Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azt hittem a te legnagyobb barid a jani... olyan kedvesen tudtok egymáshoz szolni... na meg a zsír, mert őt meg folyton emlegeted, nem bírod kiverni a fejedböl, hiába nagy volt az a szerelem....
pár centi, -7, -8 fok, de innen kicsit odébb már van jo nagy
nálatok ott mekkora a haú hejzet??
há ly...
kolbászok...
gecsa..
jaúl megtaláltad janót...
nem is értettem én sem az egészet de már ..mind1 is
minden gépet el lehet adni .. a megfelelő helyen és időben..
az ár nem is olyan sarkallatos

ron...
te azért mert láttál már kutyuát az útcában..is ... nagyon művelt vagy kutyatémában.. hogy lyanókisbarátod hogy nem irt még ide..

egy biztos...mindenhez szerencse kell. .
kivéve a szánkózáshoz..mert ahoz a szerencse nem elég ahoz hó is kell..
és az most van .. igaz 10cm..de elég a nagy szánkóval csusszunk egyet
zsoca, a teleszkópos szakik azzal fognak ijesztgetni hogy csere meg hasonlók... nyugodtan szard le a gyakorlatban semmit nem számít, a legtöbb occso telón jóformán csak dizájn elem, mikronokról van szó.

ha van rajta karistolás az para, mert szétcseszi a teflonos csuszó perselyedet.
teljesen igazad van, csak ebbe már nem akartam belemenni, mert aki nem vágja a kutya genetikát, örökléstant annak ez már kínai....
azt azért hozzá tenném hogy vonal tenyészteni csak a fajta klub és az ottani genetikus szigorú engedélyével szabad .

de hagyjuk a kutyázást mert ez valami motoros forum vagy mifene.... beszéljünk a migránsokról... hogy visszanyalt a fagyi Kölnben, Dortmundban, Hamburgban, és még hány ilyen meg ennél durvább lesz....
Azért a vonal tenyésztés létező dolog..
Valóban nem de tudtommal én sem, ezért egy kicsit meglepő volt ez a reakciód! Nincs szükségem másik énre ahhoz, hogy a véleményemet leírjam de még ebben a válaszodban is ez a meggyőződésed! Ezen változtatni nem tudok meg nem is akarok csak gondoltam megtisztelsz azzal miből jutottál erre a következtetésre.
Levi, hagyjuk ezt mert olyasmibe mászol amiről fogalmad sincs:

a teljesség igénye nélkül pár súlyos örökletes betegség ami mind a túltenyésztésre, és a beltenyésztésre (szaporításra) vezethető vissza. :
- Diszplázia csípő izületi betegség.
- Patella, térd izület,
- ED diszplázia első térd izületi,
-Entropia szem betegségek , PRA,
-Allergiák
- EPI HASNYÁLMIRIGY betegség.
-TSH Pajzsmirigy.
és még van egy csomó egyéb örökletes, fajtáktól függően szűrnek rájuk a tenyésztők.

az utolsó mondatoddal meg kevered a szezont a fazonnal, nem mindegy hogy valami beltenyésztett, vagy tultenyésztett, persze majdnem minden kutya a farkastól, származtatható, de vannak a sakáltól, dingótól is származó fajták, és SOHA nem egyenesági testvérek keresztezésével tenyésztünk, mint ahogy mi emberek sem a saját testvérünknek csinálunk gyereket, mert azt hívják vérfertőzésnek, és jönnek a genetikai örökletes problémák!
Szerintem nem ártottam neked semmit, meg a másik énednek sem,hogy kóstolgass, szóval ha kérhetem ne írogass több butaságot,megjegyzést az én motorommal kapcsolatban!
Gyerekek az első telón mennyire gáz,ha lekopott a fekete bevonat nagy része? Egyáltalán mi a pontos rendeltetése? Hány óra alatt tud ez lekopni kb?
És a tél még csak most kezdődött!
Azért mert engedi az oroszlán hogy nyald seggét és valószínű látom még élvezed is az attól még veszélyes!
Az indító árama és az milyen gyorsan veszi a töltést lényegesebb mint pl. az ah-ra. A kocsimban aminek 80ah aksi van megadva gyárilag ezt használom és u.az az aksi már 13éves és bírja! http://www.auto-motor-akkumula...
úgy látom megtalál itt mindenki mindenkit...
igazándiból a bergben sok tapasztalat nem volt.. mert mikor eladódott akkor tarcsiban maradt a jpmoto
ugyhogy...
kicsit begondolkoztam..de mikor za volt akkro működött rendesse..igy 0,5 év távlatából

kicsit a hobbimnak éltem és a 19es kereket visszagumiztam (a tublissal ) a k 770 kendára..
meg az új láncszett is felugrott..a vx 2 es diájdí...
már csak a jaúidő kell jaú nagy sárral és gó motorozás...
lyöwő 7 elejére mondja is.. de ...
a stílus egyezik
Nicsak nicsak min akadt meg itt a szemem, mióta vagyunk mi ilyen kapcsolatban, hogy megnevesítesz másnak válaszolva? De ha már így történt leírhatnád miből jutottál erre a következtetésre?
lehet van gari ha nem bírja..... bár egy kicsit beteges volt az lc4 lehet emiatt is tekerte nehezen
a huskyba ha áll a yuasa 3 hónapot utána is úgy tekeri hogy önindítózva felmegyek a biharra :)
En V2-ben probaltam jp-t de nem volt meggyozo. Mondjuk mindig elindult. Ebbe viszont nincs gond.

a bergbe raktam a jp moto 7..6A aksit.. hát kb 100% ugyan olyan volt.. 2 hónap után is

és fél év gari van rá... a 3000 ft ra is...
azt hiszem ilyen jp akkut vett haver az lc4-be mert elég lassan tekerte a régi akku az önindítót
egy menet után visszatette a régit mert az még mindig többet bírt mint a gagyi
Próbáld másik böngészőből. Vagy telefonról. Igaz akkor nem a feltöltött képekből tudod kiválasztani hanem a telefonon lévőkből.