tegnapi sztori..
nyertünk az országos sportveresenyen nem kis lóvét..
lehet fejleszteni a konditermet...
délbe odajön hozzám a...nevezzük pénzügyi kÓÓrdinátornak...
azt mondja egy a lényeg.. a számlán az legyen rajta.. sporteszköz alapanyag
mivel a köredzés után voltan olyankor kissé mindenmindegy(azért is szeretem bent csinálni mert akkor jöhetnek a faszságaikkal ) állapotban csak néztem ki a fejemből..
szóval...
az a fontos..hogy olyan hejről kel a számla ahol hajlandóak ráirni sporteszköz alapanyag...
jó van mondom majd keresünk olyan hejet...
azután este hogy kitisztult a köd..
magam hoztértem és beszélgeünk a gyurósokkal
sporteszköz alapanyag...
há beszéljük..hogy majd a festékboltba hogy lefessük a sok vasat amit összehegesztünk.. a festékboltba ráirják majd a számlára hogy sporteszköz alapanyag
vagy a vasasnál a 50x50 Zártszelvényekre a számlára ráirjáék hogy
sporteszköz alapanyag??
vagy a csapágyboltba .. hogy ...
sporteszköz alapanyag
vagy a csavarboltba hogy....
sporteszköz alapanyag..
hát nem...
mindenki amit árul azt irja rá...
a csavarboltba hogy áfásszámla.. és amit árull.. csavar alátér stb
a csapágyboltba hogy csapágy,.. számmal darabszámmal..
a vasasvál azt hogy 46 méter zártszelvény darabolási dijj.. ára...
csak ott irják rá hogy sporteszköz alapanyag..aki olyat árul...
sportboltba...
azért majd megkérdem 7főn tiszta fejjel...
hogy ha mondjuk főzünk ebédet.. és kell hozzá répa zöldség meg vöröshagyma a babgujásba..
és azt mondom a zöldségesnek .. számlát ne adjon répa zöldség vöröshagymáról..mert az nem jó..
hanem csak az a jó ha babgujás alapanyag szerepel a számlán...akkor a zöldséges elküld a ..qrwa anyába..
vagy nem??
azért ez a hasonlítás..elég szemléletes lesz ez egy alezredesnek is??
zoli..
lecseréletem az olajat a gépben..
+ kész a gép hogy mennyünk hajtani...
most 10 cm a hó és ..vadulol-vad..olyan sár lehet kint ... olyan heca sár ....keddig este sem megy 0 alá a hőmérséklet.. nappal is 10 fokot mutat..
ha a 7 vége felé még jó lesz az idő.. mehetnénk egyet ...persze ha elemetek a szuper helyre a 7 alvósokkal akkor azt véletlen se mond le egy itteni bizonytalan hajtásért...de ha baszottul össze akarod sározni a gépet.. akkor 7 elején tuti hómentes gigasár lesz
az hogy később ilyen hőmrékletre lehet számitani azt max.. 4-5 nappal előtte lehet esetleg megsaccolni
ez a betyár sereg ezt ne m értem.. ez mind lázdó.. bezárni mindet .. feleségeiket nőiket kisseb bgyerekeiket meg kikülden az utcára a pószilveszteri mulatságokra..
muszlimoknak meg csinálni olyan melegdőt ..pihenő helyet hogy 3-4 molesztálás után tudjanak hol szusszanni kicsit hogy újult erővel végezhessenek ezzel az életképtelen európával...
Én meg néha át tenném a 600asba a tublist aztán nem kell cipelni a pót belsőket napokig
Meg azért 1500km alatt el is fosta magát a belső 0,6 bar nyomáson majdnem megdöglöttem miatta
Nekem az tetszett,hogy a tata hogy ki kacagja a korona ertekevel kapcsolatba,erositi a kerdest,forcirozza,hogy akkor a roman korona hol van...s mondja hogy ugye ez csak vicc...na ilyen vicc emberek vannak romaniaba,mert az inteligensebjei,nem piritatjak magukat a TV elott,hanem meg vannak a sajat szferajukban
Nekem a felnire mar ra volt ragasztva korbe...az vegul is azert kell hogy a kullok feje ne zsenirozza esetlegesen a belsot.Annak a szigetelonek ugysem a legmentes zaras a lenyege,azt a tublisz elvegzi mikor feljujod
Én már az iskolában is utáltam a történelmet
Meg is osztottam a nezeteim a tanárral aztán majdnem igazgatói figyi lett a dologból
Röviden: ha xx-ről leírás csinálok 10 helyre akkor 500 év után azt hiszik hogy úgy is volt
Egy csomó minden csak nézőpont kérdése
És a nagy igazság az hogy a történelmet mindig a győztes írja
Amúgy ezt a videót a karóba húzós barátságos úriemberig néztem
tubliss kérdés
adnak hozzá azt a ragasztó szalagot, amit a küllőkhöz kell tenni
ez valami spéci anyag vagy oda tökmindegy mit tesz az ember? jó helyette a szövetes vastag povertape? nem a gagyi vékony fos hanem ami vagy 1mm vastag
esetleg több rétegben, mert az ereteti is jó vastag
Ha valaki hátsókerék csapágyat cserél GAS GASban, s van ideje, mérje már meg a lánckerék oldalt a két csapágy közti hézagolót
Ezeket a méreteket "saccolom"
Köszöntem!
Karcolás nincs rajta hál'istennek. Reméltem is, hogy leszarhatom, mert ettől függetlenül jól csillapít,minden ok, hobbi szinten meg amúgy se veszi észre a paraszt az ilyet szerintem.
Úgy tudom súrlódáscsökkentő, korróziógátló, felület keményítő szerep.
Azaz ha lekopott hajlamosabb rozsdálni, karcolódni, s nehezebben csúszik.
Ha karcos az már nem jó, beviszi a lerakódott port/sarat, ha csak kopott, még használhatod.
(szerintem)
nyertünk az országos sportveresenyen nem kis lóvét..
lehet fejleszteni a konditermet...
délbe odajön hozzám a...nevezzük pénzügyi kÓÓrdinátornak...
azt mondja egy a lényeg.. a számlán az legyen rajta.. sporteszköz alapanyag
mivel a köredzés után voltan olyankor kissé mindenmindegy(azért is szeretem bent csinálni mert akkor jöhetnek a faszságaikkal ) állapotban csak néztem ki a fejemből..
szóval...
az a fontos..hogy olyan hejről kel a számla ahol hajlandóak ráirni sporteszköz alapanyag...
jó van mondom majd keresünk olyan hejet...
azután este hogy kitisztult a köd..
magam hoztértem és beszélgeünk a gyurósokkal
sporteszköz alapanyag...
há beszéljük..hogy majd a festékboltba hogy lefessük a sok vasat amit összehegesztünk.. a festékboltba ráirják majd a számlára hogy sporteszköz alapanyag
vagy a vasasnál a 50x50 Zártszelvényekre a számlára ráirjáék hogy
sporteszköz alapanyag??
vagy a csapágyboltba .. hogy ...
sporteszköz alapanyag
vagy a csavarboltba hogy....
sporteszköz alapanyag..
hát nem...
mindenki amit árul azt irja rá...
a csavarboltba hogy áfásszámla.. és amit árull.. csavar alátér stb
a csapágyboltba hogy csapágy,.. számmal darabszámmal..
a vasasvál azt hogy 46 méter zártszelvény darabolási dijj.. ára...
csak ott irják rá hogy sporteszköz alapanyag..aki olyat árul...
sportboltba...
azért majd megkérdem 7főn tiszta fejjel...
hogy ha mondjuk főzünk ebédet.. és kell hozzá répa zöldség meg vöröshagyma a babgujásba..
és azt mondom a zöldségesnek .. számlát ne adjon répa zöldség vöröshagymáról..mert az nem jó..
hanem csak az a jó ha babgujás alapanyag szerepel a számlán...akkor a zöldséges elküld a ..qrwa anyába..
vagy nem??
azért ez a hasonlítás..elég szemléletes lesz ez egy alezredesnek is??
zoli..
lecseréletem az olajat a gépben..
+ kész a gép hogy mennyünk hajtani...
most 10 cm a hó és ..vadulol-vad..olyan sár lehet kint ... olyan heca sár ....keddig este sem megy 0 alá a hőmérséklet.. nappal is 10 fokot mutat..
ha a 7 vége felé még jó lesz az idő.. mehetnénk egyet ...persze ha elemetek a szuper helyre a 7 alvósokkal akkor azt véletlen se mond le egy itteni bizonytalan hajtásért...de ha baszottul össze akarod sározni a gépet.. akkor 7 elején tuti hómentes gigasár lesz
az hogy később ilyen hőmrékletre lehet számitani azt max.. 4-5 nappal előtte lehet esetleg megsaccolni
ez a betyár sereg ezt ne m értem.. ez mind lázdó.. bezárni mindet .. feleségeiket nőiket kisseb bgyerekeiket meg kikülden az utcára a pószilveszteri mulatságokra..
muszlimoknak meg csinálni olyan melegdőt ..pihenő helyet hogy 3-4 molesztálás után tudjanak hol szusszanni kicsit hogy újult erővel végezhessenek ezzel az életképtelen európával...
Meg azért 1500km alatt el is fosta magát a belső 0,6 bar nyomáson majdnem megdöglöttem miatta
Meg is osztottam a nezeteim a tanárral aztán majdnem igazgatói figyi lett a dologból
Röviden: ha xx-ről leírás csinálok 10 helyre akkor 500 év után azt hiszik hogy úgy is volt
És a nagy igazság az hogy a történelmet mindig a győztes írja
Amúgy ezt a videót a karóba húzós barátságos úriemberig néztem
http://youtu.be/iV1nt4hu_B4
Akkor én is betekertem a szövetes ragacsos okossággal
adnak hozzá azt a ragasztó szalagot, amit a küllőkhöz kell tenni
ez valami spéci anyag vagy oda tökmindegy mit tesz az ember? jó helyette a szövetes vastag povertape? nem a gagyi vékony fos hanem ami vagy 1mm vastag
esetleg több rétegben, mert az ereteti is jó vastag
Egy gerinces román kinek ertekei vannak...hogy ember es értékeli az értékeket, es nem a lopasokat
Ha valaki hátsókerék csapágyat cserél GAS GASban, s van ideje, mérje már meg a lánckerék oldalt a két csapágy közti hézagolót
Ezeket a méreteket "saccolom"
lyó van nyugi...
inkább seperd el a havat
Itt fent lesz a többi is szerintem idővel yami-wr426f tag jóvoltából
(ha nem törli a sportmotor, főoldalra már nem teszik ki a videók közé)
Karcolás nincs rajta hál'istennek. Reméltem is, hogy leszarhatom, mert ettől függetlenül jól csillapít,minden ok, hobbi szinten meg amúgy se veszi észre a paraszt az ilyet szerintem.
Azaz ha lekopott hajlamosabb rozsdálni, karcolódni, s nehezebben csúszik.
Ha karcos az már nem jó, beviszi a lerakódott port/sarat, ha csak kopott, még használhatod.
(szerintem)
Órát nem saccolnék, mert ezer dologtól függ.