hály kolbik...
Szali...ha szerdán jössz.. és csütörtök még a +5 fokban....
de nem gond ha ilyenkor már izé...mert tényleg.. mosok nagy sár lesz ...ami igazándiból nem baj...
kopaszjaró mondta, mikor jöttek haza a kis hegy mellett.. full fekete.. egy deka hó nem volt már akkor sem.. azóta meg a hőmérséklet.. pl tegnap délben 15 fok volt itt!!!...
szóval ha nagyon kemény vagy még + 5 fokban.. .
egyébként ma is holnap is.. hibátlan hajtós idő lesz...
ezt ki is kell használni a buckák közt ...
Az első telókban kell még csúszó perselyeket szimmeringeket és olajat cserélnem és kész ! A persely csak gyáriban van, horror áron a 45mm-es Marzochihoz. A 4 db 27ezer.
Szia Dew !
műanyag a segédváz, még ép javítva nem volt ! A kép csalhat mivel ha ezt odavered el is fog törni ! Élőben szépen fut minden ! A membrán jól zár azt már megnéztem Köszi !
Bocsi, de a képek alapján egy észrevétel...
Élőben nem tűnik fel, hogy a hátsó sárvéső nem középen van a kerék felett?
Elment a segédváz?
(Nekem RMX akkor állt így, mikor oldalára esett és elment a segédváz, vissza lehetett húzni)
Ez alu segédvázas?
Egy jótanács (ha nem tetted) a VFORCE3 membránt vedd ki mindenképp és néz bele fényben.
Ha valahol átlátsz(valószínű rés lesz ha még nem cserélték), nem zár rendesen.
azért a szutyúárt mintha régről ő is nagy belemenős volt...az is tolt ki mindenkit össze vissza..ha jól rémlik..
Szali...
karaj idő lesz... csütrötöktől északa kemény fagy ..péntektől már nappal is csak a fagy ..és havazás vár6ó...
holnap lenne olyan karaj idő..
de holnap meg....
Sziasztok. Lezárult a motorvásárlási huzavonám. Utólagosan sikerült rendeznem az eladóval a nicasil hiányát így a vételár korrekcióval azt mondhatom jó vétel lett !
Sràcok! Én is àllnéven vagyok.......Mert a sanyaerős az nem igaz.Igazàbol tök gyenge vagyok....Van olyan,hogy fel sem birom àllitani a motort..Amikor a futón elfeküdtem......na még mindig ott lennék ha valaki nem segít.....
Ha futamból még nem telt el 3 kör a piros zászlóig, akkor újra rajtol a mezőny,mintha mi sem történt volna. Én bírom Dungey-t, de felcseszte az agyam,mikor Stewart elé fékezte magát. Barciaval biztos volt valami,mert látványosan esett visszafelé, Andersson meg jól odatette a Husqvarnát!
Valóban eseménydús nyitány volt!
Van egy cikk az mxonline-on,hogy melyik pilóta, mennyit kapott a helyezése után... hát voltak számok, Andersson 3,4 millió, de még Stewart is kapott 400 ezret.
Szali...ha szerdán jössz.. és csütörtök még a +5 fokban....
de nem gond ha ilyenkor már izé...mert tényleg.. mosok nagy sár lesz ...ami igazándiból nem baj...
kopaszjaró mondta, mikor jöttek haza a kis hegy mellett.. full fekete.. egy deka hó nem volt már akkor sem.. azóta meg a hőmérséklet.. pl tegnap délben 15 fok volt itt!!!...
szóval ha nagyon kemény vagy még + 5 fokban.. .
egyébként ma is holnap is.. hibátlan hajtós idő lesz...
ezt ki is kell használni a buckák közt ...
a gyertya elcsöppenés oka meglett?
nekem egyszer volt ilyen egy 125-ös RG gammával, de ott én voltam a balfasz, mert kisebb hőértékűt raktam bele...
De ha itt a megfelelő volt és elcsöppent, akkor ott valami nem ok.
Az elkarbulálástól -szegény keveréktől- szerintem meg előbb megragad, mint a gyertya elcsöppen.
Ha lehet az elektromos rendszer kimirése szatyináéknál engem biztos megnyugtatna a helyedben
48 asba 9eFt a komplett kit.
http://www.motocrosscenter.com...
45 be a gyári valóban sok.
http://www.motocrosscenter.com...
Viszont vannak darabok, valószínű nem gyáriba
http://www.enduropuro.it/shop/...
4700 a belső és a külső is, ez a két telóba 18880
műanyag a segédváz, még ép javítva nem volt ! A kép csalhat mivel ha ezt odavered el is fog törni ! Élőben szépen fut minden ! A membrán jól zár azt már megnéztem Köszi !
Bocsi, de a képek alapján egy észrevétel...
Élőben nem tűnik fel, hogy a hátsó sárvéső nem középen van a kerék felett?
Elment a segédváz?
(Nekem RMX akkor állt így, mikor oldalára esett és elment a segédváz, vissza lehetett húzni)
Ez alu segédvázas?
Egy jótanács (ha nem tetted) a VFORCE3 membránt vedd ki mindenképp és néz bele fényben.
Ha valahol átlátsz(valószínű rés lesz ha még nem cserélték), nem zár rendesen.
hiv6lak mesternek ezekután..
azért a szutyúárt mintha régről ő is nagy belemenős volt...az is tolt ki mindenkit össze vissza..ha jól rémlik..
Szali...
karaj idő lesz... csütrötöktől északa kemény fagy ..péntektől már nappal is csak a fagy ..és havazás vár6ó...
holnap lenne olyan karaj idő..
de holnap meg....
bakker akor nem siratom sztyút ha 400 ezret kapott..akkor azért csak nem kellet az estei pizzarendelésből kimaradnia
Valóban eseménydús nyitány volt!
Van egy cikk az mxonline-on,hogy melyik pilóta, mennyit kapott a helyezése után... hát voltak számok, Andersson 3,4 millió, de még Stewart is kapott 400 ezret.