Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

[vd-vm id=148418288]
arrafelé van ezer éves nemzetközi cimborám Attila Cross

http://youtu.be/Khk9zFoSBOs
Szerintem nem ugyan akkor voltunk,én a későbbin(2012 08), amikor már nem volt dagonya, hanem por.
igen igen
Én is voltam egynilyen rendezvényen.......nagyon jó volt.Volt egy olyan dagonya rész, amely utàn nem volt első fék egy darabig.És ez minden körben megismétlődött.450 yamaha vo!t épp.A felvezető körben összehajtogattam a titàn könyököt az 1\3àra,de lehetett így is vele menni.Déw,akkor lehet hogy talàlkoztunk,csak te nem tudtad,hogy ki a saeros,én meg nem tudtam ki a Déw.
Jó kis ajándék ,nem foglalt nagy helyet a fa alatt,meg könnyű kicsomagolni Motorok téliesítve?
látod ezt hozta a jézuska
Mar tisztaztuk, de koszi!
Youtubeon sok videó van fent! Istenmezeje, heves megye, legutóbb itt voltak.
http://www.motorcyclistonline.... Ennyit még a legtudatlanabb idióta is tud, hogy ezért még 1 ft. is sok
A motoros tudásunkhoz mindkettő ideális lett volna, de sajnos egyikre sem jutottunk el. Ha lehet hinni Patriknak, az ottani ismerősnek, akkor az egyiket talán ő nyerte meg. A váraszói pályarész emlékezetes volt. Kevésbé tapasztalt motoros barátom ott egy aprócska feljárón esett hanyatt a motorjával. Neki a fatuskónak, rá a motor és folyt a benzin az arcára. Mi csak a domb oldalról hallottuk meg a sikítozását :).
Igen az! Marton Baläzsert rendezte meg a helyi motoros egyesulet 2012-ben. De ez nem ugyanaz a verseny volt amit a ktm-klub rendezett Istenmezon.
Nem akarok butaságot mondani, de szerintem az volt az az emlékverseny, amit te mondasz. Sok motoros ismerősök híján mi eddig csak oda jártunk. De ennyi ismerettel is ki tudom jelenteni, hogy az egy motoros paradicsom (számunkra). Rengeteg nyom van, változatos a terep és a települések lakói is hozzászoktak a motorosokhoz. Nem akarnak lecsapni a motorról egy vasvillával. Egyszer találkoztunk az erdőben egy, a kutyáját sétáltató gombász bácsival, aki nagyon előzékeny volt. Rám nagyon jó benyomást tettek az ottani emberek.
Väraszon egy masik verseny volt szinten 2012-ben, emlekverseny egy motoros baratert.
500? előléptettek?
Igy mar tudom koszi! Kivalo helyek vannak arra... :)
van egy ilyen huskym: http://www.motorcyclistonline....
pont eladó
sokkal olcsóbb mint a ktm és semmivel sem rosszabb
08 450 exc felejtős. Abban az évben volt a váltás blokk ügyben és nem sikerült túl jól az új. Azt hiszem 12-től megbízhatók újra.
Márciusig éld ki magad-akár többször is-, aztán önmegtartóztatás decemberig:-)

Hajrá!!!
pisztácia sziasztok
ma ment el a dt 50x szaladgálós mocám ezért elkezdett komolyabban érdekelni a motor vásárlás.(régebben volt drz,exc-m)tavaszra tervezem addig össze kell szednem nem keveset mert amiket nézegetek oat szinte csak a gerecse motor árul itt sm-on.1m körül van egy 08 450exc de gerecsén kívül szinte o találat.krosszmotorok.hu mesterszállás na ott van 2t 250 8kiló körül de mondta is a tulaj,hogy kapott már rendesen.Szép gyári állapotú lenne az álom.Ahogy jön a jobb idő és a ló a házhoz nagyon szeretnék csatlakozni vmelyik motoros társasághoz mert már unalmas a youtube-os zarándoklatokat nézni :)
szevasztok
mikori a típus!
egy Á négyes lapon elfért...
remélem nem úgy mint a fityesz féle egyszerűnek ígért adóbevallás
hály kolbik...

zoli...
vettem a vanette úly ablaktörlő lapátokat..
meg meg lett hogy miért ragadt be a féklámpa...
mert beragadt estére.. akkor még kiragadt
aztán ma mentünk a madaras teckóba...na ott már nem ragadt ki...
ezekszerint fullkarácsonyfa fungcióval menünk odáig ..még jó hogy csak.. a város legeleje mert ha belém jön valaki.. akkor fizethettem volna mint a katonatiszt...
aztán itthon befeküdtem alál..
kiszedtem a kapcsolót...
ami, kiderült.... szerelhető
na össze volt égve z érintkező... székaptam ... megreszetletem eg tűreszelŐŐvel.. aztán kicsit állítottam még rajta.. majd faxán vette a lapot..( a padonkimértem a ellenállás mérővel)...visszaraktam és ..megszűnt a karácsonyfafungció... de ha rálépek a fékre.. akkor meg csak világít szépen...
a qrwa ablakörlő lapá is ekkor jutott eszembe.. hogy szar.. mert agyaltam a féklámpakapcsolón.. úgyhogy a madaras teckóba lett faksza hiperszuper törlőlapát..amit reklámoznak..hogy még az elütött biciklis vérbő darabjait is egyetlen törléssel tünteti el a szélvédőről...csepp mentessen...

na fórumtalinak az faxa lessz..
van is pár izsmerős itt titokolvasók akik oda járnak hajtani...tuti örülni fognak neki...
már csak zsirtvé hiányzik nekik...
Nem szűnik meg.
Felvásárolta a Torrot nevű cég(nem kicsi), új tulaj, új tervek.
2016 novemberben a milánói EICMA-n be akarnak mutatni egy új modellt, amit majd gyártanának, aztán hogy mi lesz belőle, az majd kiderül egy év múlva.

Forrás:
http://www.gasgasrider.org/for...
Márciustól előbb nemigen, darabokra szedtem, csak a blokk van egyben (henger lent)
Rengeteget méricskélek(új alkatrészeket is)/elmélkedek rajta, plusz infót gyűjtök/tanulok a típusról, ez sok időt visz...

Van egy teleírt A4-es lapom, ami tennivaló. A főtengely(helyén) órázástól kezdve, a power állítóig amit terveztem rá, az új alkatrész cseréken át a karbi pucc-ig vagy himba zsírzásig sok apró dolog...

Itt van már hozzá majdnem minden ami kellett, pár apróság kell még, meg jövő év elején az esztergályos meló,
aztán lehet rászánom magam egy külcsín csinosításra is.

Ráérek, nem szaladok sehova, jön a hideg, szeretem bütykölni, csak idő nincs elég.
Hétvége egyik nap és kifújt, így nem haladok vele.