Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudd meg,hogy a tulaj tudott-e róla. Ha igen....akkor 2 elfogadható dolog van.Vissza az üzlet,,,,,vagy ha egyébként tetszik, akkor az új henger àra téged illet. Nem lehet màs opció.
Nem tartom kizártnak,hogy ő is olvassa ami itt leíródott ezért nem is írom le mit fog mondani,de nem nehéz kitalálni. Nem lesz egyszerű bizonyítani bármit is de nem lehetetlen.Ha nem lesz partner a megoldásban,kell keresni egy jó ügyvédet
köszi a segítséget mindenkinek !
Az alabbi a meglatasom:

Vagy megprobalod a vissza a babaruhat dolgot vagy elmondod neki hogy nem errol volt szo es egy uj dugo+henger 2 kilo ugyhogy egy szazassal tamogassa meg a projektet. Aztan te.is raaldozol meg egy szazast es akkor tenyleg lesz uj dugo es henger.

A lenyeg: ne gondold hogy tehetetlen vagy. Polgari peren siman nyernel, csak ugye az sok ido. Lepj fel hatarozottan de ne durvan mert akkor a masik fel elzarkozik. O is tudja hogy atbaszott es ez elony neked hacsak nem egy verg.cirol van szo.
Nekem pont a felújítás után hullott szét a dugó a hengerben. Beküldtem a gerecsébe, hogy csere alkatrészbe adjanak egy újat. Jóval 100 ezer alatt lett volna az ára, de mivel mondták, hogy annyira bele lett marva a hengerbe, hogy kérdéses annak a javítása, így valamivel 100-on felül tudtak adni egy 2013-as S3-as A-s méretű hengert. Ahhoz vettem még egy dugót, így kb 150-be volt ez a kis történet.

Ahogy én tudom egy bizonyos évjárat fölött a Gas-okra már az S3-as gyártotta a hengereket (talán a 2010-11-es évektől). Az S3-as dugóra pedig nekem annyit mondtak, hogy valamivel könnyebb, mint a Wössner. Emiatt kevesebb az üzemórája, cserébe jobban pörög tőle a motor, ami például versenyeken ideálisabb.

Remélem tudtam segíteni, illetve javítsatok ki ha tévedek.
Csak remélni merem nem lesz vele gáz ! A pénzvisszafizetés szerintem felejtős de, ha tudnám kompenzálni valamelyest a vételárat az tapasz lenne a lelkiismeretemnek ! majd holnap kiderül és megírom.
A hajtókar szép nem lóg, felül új kosár van!
Ha vissza akarod kapni a pénzed kérdezz rá egy jogásznál/nézz utána, talán jogi úton még is van lehetőség adásvételi alapján 3 napon belül elállni a termék vételétől, még akkor is ha patika(ez meg nem az), de ezt csak jogász tudja.
Ha elvállalja, lehet elhúzódik, de az eladónak ha van esze, nem megy bele, mer tuti bukja, s perköltséget is ráhúzzák,
bár az elején lehet neked is zsebbenyúlós, szóval tudja fene.
Jogi úton kívül is lehet más út...de az lehet nem éri meg.

Ha meg akarod tartani, menj vele egy szezont így, s max cserélsz egy hengert ha meg akarod tartani még tovább, fájó milla feletti motornál, itt már azt feltételezi az ember, max egy dugócsere és megy.

Ami még kérdéses lehet, hogy az a gyertyavég beesés által átrendezett henger okán nem-e rendeződött át a hajtókar meg egyebek a motorban.
Köszi DÉW !

holnap felhívom a srácot, hogy mi a hiba kiváncsi leszek mit mond majd (60 km-re vettem a motort nem távolság)
amúgy a a felfüggesztés hibátlan a lengővilla, himba csapágyai jók fékek jók új betétekkel, láncszett újszerű meg a motor esztétikailag egyben van ! A motorokat amiket néztem mind saláta volt lerúgott szarok! Egy 2013 exc 300-at néztem még, de ehhez a motorhoz képest lerágott csont ! A gasra az öszkép alapján esett a választás ! A tulaj korrektnek tűnt (volt náluk "konfetti" bőven) de ezek szerint ez kevés
Próbálok vele egyezkedni de szerintem halottnak a csók !!!!
Talán wössner adja, de nem találtam róla semmi megbízható infót.
Van külön S3 tuning cucc http://www.s3parts.com/,
de szerintem nem gyártanak dugókat, hanem veszik valakitől és saját néven adják.

Volt róla szó nemrég, keress rá.
Egy kicsit más mint az alap wössner dugó, de nagyjából ugyanaz.
Nagyon megértő türelmes ember vagyok de ha az eladó tényleg a szemembe mondaná hogy új gyári hengert rakott rá és mint az ábra mutatja mégse, akkor az fájna neki! Nem is értem mit mernek emberek megtenni, mit hisznek vagy talán ez is politikus mert azok tehetnek mindent következmények nélkül!
Fanatikus vagy! Ilyen hidegben a kertbe se szívesen
Köszi a válaszokat ! S3 milyen gyártmány ?
Téged alaposan becsaptak. Nem erről volt szó, akárki is csinálta. Vidd vissza, adja vissza a pénzt. Elment a bizalom.
Nincs ebben a normális válaszban semmi gond és egyáltalán nem lesz rémálmom amúgy én is hallottam hogy a 4tben gyengélkedik de azért akartam egy esélyt adni neki azért köszönöm a figyelmeztetést.
áááá.ne bántsd...meg van a ma esti rémálma szegénynek!
rendben köszönöm a választ
Mé nem adtad kűcsön a detoszkópot te vagy a bűnös
Nem szerencsés választás GAS GAS esetében a 4T ezen régebbi évjáratokban, keress más márkát, ha 4Tkell hasonló évjáratokban.
Na pappa te aztán duplán is feliratkoztál a balekok listájára ennyiért nem elég, hogy gast vettél de még abból is valami tákolt fost
az fasza... Zarival egyetértek, vissza és csere. Ez nem egy olyan rejtett hiba, amiről pl. az eladó sem tudott. Gyorsba olcsón felújította és piacra lökte.

Ezért jó szétkapni vétel után apróra a használt motort, később nem lesz meglepi.

Amire esküdik és nem tudod csekkolni, érdemes beleíratni a szerződésbe, lehetne támadni...így sajnos semmit nem tehetsz jogi úton. Lehet a tulajt is átverték...ha nem ő maga csinálta.

100eFt egy új nicasilos henger külföldről, a persely is lehetett vagy 50...

Szerintem egyik motorba se jó a vashüvely, nem igazán jó a hűtés, el fog menni, de sokkal jobban kopnak benne az alkatrészek, aztán minden dugócserénél fúrkálhatod, 3 dugócsere után kuka az egész henger, szerintem nem jó perselyt csereberélni sokszor.
Menj vele egy szezont, aztán meglátod.

Mi a 2. kérdés? Mi van a dugóval?
Milyen embetek vannak...
Felejtsd el, örökre, még a típusát se ejtsd ki!
ezért is adta el.. illetve szabadult me ga géptől..
ne legyél hülye!!!!
egyébként semmi baj sincs vele.. mondom egy 2000 évjáratú gépnél még bele is fér ez az átbaszás.. de egy 2013 nál...nem