Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért azt megnézném ha téged basznak át egy vashengeres exc 300-al, te is hagytad volna a picsába??? aha persze még el is hiszem
Mit irjak?csak hulyeseget tudnek. Paran el vannak tevedve rendesen . ittis ottis. Megy a sporolas aztan 3 x annyi lesz a tragya mibtha vett volna egy zsir ujat. De jovan ez igy. Igy kerek a vilag. Hat vagy van meg az hogy ra kell hagyni a gecibe es inkabb massal elbaszni az idot.
Ez a colton srac kegyetlen jo kuzdő!!baszottul jol megy! Olvastam a faszbukon egy beszamolot errol a versenyrol. Egy srac irta egy masik kategoriaban.indult. mar a multkor is tul sokat kesergett. Most is elkapta valami betegseg. Meg hogy ugy erezte minden akadalyt atugrott volna a gecibe.... Azt nem.ertem.akkor mer nem.ugrotta at??? Ha siman leirna hogy ennyi volt benne sokkal tobbet erne. Mint inkabb felsorol 50 fele kifogast ami miatt nem.ugy ment. Na hatha legkozelebb osszejon neki!!
te mé nem szósz hozzá?
6 hónaposan csak óvatosan az izmozásal, inkább várj a jövő télig vele
ha kicsinek meg van erőltetve az izület akkor sosem lesz egészséges
de az jó ha megszokja a szánkót, csak ne a te 120 kilós izmodat cipelje szegényke ;)
végre leeset a hó..
egyből elmentünk szánkózni a kis szánkóval..
élték is nagyon... de legjobban a 6 hónapso kau éli az egészet.. az reggel a - 10 fokban oda vissza végig futotta az ovit...aztán délután is a hóban.. aztán meg még szánkózni is eljött velünk..én húztam a szánkót.. a kutya meg húzott engem.. a fejében a szoftver átváltott szánhúzó kutyává
halyrá serlok hols
full egyszerű lett volan az egész...
csak anyit mond..
3 óra van az úly dugóban.. és kész...
nem lett volna az újhenger sztori....lehet észre sem veszik...
tbstbtbc
de igy viszont tépni kell kicsit a csávót.. mert ez így nem lyárja...
Mi ez itt tan valami nyomozoverseny? Megy am a szereles !
igen az számomra is érdekes hogy miért egy másik hengert hüvelyeztek be a sajátját meg oda adták hozzá..?

akkor miért nem a sajátot hüvelyezték.?

valoszinű valahol tudtak hozzá gyorsban venni egy elfekvő hüvelyes hengert, ergo tudtak rola!!
amit akartam ezzel mondani...
bÓdog új évet

mindenkinek a saját harca ...
hogy ki mit csinált volna más hejében...
mikor az ember a saját hejében sem tud sokszor okos lenni,..de a máséban mindég faxául döntenénk

ugyhogy pudva úr ..
csináld amit jónak látol..
sok sokert hozzá.. és minden képp ird a fejleményeket ..mert egy nagy család vagyunk itt a gg együtt sirunk együtt nevetünk
néha röhögünk a másik balfaszságán.. már aki leirja ..sokan meg a sajátjukat próbálják titokban tartani...
a sokkal nagyobb balfaszságukat..

de én azt mondom... hajrá...
a henger árát ó bek vagy visszacsere pénz vissza...

de azért áruld már el...
hogy jött az hogy elveddda hengherfejet..
csak kaptál valami fülest hogy .. a 60km arrébb származó motort mikor lecsöppent a gyertya akkro csaska nem úgy javitották meg ahogy kellet volan...
nem ???
vagy hogy jött a füles
??
hály kolbik...
én azt mondó vagyok gyártsunk fikciókat lehetőségeket pudva úrnak..
aztán ami bejön az bejön...
az én sx-f 450nem nél is lehetett ilyen örténet...
gyanússan a váltóval... üres benguruláskor nagyobb tempóban.. 20-30-40km/h nál volt olyan össze.... grrrrr..grrr..grrrrr...........grrrr...rrrrggggrgrgr... hangja...
+ fekete volt a viz ami kijött belőle.. már az első nap ez kiderült!!...
mikor lebontottam a vizpumpát...(mert ugye milyen fajta fekete fagyállót lehet kapni i)
de végül is az én problémám.. igy hoghy meg tudom csinálni efi -n kivül az egészet...igy ez nekem nem volt gond...
de nálm is a csávó azért engedhetett 2 kilót az amugy sem szar árból ..mert ...
előtte valamiért szét lett húzva a blokk.. aztán meg jöttek neki a dolgok...majd besokalt...és eladta...
én meg megvettem és boldog vagyok.. mióta ezek a dolgok kijavitodtak..
Az hogy mi az igazság ebben a történetben,nem tudjuk meg soha,de ha pozitívan zárul,és a vevő elégedett lesz,nem is fontos,hogy ki kit b.-ott át.
Egyszer egy 80 feletti idős ember megkérdezte tőlem tudom-e mi az igaz.Mondtam neki nagyon nem filozofáltam még ezen.
Erre az öreg:Az igaz az a történés aminek valamilyen módon részese voltál,a többi csak feltételezés!
Ha minden jól megy akkor igen. De nyugtával dícsérd a napot......
Egy idevàgó történet....2001ben vettem egy 640 duke Zsemberytől.Újat. 5000 nél 10000nél elvittem az akkori ducati szevízbe szelephézag ellenörzésre.A tulaj jó haver,preciz pontos gyerek,,,,ahogy én szeretem. 11000 nél eladtam .Egy hónap múlba az új tulaj hív......miért nem mondtam,hogy javítottam a hengerfejet.....Folyt neki az olaj ,és szétszedték.Szerencsére ott ahol én is szervizeltem.Most akkor ki volt a ludas.Talàlgatni lehet.A leggvalószinübb hogy a gyàrból így jött ki. Mivel 2001 et írtak... talàn. így volt.
Új év, új motor? Csak nem 350xcf-w?
azért egy nicasilos és egy vashenger nagyon nem ugyan az.... eleve a hüvelyes henger már házi kisipari termék... és mondjuk az országban nem sokan tudnak ilyet csinálni, valószinűnek tartom hogy sok gas 300-as sem fordul meg náluk egy évben, szóval elég hamar vissza lehetne keresni melyik műhely csinálta, kinek ,és mikor, még a megrendelő is ott lesz...

pár telefonnal rá lehetne lelni...
jogilag pudvapapa avval áll szerződésben akitől vette, ha ő azt állítja hogy nem tudott róla azzal max a büntethetőség alól tud kibújni, de ezt már neki az előző eladó felé szintén jogi úton kell érvényesítenie... szerintem.
és mi van, ha újan vette az előző tulaj a motor. akkor tudott mindenről... (max. azt mondhatja, hogy a szerelője b.ta át) és mi van ha elmondta (mint írta pudvapappa) hogy másik henger van rajta? az is mondta, hogy nicasilos? vagy mondta hogy vasperselyes?
az ára pedig valsznleg azért volt ennyi amennyi... azért egy 2013-as 300-as ára inkább 1,5 mint 1,1. Legalábbis a hirdetések alapján.
Kizárt dolognak tartom hogy beismerje,azt fogja mondani őt is át b-ták.Ha partner lesz a kompenzálásban,majd azt nyilatkozza,hogy behajtotta azon aki őt vágta át.Végül is tök mindegy csak a vevő legyen kárpótolva.
1. Kijavitás, kicserélés. -a fenn lévő henger vissza az eladónak-aki ad egy gyári új hengert-ahogy eladta a motort.

2. Árleszállítás- a gyári henger árával.

3. Eredeti állapot helyreállítása. Motor vissza az eladónak. Pénz vissza a vevőnek.

1. Békés úton, perem kívül.
2. Polgári peres úton. Hibás teljesítés, biztatási kár.
3. Ha az eladó tudott rólla, akkor csalás miatt büntető eljárás is megindítható. Ha nem tudott akkor a 2-3-as megoldás.
Doktor Gonzo nyilatkozzál, mi a téma fogyasztói törvénnyel ebben az esetben.....
Jaxy, nem vagy semmi... itt csak -10 van és tegnap is bent voltunk a házban lobogott a kandalló, és főzőcske ,sűti, forralt bor ,kutya simogatás......
ez durva... adjon vissza 150-200 közötti összeget abból kijön a a nicasil-os henger, vagy lové vissza...