Köszi, így te is csak 1 vagy a sok közül aki konkrétumok nélkül állít valamit, mi is a gond a töltésével, vagy pl. a 2004-05 berg töltéssel voltak gondok?
Arról nem is beszélve, hogy minden motorszerelő első dolga lebeszélni róla, pedig ha valakik akkor ők érdekeltek benne hogy te fost vegyél, de valamiért ezt még ők sem javasolják. Gondolom azért mert ha sokat faragod (blokk, töltés gondok például) akkor sem lesz az igazi.
Meg feltételezem a piac sem véletlen árazza be a 2007-esek ára alá jócskán.
na haver..
van egy rossz hirem meg egy.. izé
én a bernát hillt..azt full tenyésztőtől vettem...
na hogyszálybaqrwaannyaneki..az tutti..
pedig ott oszt volt bernáthegyi...
de mégis a túlkoros beteg kutyát..jól benyaltam..
de nix harag...
mert már nem én dédelgetem én meg azt hittem.. persze ez lust mert benáthegyi
a faxt
olyantól kell venni kutyát.. ahogy dév ed is csinálná
táblázat...
kielemzés....
seggén benéz andoszkóppla mikorszkóppal telifonnal
megvétel..
és aztán csak is a jaúszerencse ami döntő..
lásd a mostani kaukászusi kutyuámat
rotringos.. jó az a berg.. mondom .. örök darab.. ha meg mjilláért akarja a 450et.. akkor az igazi örök darab lesz.. kinézettől független...
miröl beszélsz?? az amerikai álom pár sétál a tengerparton golden retriever meg ott futkos melletük....
mikor a vadász kutyából próbálnak divat szobacicát gyártani és kisgyerek mellé veszik.....
ha valami akkor ők rendesen túl vannak tenyésztve, azt a fajtát csak tenyésztőtöl vennék komoly származási papírokkal, amugy kifizeted majd a dokinak a többszörösét...
ilyet még nem halottam hogy "hátsó csípő tartó szalag szakadás" max trauma vagyis baleset folytán,
ha diszplázia probléma van a kutyánál akkor az orvos vágja át a szalagot a műtétkor....
magyarán a két dolog teljesen más, szalag szakadás nincs örökletes dolog miatt , az diszplázia.
Na és kitől hallottad,? akinek volt ilyen vagy csak látott ilyent vagy a szomszédja szomszédjának volt ilyen Olvasom itt is már ezt kitudja hányadszor de konkrétan évjáratot alkatrész nevét cikkszámát amivel gond lenne nem emlékszem, hogy bárki írt volna így ez is olyan mint Attila koporsója! Gecsa te ezt:http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_450_e_7_kw-os_forgalmi-9669792 már olyan régóta árulod, hogy azóta megduplázódott benne az így akkor melyik ünnepen is lesz több kép az ára is így lement jó sokan hívhatnak vagy csak itt a fórumozóknak hiszen családtagoknak olcsóbb
az enyémben
x +120 óra volt..
honnan vetted a 360?? nem tudni
az ára ha megmondom az igazat az sem segít rajtad...
650 ezer volt
de nem számit.. mondom elad6atlan
gecsa..
jaúl mondod.. ki tudja ki hány órával árulja a ki tudja kitől szerzett 1000 órás gépeket..
de a gecsáéban biztos 260 óra van.. már ha ő mondja...
azért valljuk be.. jó gép az a berg..
de soha többet
konkrétan a 450 esek elad6atlanok...
ezen az apróságon kivül ha nézzük akkor csak egy konstrukciós zsákútca
a tank a kipufogó és hűtőlefedettségi kombó miatt...
az hogy a blokk az jó.. meg hogy az olajzás ugymond tökéletes.. a magas főtengely és ezáltal vödör alakú karternak köszönhetően..
a különoljazott motorrésszel rendelkező exc 450 nél viszont megent van más bajság..
az rfs blokkosok már örgek.. ezáltal nagyon szerteágazó állapotúak.. az úlyak meg drágák(már egy fele árú motor árának a duplája .. akkor mit is kéne vennei
hát gaszgaszt
szali mi a pálya... látom képben vagy...
egyszer leírtam már .. ...
tv vel miért nem mentél el??
és a szupercsapattal meg mikor lesz a menet??
már nem dátumba.. hanem hogy idén...vagy sem
egy biztos.. lyöwő 7 elején mondjuk 7főn tuti karaj idő lesz
Zari te mennyiért is adtad el a festett kerekű 570et? 850?880?volt benne vagy 360 óra? vagy mennyi volt? most számokra lennék kiváncsi,mert a többit tudom,hogy az volt a világ legjobb motorja... tudom nekem is volt!Csak ha be mered írni! köszi
08 exc kb 1milliótól vannak 240-500 és kitudja hány órával
husaberg fe 450 2009es 260 órával 960ért? Ferde blokkos, teljesen zsír a motor, és ettől kevésbé fosnék mint egy 08,09 es 450 vagy 530as ktm től! De nem azért,mert nekem pont van egy ilyen eladó,hanem,mert tudom,hogy jobb a motor! Lehet nehezebb 2kg val,de még ebben sem vagyok biztos...
Itt szinte élő a közvetítés---> https://twitter.com/dakar
Instagramon-on ha be írjárok hashtag #dakar2016 elég sok érdekességre lehet találni
Eurosport---> 23:00
Tom Coronel testvérek meg kamerával autóznak és nagyon jó felvételeket postolnak nekünk. http://youtu.be/eEZx1gcRbwE
Kicsit kifejtenétek,hogy a 08 tól exc miért nem az igazi évjárat?Szeretnék egy pofás 4t-t és anyagilag nagyjából ezek férnek bele,viszont sok helyről hallom,h akkor volt vmi átállás és nem forrt még ki az a technika.
Jaxi tegyem.mar fel valami.linket te hol koveted a napi esemenyeket. En azt se nagyon.tudom.kik.indultak. cervantes is megy? Nincs olyan mint tavaj hogy valaki feltolti a napi osszefoglalokat masnap? Ide osztrakba a hirek is lassan jonnek. Vagy inkabb sehogy. Tv nincs. Zsirtv se. Mondjuk anelkul.lehet elni de sima tv nelkul nem jo. A net meg akadozik. Csak a muhelybe jon.jol az meg napkozbe van.munkaidoben. tenyleg ... Zsirtv tan.megint horvatba van. Dejo neki . irigy is lettem. Biztos szep ido van arra a tengernel. Dejolenne egyszer eljutni oda is. Marmint a nagy vizig. Allitolag szep kek.
ez amúgy igaz..
ha az ember túlzabáljamagát.. álmában faszságokat beszél..húúú.. jó..jöhet még az a töltött káposza
csak egyfalcással..
amúgy ököri öregek mondták a görögöknek...
azzá válsz amit megeszel...
mivé mássá is vál6nánk??
ha disznyóhúst eszek azt emésztek azt szarok.. ha zöldséget akkor zŐdséget
kannibálok azért is próbálták megenni az okosabbakat... de az égül ..be is vált.. mert egyszer csak már nem ették meg egymást.. mert megokosodtak a sok okos felfalása közben
Meg feltételezem a piac sem véletlen árazza be a 2007-esek ára alá jócskán.
van egy rossz hirem meg egy.. izé
én a bernát hillt..azt full tenyésztőtől vettem...
na hogyszálybaqrwaannyaneki..az tutti..
pedig ott oszt volt bernáthegyi...
de mégis a túlkoros beteg kutyát..jól benyaltam..
de nix harag...
mert már nem én dédelgetem én meg azt hittem.. persze ez lust mert benáthegyi
a faxt
olyantól kell venni kutyát.. ahogy dév ed is csinálná
táblázat...
kielemzés....
seggén benéz andoszkóppla mikorszkóppal telifonnal
megvétel..
és aztán csak is a jaúszerencse ami döntő..
lásd a mostani kaukászusi kutyuámat
rotringos.. jó az a berg.. mondom .. örök darab.. ha meg mjilláért akarja a 450et.. akkor az igazi örök darab lesz.. kinézettől független...
mikor a vadász kutyából próbálnak divat szobacicát gyártani és kisgyerek mellé veszik.....
ha valami akkor ők rendesen túl vannak tenyésztve, azt a fajtát csak tenyésztőtöl vennék komoly származási papírokkal, amugy kifizeted majd a dokinak a többszörösét...
ha diszplázia probléma van a kutyánál akkor az orvos vágja át a szalagot a műtétkor....
magyarán a két dolog teljesen más, szalag szakadás nincs örökletes dolog miatt , az diszplázia.
x +120 óra volt..
honnan vetted a 360?? nem tudni
az ára ha megmondom az igazat az sem segít rajtad...
650 ezer volt
de nem számit.. mondom elad6atlan
gecsa..
jaúl mondod.. ki tudja ki hány órával árulja a ki tudja kitől szerzett 1000 órás gépeket..
de a gecsáéban biztos 260 óra van.. már ha ő mondja...
azért valljuk be.. jó gép az a berg..
de soha többet
konkrétan a 450 esek elad6atlanok...
ezen az apróságon kivül ha nézzük akkor csak egy konstrukciós zsákútca
a tank a kipufogó és hűtőlefedettségi kombó miatt...
az hogy a blokk az jó.. meg hogy az olajzás ugymond tökéletes.. a magas főtengely és ezáltal vödör alakú karternak köszönhetően..
a különoljazott motorrésszel rendelkező exc 450 nél viszont megent van más bajság..
az rfs blokkosok már örgek.. ezáltal nagyon szerteágazó állapotúak.. az úlyak meg drágák(már egy fele árú motor árának a duplája .. akkor mit is kéne vennei
hát gaszgaszt
szali mi a pálya... látom képben vagy...
egyszer leírtam már .. ...
tv vel miért nem mentél el??
és a szupercsapattal meg mikor lesz a menet??
már nem dátumba.. hanem hogy idén...vagy sem
egy biztos.. lyöwő 7 elején mondjuk 7főn tuti karaj idő lesz
husaberg fe 450 2009es 260 órával 960ért? Ferde blokkos, teljesen zsír a motor, és ettől kevésbé fosnék mint egy 08,09 es 450 vagy 530as ktm től! De nem azért,mert nekem pont van egy ilyen eladó,hanem,mert tudom,hogy jobb a motor! Lehet nehezebb 2kg val,de még ebben sem vagyok biztos...
Instagramon-on ha be írjárok hashtag #dakar2016 elég sok érdekességre lehet találni
Eurosport---> 23:00
Tom Coronel testvérek meg kamerával autóznak és nagyon jó felvételeket postolnak nekünk.
http://youtu.be/eEZx1gcRbwE
Kicsit kifejtenétek,hogy a 08 tól exc miért nem az igazi évjárat?Szeretnék egy pofás 4t-t és anyagilag nagyjából ezek férnek bele,viszont sok helyről hallom,h akkor volt vmi átállás és nem forrt még ki az a technika.
https://www.youtube.com/channe...
eredmények:http://www.dakar.com/dakar/201...
ha az ember túlzabáljamagát.. álmában faszságokat beszél..húúú.. jó..jöhet még az a töltött káposza
csak egyfalcással..
amúgy ököri öregek mondták a görögöknek...
azzá válsz amit megeszel...
mivé mássá is vál6nánk??
ha disznyóhúst eszek azt emésztek azt szarok.. ha zöldséget akkor zŐdséget
kannibálok azért is próbálták megenni az okosabbakat... de az égül ..be is vált.. mert egyszer csak már nem ették meg egymást.. mert megokosodtak a sok okos felfalása közben