Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály kolbik..
karajok vagytok..
hogyhogy ki..
hát itt mindenki

én azt mondom kell a hajtás ami baráti..
nem kell az ellenségeskedés..
de ellnségeskedésrő szó sincs.. ha pl valaki kihagyja.. az nem ellenségekedés..
az az ellenségeskedés.. amikor invitál..aztán meg balhézik...
fórumos ismeretség az jó..Bálint is onnan van.. a fórumról..
na szanberg halála is onnan van.. egy fórumozóról :-)
voltunk arra ma is..
ez mai hajtás ez ajándék volt.. 12 fok napsüti...talaj finom..
minden összepasszolt..csak a hazaúton az hogy 60 al is épp csak lehetett jönni aradtól akkora köd volt
Halló ! Remélem már mindenki túl van a karácsonyi hajtáson. Akarom kérdezni, Moneasa-Menyházán volt -e valaki motorozni? Tud-e esetleg nyomvonalat? Én voltam egyszer, egy rövid időre de egyedül nem megy messze az ember. Túraútvonalakat láttam ami gyalogos. Vadászok, vadőrök, erdészek mennyire harapósak ilyenkor?
A kojkek lefutnak..végük
A bejelentkezve marad ikon nem segít? Nekem még a gép újraindítása után se kell újra belépni csak ha kimondottan kijelentkezek. (firefox böngésző)
Ha valakinek nincs kedve hozzá azt megértem. Viszont az felfoghatatlan, hogy valaki elmegy egy ilyenre aztán balhét rendez.

Amúgy se értem az ilyen feszkókat. Elmegyek motorozni másokkal, aztán ha nem tetszett vagy nem jövünk ki egymással akkor nem megyek többet. Bár nem tudom mi lehet az ami nem tetszik, hisz a motorozás az motorozás. Közben úgy sincs haverkodás csak gázhúzás. Ha sok az energia akkor kell egy szívatósabb hely és mindjárt nyugi lesz szerintem.
Én azt halottam járkál ide felénk,de engem még nem ért az a megtiszteltetés hogy egy igazi legendával találkozzak ,bár inkább sarkon fordulnék aszem
én ezt eddig egy kommentben sem olvastam hogy hiányolták volna.... hacsak nem Viktor...
200 juro, és még 700 kilcsire is van nekem , köszi... kihagyom...

amugy nem rossz gondolat ez amit Sanyi felvetett , anno volt ilyen az azota megszünt dorogi gázosok rendezték, aki itt volt a forumon mind eljött, volt nagy bográcsozás, sörpadok, motor teszt , triálokat ki lehetett probálni, sok feljározás, házi verseny, stb, mindez egy régi elhagyott kőbányában, tatabánya mellett olyan a hely mint egy kis erzberg...
na az egy igazán jo kis nap volt amire szivesen emlékszik vissza az ember, köszönhető a házigazdáknak....
Csak nem zsirt hiányoljátok
Te jó isten milyen szar lett ez az oldal,és milyen beteg smileik vannak
mondjuk ő egy elég sarkitott példa, azért a nagy többség akár még normálisan is tud egymással haverkodni.... szerintem...
Benne is lennék ha nem kernenek 200 eurot egy benevezesre...tudod 200 ajrobol en uj gumit vezsek elol hatul es meg 3 napot hajtok is velole simán. ..az oda ut meg a tobbit az lofasz vegul is.
Na akkor en aszondom hogy pl legyen.ott mindenki a regimenten. Teljesen jo otlet. Nem.is ertem hogy hogy viktornak jutott eszebe. Javaslom az (a )kategoriat. A lenyeg egy jo hajtas eredmenytol fuggetlenul.
hály kolbik..

egyhírös endúrós...
akinek a szályát eltörölte a legjobb haverja....
meg ne tévedjünk.. nem a legjobb haverja.. csak ez az endúrós tsávó erőszakos agrsessziv túlon túl a csoportot uralama alá akarta hajtani....lehengerlő személyiségével.. ami ugye nix neki... az ami konkrétan ide vezette az eseményeket...
de ez van.. it is volt sokat.. de aztán megunták a bohócot az emberi tiszteletlenség és lenézemsége miatt...

egyébként ez a fórumhajtás tök jó ötlet( valójában szar) de igy a fórumon irva hú de karaj...
még az is nehezen kivitelezhető hogy 10 ember 3 bandából egyutt tudjon maradni...

minedkivel hajtás lehetséges.. racékon.. na ott igen..
mondju kegy déván.. na ott a 2. nap végén mindenki a hejére kerül..
de baráti hajtásban... ez nem jön össze..
próbáltuk annó izével is... is..
az sem jött össze...
pedig ott voltunk.. találkoztunk is.. oszzt mégesem...

inkább arra kell figyelni (csoport psziholódzsi) hogy hogy tagolódnak változnak a dolgok egy bandán belül is..
na az is érdekes és nagyon változatos tud lenni..
...
En inkabb kihagyom ezt a mindenkivel motorozunk haverkodunkosat. Nehogy ugy jarjak mint egy hires enduros. . Eloszor eletreszolo baratsagokat kotott aztan ra ketpercre majdnem osszeverték ugyanazok. Veszelyes dolog ez a baratkozosdi a mi korunkban.
Nekem ne szoljatok!!!
Dehogyis..Csak nem motoruzunk,így nincs miről írni. De. màr rég óta leszeretném írni,hogy engem kicsit zavar,hogy senkivel nem talàlkoztam még személyesen ,,,az az csak egy kép alakukt ki mindenkiről....Jövőre ha jónak làtjàtok ,egy napot ràszànhatnànk egy közös motorozàsra,ahol legalàbb kezetfoghatnànk, .Ha màsnak is van igénye rà,,,akkor valaki talàlja ki a helyszint ,ami mindenkinek elfogadható tàvolsàgra van.A nagy létszàmtól nem kell megilyedni,egy alkalommal 20 an voltunk a hegyen,és jót mentünk.A nagyon ügyesek segitenek akinek nagyon kell, a többi megy magàtól.Jó pihenést mindenkinek.....
Kihót a banda..eszi a bejglit bazdmeg..meg a kolbaszt...meg a sok finom muanyagot bazdmeg amit a szar kaufland meg a baratai arulnak.
Kipusztult a gazgaz forum.
Mindig be kell jelentkezzek b@sszn@k meg
Erdekes ez a Varsagnak nevezett telepules...mert autoval hosszan menni vagy 45 km,egy nagyon nagyteruletet atfogo tanyai elet.van egy fo utca es szanaszet hazikok imitt amott.
http://youtu.be/_nJigikm8yM
Ez karacsonykor volt.
Ez butasag. Tavaj egy haveromnal a garazsban foltunoen sok uj cucc volt beteve. Kerdeztem hogy mi tortent nyert esetleg a lotton? Egy uj 4t gyerek trial motor,egy 6 meteres gumi trambolin. Egy magneses csocsoasztal vagy mi ...es meg ez az. Kerdeztem hogy mire fol?? Haaat... Ezek a mai gyerekek minden kis aprosagnak tudnak örülni!!!(1 fia van) mondjuk jo kis gyerek megerdemli .:)