenő?
Enyém is idei évjárat lesz, ebben az évben rakom össze
Köszönöm!
Új/melyik év? 350?
all =70 euro
Jo moci,sok sikert hejza
lyóó
csináld úgy ahogy lyónak látod.....
mert vagy megyünk vagy nem
de az biztos...
ver íz de pikcsör?