Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

recycling váz...
A műanyag segédváz, mégcsak nem is súlycsökkentés, mert legalább háromszor olyan nehéz mint a régi alu volt...
Mi kesik nem mulik...mar most -15...s reggelre a 20 ast lehet meg puszikalja.
Van sok márka, BETA meg GASGAS is 1-1 db, de KTM a legtöbb 70 db. Yamaha jön utána 22 db, stb...
Azt viszont nem tudom mi lenne a 4db HUQSVARNA,
HUSQVARNAról már hallottam, de előbbi csak nem elírás, bár lehet a Dakar szervezés se tökéletes és elgépelik a márkanevet
Azon évjáratokon már csavarozható, max teszel rá másik konzolt.

Ha nem szeretsz hegeszteni a himba felfogatást nézd meg a vázra, együtt fut e két kerék, azaz nincs e megrogyva a váz, a különféle felfogató fülek nincsenek-e letörve/hajolva, segédváz elrepedve/törve, főleg ha műanyag...
Barreda a tavaj nagyon jol ment,szerintem az iden is meg lepi a bandat.En nem eskuszom,hogy a ktm nyeri.
Igen, őt láttam
direkt úgy írtam HUN, s nem pedig magyar.
remélem ezekről nem akar már lepottyanni a lábtartó
Lehet nem HUN szinekben indul,de Mani indul es szerintem az iden jo eredmenyei lesznek.
A vázát nézd át jól
Dakar start!

HUN idén nem lesz semelyik kategóriában ezen lista szerint
http://www.dakar.com/dakar/201...
Köszi a választ Dew! olvasgattam az általad linkelt fórumot de szembetűnő hibát nem véltem felfedezni a sorok között ! belevágok holnap egy 2013 as ec 300 aszem!
Pedig a számítógép a világ minden pontján ugyanazokat az adatokat dobja ki a feltételek megadása esetén.
BAMEGÚÉK mindenkinek!

BAMEG=Békében/boldogságban,alvásban,motorozásban,egészségben gazdag
Nem, de mások tapasztalatai leírásai alapján, törik mint a ropi.
http://www.gasgasrider.org/for...
Van hozzá alu segédváz is, arra lehet kapni műanyag burkolót, s úgy néz ki, mint a műanyag segédváz.

Nem tudom ki tervezi a GAS GAS-nál a vázakat, de elmondható általánosságban, hogy valami típushibája mindig van.
Egy dolgot kijavít, majd elront rajta mást

Ez a "súlycsökkentősdi" nem jó irányba megy, teljesen lerontja a strapabírást.
Kíváncsi leszek a 17-es modellre(ha lesz) arra milyen vázat csinálnak.
Én is így voltam vele. Kínomban rásegítettem a vágófejre egy turista pb gázégővel.
Sziasztok, B.U.É.k. !!

Használ vagy használt valaki 2012 utáni ec 300-at ? Mekkora gáz a műanyag segédváz ? A hidro kuplung milyen lehet normálisan holtpontot állítani ? esetleg egyéb nyalánkságok ?
ezek a dolgok jók..
mármint ..
fél információ..
fel barátság...
fele királyságom..
stbstbtbc

a rossz reklám is reklám...
a jó feleség álom...
az ideális motort..meg nem létezik.. mert ha létezne.. nem cserélgetnék le az emberek állandóan a szarjaikat... pár motorozás után...
én azt mondó vagyok....
megvenni...aztán vagy beválik idővel... vagy sem...

igazán a szabadság.. a döntés szabadága az ami szabaddá teszi az embert...

rengeteg olyan dolgot tudnék mondani ami telis teli van igazsággal... de valójában full felesleges duma ...
főleg igy január elselyén
Buék mindenkibe!
A forrasztópákát próbáltam,ha nagyon felmelegszik a páka( nagy telj kell),akkor működik,de tökölős meló.Ha nincs kedvem elviszem a helyi gumishoz,ott használhatom a gumivágóját,oda nem adja.
hály kolbik...
boldogh úly éwet mindenkinek

figyu mán...
hol és millyen tipust??
mert van aki azt mondja nem jómndegyik...
én ettől a rezgővágóstól nem vok elájulva...
bár a kihejlított rinis 001erziótmég nem praúbáltam...
gyanússan jól lesz csak az ívet találjam el
A rezgővágós megoldás sokkal jobb, egyszerűbb, elegánsabb, pontosabb, gyorsabb. Mint kés a vajat. Élmény.
Hello...az uj évben. .
BUÉK mindenkinek.