Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hacker is elegge kitor az atlag motoros bandabol,elegge szereti az ujdonsagokat,kihivoan motorozik,bevallalosan,es szep technikat mutat.Web aki atlagosan mindig masod hegedus most jol jart,mert elol addig kergettek egymast mig a harmadik el huzott.Jhonny is jol ment...meg Kori is jol bicajozott.
Meo,Cervantes,Walkner,Price...ezek a dakar ujoncai..mondjuk Price mar a tavaly is ment,de az iden kivancsi vagyok ,hogy a jo motorosok menyire ervenyesulnek a ven rokak ellen...foleg a navigalasba lesz a kihivas.
Mani ugyesen megy,Laia kergeti
bakker.. előjött a sok titokmacskusz

a golden tuti nem túltenyésztett fajta,.. de ha mondjuk olyan almomból van ahol az apa és anya tezsvirek.. vagy az anyát szúrta fel a növendék fia.. akkor azért vannak bajok a kölyökkel...

egyébként ez nem egy té ezres model.. csak baszottul futós..
az öreg kau az sosem volt ilyen.. félévesen sem egyévesen sem soha a majd 12 év alatt!!
ez meg ilyen..
ez nem szaglászik , nem hogyoz le mindet 100m enként mint a másik kau..csak minimálisat.. egy szarás .. egy hugyozás a többit keni végig húzza a pórázt...éli nagyon a futást.. pedig vannnak sonkái rendessen....olyan jó kis cukorgombóc ezzel a szőrzettel
de úgy fut mint atom...
gyerek is vezetheti pórázon a bicajjal.. pedig az nem semmi ...
persze engem figyel.. de elvan a másik bicaj melett...
türelmessen is vár ha letszem a gép pedáljára a porázzal...ott fekszik és figyel..
még egyenőre az újságot nem olvassa ki.. de nagyon okos
ha pöcse van az nem baj csak jól birja a betonozást
de amúgy karaj
Hacker ha nem akar ketszer is feleslegesen.akkorat ugratni mikor elol volt siman nyerte volna mert mashol nagysagrendekkel jobb volt a teknikaja. Abban a kanyar forditoban is ahol egykereken fordult nem.semmi. szerintem.ott baszott ki magaval mikor beleugrott a homokba es fatorzs is volt . ugy tunik sokkal jobb mint a lengyel csak meg nem tudja kezelni.
Szepen kergettek egymast,latszott mindenki taktikazik mivel tud,Hacker is esegetett,mereszen bevalalt dolgokat,Taddy nyomta ,de mintha viszabb vett a vadsagabol....Web az egyszeru de gyors motoros,nagy latvanyossagokat kerulo motorozast produkalt.
En azert is irtam.oda hogy inkabb vinnek egy veroembert ha odaig sullyedunk. En csak osztogatnam.neki a tanacsokat vokitokin hogy hol pofozza es hol rugja meg hasba es hanyszor. Bruhaha. Utana ket honapra bezarkoznek a pincebe nehogy visszakapjam. Nihaha. Tenyleg te meg bepukkadtal hogy rad mertem.irni a szar poen miatt? Jovicc volt. Jot derultem rajta
Én megnéztem a Prestige első futamát. Taddy, a Colton Hacker, Cody Webb, meg a Jonnie Walker nyüstölte egymást. Úgy voltak kialakítva az ugrók, hogy nem szabadott túl nagyot ugrani, mert sok talajtípus váltotta egymást, ami farönkkel volt elválasztva, és ha túlugrottad, akkor elment az eleje a puha homokon. Főleg Colton Hacker feküdt le sokszor emiatt.
Akkor ez egy tultenyesztett fajta, beteges, nem szabad venni goldentetrivert.
le a klappal előtted, micsoda szakértő, két mondatból rájöttél! Gratulálok, bár sok minden visszavezethető, például az is, hogy helytelen táplálkozás miatt egyes emberek f.szságokat irogatnak a forumokra!
Tanácsadásban mindenki bajnok Pont mint mikor valahol fel kell menni motorral, ott is egyedül az nem tudja aki rajta ül, mindenki más simán felmennem, aztán csere és megint az nem tudja aki rajta ül
Mikor az ember belefut egy hasonló vételbe, mint az előbbiekben említett Gasgas (ami szerintem nem akora nagy probléma), mindenki ellátja a vevőt, jótanácsokkal. Ezt csinálna az eladóval , meg azt csinálna az eladóval... Na most amire nem tudok rájönni, hogy miért van az hogy ilyenkor a tanácsokat osztók, minden esetben okosabbnak és főleg erősebbnek képzelik magukat az eladótól, pedig erre Déw táblázatos elemzései alapján is csak 50% az esély. ???? Kérem aki tud segítsen
De bent a házban akkor is több volt mint mínusz húsz-gondolom:-)
bolond
Hehe...et a csikidumast nem is olastam,de volt mar csikban 1984 ben -37,8 is...szoval..az idei telen nem volt tobb -21 nel,de az is eleg hideg mar.
a goldenretriver nem egy túltenyésztett fajta. Amiket írtál mind visszalehetne vezetni a helytelen táplálkozásra.
Hali!
A Te kutyád nem a T-1000-es sorozatból való? az utcánkba volt két kaukázusi, de hál Isten már alulról szagolják a virágot. Mikor ott sétáltunk el melletük mindig kettesbe kapcsoltunk. Sógornőmék vettek 1,5 évvel ezelőtt egy golden retrivert. Eddig 200e jó magyar forintba van és még mindig él. Én már szerencsétlent elástam volna. Apróbb gondjai:bélgyulladás, ivartalanítás, mondjuk ez muszály volt, ilyen-olyan gyulladás=orvos, és a legutóbbi, hátsó csípő tartó szallag szakadás. Kissé túltenyésztett fajta...
Az a vaspersely biztos nem.szar. regen is azzal mentek a motorok. .... Mondjuk elaszaladt 20 ev. Az a baj ezzel ugy vagyunk hogy lőttünk a cellövöldèbe egy bombázo 20 eves csajt aki csak ránk várt. Otthon meg kiderul hogy vas tüdeje van meg hianyzik az összes foga. Ha kïcsit elkezdjük vetkőztetni azis lehet kiderul hogy pöcse van!!! En azt mondom ovatosan....
Jó napot!

Szerintem nem volt az rossz vétel egy vaspersely miatt, ha más baja nincs...
Vezessük le:
kb 300 eFt-al olcsóbban megkapta, mint a hasonló évjáratú GASGAS EC 300 kat. (Az alapján mondom, amit láttam más hirdetést ahol 1,5M a 13 as)
Egy vadi új henger 100eFt, amibe jó neki a perselyben lévő A-s dugó.

Azaz marad 200eFt ja egyéb mókákra.

Hol itt a nagy probléma?
(OK téves infót kapott, de szerintem nem járt rosszul(ha más baja nincs))
hály kolbi..

ini...
nem olvasol rendessen zarit...
de nem baly....dont engri...börds
a kutya..ez is mint a többi...annyitt fut amennyit akar.. amennyit szeret!!!ha elviszem délelőt és hazáig da vissza fut...nem húzatom a biciklit.. fut sétál megáll ahogy ő akar!!
aztán délután is elvszem...látom odafelé is mi van benn.. azán hazafelé még megent fut...
miért ne jöhetne el szánkózni velünk,...
az hogy én húzom a szánkót .. ő meg a kezembe a pórázt.. és és úgy megyünk...hát még én éreztem hülyén magam..mert kétirányból voltam feszítve ...
ez bakker.. ez egy igazi kaukázsi futás.. illetve lyuhász
bakker... amazzal a másik két melékvágánnyal az volt a baj.. ott bajok voltak.. ezért is nem irtam erről .. mert nem volt mit.. ez meg van szeptember 1 óta...azóta fejlődik kezeim közt...
nagyon lácsó.... elmegyünk boltba... letámasztom a bringát .. rátszem a pórázt a lábtartóra...és ez ott megvár a bolt mellett
a gyerek is tudja vinni bicajjal!!! ami azért kifejezetten nem szar!! a vérmérsékete nagyon stabil...
dolgozik a kerítésnél 3 hete .. mint a régi kau is..
bár eleinte úgy érezte... neki minent meg kell ugatni...de jó hosszan ám
de már azzal is fejlődésbe vagyunk..
vérmérsékletre a régi pofához képest nem kicsit szelídebb..bár ez még 100% változni og...
de ennek még kajáláskor nem volt morgás... a másik kauk meg 3 hónaposan már jelezték hogy kérik a pofont ..ököllel
mert egy kaut azért fizikalilag is kell fogni....időnként bevésni a főnöki aláírást a fejébe...
de eddig csillagos 5... hallgat a szóra si.. póráz nélkül is szépen jön ha szólok nki...
szóval igazi fain kutya faragód6 majd belől..
csontilagis figyeek jobban mert ennél mint okosodtam gg forumtól...heti 3 kacsahátat kap...
ami a másik kettőnél már be is vált..ennél mégis kellett a kalcivid- D bár csak fél tabli!! mert a telitabli baxta a gyomrát..
de a féllel azonnal hejre jött pikk pakk...(ez még nem sántitott csak emelete a lábát pacsira egyfeszt..de menetben egyébként jó volt...)
az a kutyatáp is intézve vagyon ami a bernit rendben tartotta...
kicsit azért minden kutya más...

rotringos csávónak azért van igazsága.. nem is kicsi
de tudomásul kell venni..
minden vétel lutri...
lásd a dév élét is..
redi tu.. kész pikk pakk kijavitan ia gyár i hibákat ( pl a lábtartónál) aztán csak megy bele egy dugó...
ide 10 oda húsz könnyedén összeszalad a reditu kész gépekre is a pár 100 as ajánlat
az enyém sem volt makulátlan...
de már mégis redi tu szuperkész

ja vettem v kettes díájdít...mert mint kiderült a szuper lánc... 9 motorozást birt...ellentétben a v 2 vel ami 55-60 hajtáson volt túl mikor lecseréltem...
azért micsoda különbség...
12,5mm toltam hátrébb a hátsó kereket...már most pont az van hogy ki kéne szedni egy tagot hogy lehessen feszíeni.. de mondom....
elég volt a szuper bónux iris oringmenetes láncból.. meg hoyg motorozásonként 8-10 (1/6) tekerést kellet utánhúzni!!!
meg zabálta is a láncsprét ...
azért egy 15.000 lánc az ennyit birjon ..a másik még 20.000 lánchoz képeset is.. az eléggé szégyenletes
:-)
Egy párszor földre került, de mindig felállt....és megmutatta.

Komoly pálya, mert az életvitelszerűen vérprofi-győzelem, vagy halál-életmódot folytató versenyzők is csetlettek botlottak.
Ha igy jarnek biztos nem ide irogatnek megoldast varva. Hanem beultem.volna a kocsiba akkor mingyart es baltaval vernem szet a fejet a csavonak. Vagy ha nem en akkor viszek valami eros embert aki 20ezer ft ert megteszi helyettem
Azért nem árt ám a dolgok mögé nézni, mert itt mindenki hülyének nézett mindenkit aztán a végén csak kiderült ki volt az okosabb! Adva volt az alany ami azért kb. 300-al olcsóbb volt mint a hasonló korú állapotú ugyan ebből a típusból ez még nem gyanús biztos kell a lé, hülye az eladó, másikat akar, meg ezer más indok. Igy a vevő azt hitte megfogta a csoda gas-gast, és ha már az sem gyanús miért is kellett hengert cserélni egy ilyen fiatal gépen akkor most nem sirdogálni kell hanem csendbe verje saját fejét a falba.