a motor most 45 órát ír még gyári féktárcsák vannak rajt a hűtői szinte újjak
a lábtartó viszont masszívnak néz ki, a wr-em után meglehetősen böszme lábtartókkal
Helló ! Gas Gas tulaj lettem ! 2013
Egy kicsit torpant ebben a hidegben a próbakör alatt de remélem egy kis karburálással majd elhagyja !
a tulaj mondta mivel új henger dugó van mocin kicsit át karburálták síbert felemelték meg nagyobb fuvóka stb (talán a bejáratás végett)
a manualban néztem a standard fő fuvóka 175 síber pedig középen ! holnap átnézegetem majd himba zsírzás stb
Ötlet:
Engedd le az olajat, nézd meg a színét, szedd szét, mérd meg a kopó és acél lamellák vastagságát, acélnál a deformációt is,
meg a rugó szabad hosszát. Érdemes megnézni a kosaradat is, nézd meg a gumi rezgéscsillapítók kopás állapotát is, ha az acél keréken tud mozogni a kosár, attól is be tud rezonálni.
Cseréld ki amit kell, rugó tuti, ezek után talán nem fog csúszkálni és "morogni" és ez által "hirtelen" indulni.
Ha még nincs, jobb hűtés érdekében meg lehet furkálni a külső és belső kosarat, nézz utána fórumokon hogy kell,
RMX-en nekem javított a kuplung hűtésen.
Sziasztok!
Most vettem egy 08-as ec 300-at. Melegen azt vettem észre, hogy a kuplungot ha engedem ki, morgó hangot ad ki, és hirtelenebben indul meg, nem olyan kontrollálhatóan, mint normál állapotban. Most hidegen néztem, ismét semmi baja. Valakinek valami ötlet?
Tudtommal nincs más.Hányszor próbáltad? mert kb.10-ből ha eccer felveszi az már jó arány e-mail-re reakció 0 visszahívásra meg ne is számíts.A Bencsiket nem egyszerű elérni,attól is függ milyen napja van éppen,érdekes jelenség az ember.Én vettem már tőle több alkatrészt,mindig azt a minőséget küldte amit igért,úgyhogy ezen a téren korrekt Kitartás,kitartás kitartás.
úgy gondolom semmi sem jobb annál hogy az életben nem reped el..... egy csomó aluvázas biciklinél cromo az első villa
egyedül a korrózióállóság amiben verhetetlen az alu, de egy jó tervezésnél a cromo sem fog szétrohadni, mert azért nem olyan rohadós mint a sima vas
a műanyag, alumínium csak parasztvakítás és kb mindenki bedől neki
a legjobb vázanyag a cro-mo ötvözet a sima vasnál könnyebb(vékonyabb) jól hegeszthető, rugalmas, jól bírja a feszültségeket stbstb
csak most épp nem divatos valami miatt......
bár a műanyagot még meg lehet érteni a költségcsökkentés miatt, a sok szar műanyagot el kell tenni valahová amit újra akarnak hasznosítani
a lábtartó viszont masszívnak néz ki, a wr-em után meglehetősen böszme lábtartókkal