idézet bajantól
"Profil menü alatt a profil szerkesztésre kattintva a felső részben, ahol a profil kép van megjelenik egy kis fényképezőgép. Ha arra kattintok akkor lehet kiválasztani a gépről a feltölteni kívánt képet, majd egy pipa és meg is van."
Kiegészítve:
Profil menü=jobb felső sarokban egy fehér bábú szerű ikon a plusz mellett, felé viszed az egeret-
Azon belül profil választása menüpontra kattintasz.
Ennek hatására megjelenő oldalon a profil szerkesztése gombra klikk.
Ennek hatására az üres profilképeden a fényképezőgép ikonra katt, kép kiválaszt, majd megnyitás.
Utána a megjelenő pipára kattintasz a képen.
Majd a végén az oldal alján lévő mentés gombra.
En sose irkaltam alneven te aljas. En vallalom a nevem.a baromsagaimhoz barmikor. Csak emlekszem hogy a zsirosbendo idelyebe en voltam.gyanusitva azzal hogy az is en vagyok allneven.
Ami meg még jobb, ha acéllal kezd, így nem kopik tányér.
Sajnos a nyomólaphoz nem lehet tenni acélt, mert leemelné a tányérról oldáskor az utolsó acélt.
Azt ne feledje el utána, hogy amennyit felszabályoztatott, annyit le kell vetetni a rugó csavarokból is, különben a rugó előfeszítés csökken, ami nem tesz jót a rendszernek.
Szerintem az időben nem cserélt és egyenetlenül feszítő rugó okozza a nyomólap kopás deformációt.
Amiket kidobáltam rugókat a GAS ból, már mérhető volt rajta a difi, azt mondjuk nem értem, miért nem egyformán veszítik el a nyomóerőt.
Amit még lehet csinálni, hogy a GAS kopó helyett pár db CR250 kopót tesz be, mert az nem 2.85mm hanem 3mm, s amit elvesztett az esztergálással, az visszajön a lamella vastagsággal.
és ha már leveszed a rugotányért, egyenként mérd át a lamellákat digit tolomérővel , mert ha olyan szennyezett az olaj ahogy mondod, akkor az nem a válto fogaskerekeitöl lessz fekete retkes hanem a sok kuplung nyektetéstöl, és lehet egy rugo garnitura csere is ráférne....
zsoca, a külső nyomolapot, rugotányért szabályoztasd fel, nagyon el szokott menni, pedig ránézésre elég vastag, és mégis...
elég levenned hozzá a kisdeknit ,
geca
hát ha ez igaz.. az azért faxa...ez olyan öngól tökön rugás közben
bakker most néztem ezt a közvetitést ..és full igaz...
a tények az egy dolog..de az előzmények nélkül sokszor ferdül az ember véleménynyílvánitási értéke...
mert ezek alapján ..
dungey elmehet a picsába..
ez amit a cigó gyerekkel művelt ez full belemenés...undoitó....
már elhagyta a kanyar!!!... kigyorsitási szakaszban.. a saját oldalán!!!!
ez a gyökér meg konkrétan azon a szakaszon azon a pár méteren szembe ment a mezőnnyel!!!bele is ment a másik kendvencembe szutyúártba..
de ahogy nézem akkor ezek után... a restart az ezt jelenti újrainditották a futamot???
mert nekem ez a 2 dik körben a dándzsi belemenés ez.... meg akkor ánderson is elöl volt.. a másik futamon meg... dungey mögött volt...canardal együtt...
dungeyt ez miatt full megosztanám a pontjaitól...
mondjuk ha z új rae volt.. akkor ugye ez nem játszk már...de ha nem akkor viszont diszkvalifikálnám...
ughogy van az a hejzet hogy a tények értékelését meg kell illetve lehet újratárgyalni!
internetet használva nem lehet elbújni álnevek mögé sehol, csak nagyon nagyon okosan, de még úgy is nehéz...
Használsz egy gépet, berísz a google keresőbe valamit, az rögtön ad a gépednek egy egyedi kódot (újként telepített gépnél kér is rá engedélyt, addig nem tudod használni a keresőt míg nem mondod ok).
Ha ugyan arról a gépről belépsz a levelező fiókodba, a kódod már is rögtön össze van kapcsolva azzal ki vagy,
a kamu leveleződ van az se baj, mert mondjuk belépsz a facebook profilodba ezt is rögtön összekapcsolják,
vagy ha ez se, akkor a paypa/ebay vagy banki azonosítódat, vagy le van logolva az összes IP, feltételezem itt a SP-n is, azaz ha valaki belép mint alma és ugyan arról IP ről mint körte, akkor máris összekapcsolva...a sütik/cookik-al meg nyomon követhető vagy minden oldalon.
Arról már nem is beszéljünk, hogy az okostelefonon keresztül aztán még több infó gyűjthető az emberről, merre jár, miről beszél, hol van, kikkel találkozik, stb. de ez igaz az összes törzsvásárlói kártyára és így tovább...
Andersonnak a felénél még 6 sec volt a hátránya,a végére meg ő adott hatot Sheely-nek Dungey kapott is meg adott is Most nem jött össze neki de nagyot küzdött Volt itt minden mint a búcsuba,fasza kis futam volt http://youtu.be/ZlUa6rn3mhw
Az nem jó.. Nem volt időm eddig szétkapni, csak annyira, hogy belenézzek,és rájöjjek,hogy förtelmesen gusztustalan olaj van benne, sajnálom azt a két kört is, amit eddig mentem vele.. Úgyhogy azt lecserélem,aztán hátha. Ja és az előző gazdi már megoldotta a kosárfurkálást,úgyhogy az a gond kilőve. És köszönöm az eddigi válaszokat!
ezt teszi az emberrel a mérhetetlen ego......mindenkit hülyének néz
de figyeld meg akkora rutinja van a félremagyarázásban mint a papoknak, így a végén ismét te leszel a hülye(szerinte)
azért fasza kitartó vagy, mert kb mindenki tudta, de te bizonyatottad is
"Profil menü alatt a profil szerkesztésre kattintva a felső részben, ahol a profil kép van megjelenik egy kis fényképezőgép. Ha arra kattintok akkor lehet kiválasztani a gépről a feltölteni kívánt képet, majd egy pipa és meg is van."
Kiegészítve:
Profil menü=jobb felső sarokban egy fehér bábú szerű ikon a plusz mellett, felé viszed az egeret-
Azon belül profil választása menüpontra kattintasz.
Ennek hatására megjelenő oldalon a profil szerkesztése gombra klikk.
Ennek hatására az üres profilképeden a fényképezőgép ikonra katt, kép kiválaszt, majd megnyitás.
Utána a megjelenő pipára kattintasz a képen.
Majd a végén az oldal alján lévő mentés gombra.