Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit fenyegesd be az embert hogy ez nem fer.. visszacsere azonnal!!
egy 2000 motor esetében belefér az ilyen ..de egy egymillás motor esetében..nem!
hali mindenki szemezek egy 450es fsevel és mivel ezzel a márkával még nem volt dolgom azt olvastam hogy ezeknél olajzási és elektromos gondok is vannak ezek igazak amugy 2005ös illetv e 06os amit nézegettem.
Halika
A tegnap vásárolt motorom bontogatom. Mit látok... a tulaj állította, hogy új nicasilos henger meg dugót kapott a gyertyás eset miatt, de a szememnek hiszek bizony vas hüvely s3 A-s dugóval (ami valóban pár órás) de puff egy világ dőlt össze bennem. Mekkora gáz a hüvelyezés a 300nál? A dugó mi serbli 3 ?
-16 volt a leg melegebb..fent a csucsokon -18 is volt de az a szél. ..10 masodperc es a kezem lefagyott a telefonon.Kegyetlen a hideg....na meg ha fúj is.
Gyönyörű túra. ..12 km
hát ez faxa..
neeeeem
Viszont elég hülyén működik a rendszer mert változtatni én is nehezen tudom, plusz a feltett kép alja teteje is hiányzik.
nem nagyon
hály kolbik..na nekem sikerült??
már kaptam telefonos segítséget
ezt szeretted volna?? itt van tessék, csak szolj...
protekcios
nekem nem mükszik szar ez az egész meg törölni se tudok
ja a feltöltés után mentés
profil, profil szerkesztése, alul baloldalon feltöltendő fájl,ha feltöltesz egy képet a profilképnél megjelenik egy fényk.gép ikon,arra kattints
Így e
pöppet bugos a spmotor mert van,hogy megjelenik a kép csere ikon a profilomban és van h nem.én is hetekig próbáltam,h sikerült és azóta se tudom cserélni :D
na ezt nekem is valaki elárulhatná!!
Ha jobbat nem találsz: http://www.rvo.hu/2016/01/03/d...
Profilkepet hogy a rakba lehet feltolteni
Valaki dobhatna fol egy hasznalhato linket a dakarrol. Magyar nyelvu osszefoglalokat vagy valami nezheto verziot. Koszi
hály kolbik...
látom lesznek sztorik
papa grat a géphez...
azért a gyertyaelcsöppenés az eléggé.. dÚÚrwa
én eddig gyertyát az utóbbi 10 évben mióta endúrózgatásnak nevezett valamivel fogllkozunk.. a sx 380 ban cseréltem...
mert ..akartam...
de hogy azokaon a póulsokan...(jó keverék beállítás igénybevétel minden összevágott az én stílusomhoz )
még kopás sem látszódott...
igenkopás.. mert a gyertya ahogyöregszik a pólusról leváló részecskék fogyást eredményeznek... ezáltal a gyertya élete fogy nnagyonfogy.. működik akár több 100!!! órát is..
vagy ha olyan mértékű a hőterhelése ezáltal a elektronok levállás is .. nagyméretű anyagrészecskék levállásával jár...
tehát.. ott valami beállitással lesz a gond... erre 2t nél különössen figyelni!!!
de persze ez 4t nél is jelentkezhet..
dee nem véltelen... a 2t ebben is érzékenységi mutatóban jobb...

de majd nemsoká le leszek okositva = lefolytva.. de belefér..

lényeg nagyon nézd meg meg a beállítást gyertyaképet.. mielőtt egy olyana erőszakos menetbe jól leforgatott témákba kezdessz...aztán nehogy neked is ...csöppenyjen
de jó beállítással.. ez nem fog!!

hogy a pecsába nem tudnak a gg egy norméisi kuplit csinálni,,,???
még az eremikszen is jobb volt.. nem dév???
gratula hozzá...
Jók ezek az extrém sportok termelik az adrenalint rendesen
http://youtu.be/gSsWLiu1s00
Mert ez a fórum a