Koszike a hozzaszolasokat,lehet egyet veszek,mert gumit azt sokszor vagom,es ez lenne a leg biztonsagosabb felszereles,es hamar is mene,meg precizebben lehet mozerolni.
Flexel szoktamk,de videas lappal,ami minden csak nem biztonsagos.
Meg egyszer koszi az infokat fiuk es hepinyujor mindegyiknek.
Használ vagy használt valaki 2012 utáni ec 300-at ? Mekkora gáz a műanyag segédváz ? A hidro kuplung milyen lehet normálisan holtpontot állítani ? esetleg egyéb nyalánkságok ?
igazándiból..hihetetlen ..de az alkatrészek minősége ott is hibátlan volt.. mint kátéjeméknél mindég
na jó nem mindég de többségiben..
ott az egyetlen óriási hiba ami volt.. az za hogy a motort különváltaztották a váltó olajtól...
ami azt jelenti mehetett a váltóba bármilyne 2t váltóolaj...
a motortba meg nem kellett az api jasó MA...mert ugye a kupli külön van a motort olajzásától...
az elgondolás az jó is..
csak kivitelezésben nem sikereült ... mert elégsokszor a motorolaj az eltűnt... aztán a blokknak kampeca...
hogy megette és a kartergázon keresztül vagy átnyomta a főtengelyszimeringen a váltóba..
az már részelet kérdeés volt...
de e lényeg...
elment az olajzás a motort részből...
erre vlt okos aki kitalálta hogy össze nyitja a váltót amotorrral...
ez elgondolás az jó is.. (mert az rfs blokkos régebbi 2000-2007 és a 2012..13 exc sx olyanok is ..
csak azt felejtik el... hogy ott mind a két térből az oljat elszivják és feltolják az olajszűrőhöz!!!!!
namármost.. ahki csak összenyitotta a két blokkrész.. az ezáltal.. nem kis hibát köüvetett el...
mert a váltótól...nem szivta fel az olajat semmi...bizonyos dőléshejzetwekben igy nem volt olajzása a motornál...
a gyári hibák ennek ellenére.. volt egy haver akinek a 2010 exc 450 soha semmi baja sem volt sem olajfogyazstás sem semmi...persze ott olajtérokoskodás nem volt!!
szóval... a fax sem tudja.. volt okos aki azt mondta elég a 2008 exc be meg vennei s 2010 ft szimeringet és ez a veszély .. (többb gépben is jelentkező probléma) 1000 % megszűntethető...
és ha ez igaz.. akkor azok a gépek is üzembiztosssak lesz-nek-tek...
de azért nem kell mindég a nagyonokosokra hallgatni .. mert azok alapján egy sx-f 450 meg nem lehet extrémezni.. osztán mégis..
ugyhogy van ami okosság.-.. meg van ami...
csak okoskodás..
de a lényeg..csak a legvégén derül ki minden.. hogy mi miree alkalmas..
mert van ami csak az ember idegeinekfelörlésére alkalmas..
és azt egyből megkell szűntetni
állítólag ez a parkside valami rokonságban van a black&decker céggel egyszer fejtegette egy ismerős de nem jegyeztem meg belőle semmit
amúgy ez sem rossz ár: http://www.edigital.hu/Multifu...(417200)-p360939.html
ehhez a típushoz van mindenféle pótlakatrész-szerszám
Hogy viszi-e vagy sem a szerszámtól függ,nem a géptől,ezért is említettem a kompatibilitást,de amit kapsz hozzá,a fához való tuti jó,ha mégsem akkor meg vidd vissza mert akkor nem jó semmire.
Ezt a gepet a Parkside vagy mi a bánat ceg csinálja. Adnak vele valamilyen fejeket,csak azt nem tudtam hogy vajon a gumit menyire vinné.Sajna aksis de ha jol vinne a gumit az se lenne egy gond ..Köszi az infot.
Ezt a tipust nem ismerem,Fein-nel vágtam már gumit,az nagyon jó mindenre de az ára ennél több mint a duplája, 49ezer Ft.
Ha csak gumi vágásra akarod használni,szerintem nyugodtan megveheted,mert azt minden multigép tudja.Sokat nem kockáztatsz mert ha jól tudom a Lidl 2 vagy 3 év cseregaranciát vállal rá.Én akkust nem vennék.igaz kényelmesebb a használata de az akkut ha cserélned kell az húzos, lehet nem is kapsz hozzá.Amit még jó lenne megtudni hogy melyik szerszám kompatibilis hozzá Fein,Bosch stb. mert abból érdemes rátenni valami jobb fajtát
Sziasztok.
Egy kerdes,hogy a Lidle-be kaphato ilyen magas frekvencian mukodo csiszolo meg vago,mintha akus,es hogy valaki hasznalte,probalta-e esetleg gumi vagasra?Nezxegettem,de nem akarok 50 eurot kidobni az ablakon,hogy kiprobaljam...valakinek valami infoja van ne tartsa magaba
Koszi
Erol lenne szo
Flexel szoktamk,de videas lappal,ami minden csak nem biztonsagos.
Meg egyszer koszi az infokat fiuk es hepinyujor mindegyiknek.
Használ vagy használt valaki 2012 utáni ec 300-at ? Mekkora gáz a műanyag segédváz ? A hidro kuplung milyen lehet normálisan holtpontot állítani ? esetleg egyéb nyalánkságok ?
na jó nem mindég de többségiben..
ott az egyetlen óriási hiba ami volt.. az za hogy a motort különváltaztották a váltó olajtól...
ami azt jelenti mehetett a váltóba bármilyne 2t váltóolaj...
a motortba meg nem kellett az api jasó MA...mert ugye a kupli külön van a motort olajzásától...
az elgondolás az jó is..
csak kivitelezésben nem sikereült ... mert elégsokszor a motorolaj az eltűnt... aztán a blokknak kampeca...
hogy megette és a kartergázon keresztül vagy átnyomta a főtengelyszimeringen a váltóba..
az már részelet kérdeés volt...
de e lényeg...
elment az olajzás a motort részből...
erre vlt okos aki kitalálta hogy össze nyitja a váltót amotorrral...
ez elgondolás az jó is.. (mert az rfs blokkos régebbi 2000-2007 és a 2012..13 exc sx olyanok is ..
csak azt felejtik el... hogy ott mind a két térből az oljat elszivják és feltolják az olajszűrőhöz!!!!!
namármost.. ahki csak összenyitotta a két blokkrész.. az ezáltal.. nem kis hibát köüvetett el...
mert a váltótól...nem szivta fel az olajat semmi...bizonyos dőléshejzetwekben igy nem volt olajzása a motornál...
a gyári hibák ennek ellenére.. volt egy haver akinek a 2010 exc 450 soha semmi baja sem volt sem olajfogyazstás sem semmi...persze ott olajtérokoskodás nem volt!!
szóval... a fax sem tudja.. volt okos aki azt mondta elég a 2008 exc be meg vennei s 2010 ft szimeringet és ez a veszély .. (többb gépben is jelentkező probléma) 1000 % megszűntethető...
és ha ez igaz.. akkor azok a gépek is üzembiztosssak lesz-nek-tek...
de azért nem kell mindég a nagyonokosokra hallgatni .. mert azok alapján egy sx-f 450 meg nem lehet extrémezni.. osztán mégis..
ugyhogy van ami okosság.-.. meg van ami...
csak okoskodás..
de a lényeg..csak a legvégén derül ki minden.. hogy mi miree alkalmas..
mert van ami csak az ember idegeinekfelörlésére alkalmas..
és azt egyből megkell szűntetni
a nap vicce..nálam
-helló.. péntekene mit csinálj...
-iszok
-és aztán...
-aztán...aztán már hétfő van....
múhahahaha
http://www.edigital.hu/multifu...(417220)-p453041.html
amúgy ez sem rossz ár: http://www.edigital.hu/Multifu...(417200)-p360939.html
ehhez a típushoz van mindenféle pótlakatrész-szerszám
Ha csak gumi vágásra akarod használni,szerintem nyugodtan megveheted,mert azt minden multigép tudja.Sokat nem kockáztatsz mert ha jól tudom a Lidl 2 vagy 3 év cseregaranciát vállal rá.Én akkust nem vennék.igaz kényelmesebb a használata de az akkut ha cserélned kell az húzos, lehet nem is kapsz hozzá.Amit még jó lenne megtudni hogy melyik szerszám kompatibilis hozzá Fein,Bosch stb. mert abból érdemes rátenni valami jobb fajtát
Egy kerdes,hogy a Lidle-be kaphato ilyen magas frekvencian mukodo csiszolo meg vago,mintha akus,es hogy valaki hasznalte,probalta-e esetleg gumi vagasra?Nezxegettem,de nem akarok 50 eurot kidobni az ablakon,hogy kiprobaljam...valakinek valami infoja van ne tartsa magaba
Koszi
na mindegy be kell irni www.vimeo.com/148418288