Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet Ők boldogabbak ott,mint mi itt a monitor előtt Ehhez hasonló filmeket is kellene nézni a mai embereknek,főleg a fiataloknak,mert lassan oda jutunk hogy senki nem tud örülni senkinek,és semminek
hály kolbik
mi pálya...

boldog karit mindenkinek..
jakó...
ugy látom tv haverednek a fejáben lévő űrt kitöltő nyomás még mindég nem csökkent...
...irigyei meg ellenségei...bakker.. az az ember akinek fejében ilyne dolgok vannak...1 biztos nem... nem egy irigylésre méltó az tutti
de ettől független ügyes jó motoros... kár hogy emberileg hagy némi kihányni valót maga után.. amiért innen is törölték goldentúték
de ez sem baj. mert mindenki legyen olyan amilyen akar

Zsolesz..mi a baj a dumakeszin??
Szalival még vacsorázni sem mertem elmennei.. ilyne gyanúsítgatások miatt..... ellentétben a havereiddel.. akiknek már megent viszket a pisztoly a 2 ünnep közötti szép időben...

Szali mesélj mi van kint.. esik már a hó?? fehér ott az a karácsony... ????
ide talán jan egytől mondja a hideget.. aztán remélem esik egy kis hó is.. ne kelljen már azért a szánkózásért 300km utazni..vagy 400at a bihariba

titokolvasó csak az lehet aki...
nem ir.. aki ir az nem is titokolvasó...múhahaha
Boldog Karácsonyt mindenkinek, egyetek , igyatok ami belefér....
Sziaszok!
Kellemes Ünnepeket Nektek!
Jaxy, megnéztem a videot és komolyan elgondolkoztató, hogy milyen egyszerű is lehet az élet! A mai hétköznapi világban ezer dolgon görcsöl az ember és igazából tök feleslegesen. Mindent akar, de igazából semmilye sincs! Nem tudom eldönteni, hogy sajnáljam-e Őket. Érdekes lenne tudni, hogy Ők hogy is látják a világot, kár hogy ilyen rövid a film. Amúgy dédnagyapám Erdélyből származott, úgy költöztek az Alföldre és onnan Faterék a Dunántúlra. Az igazi "szegénység" hál Isten MA már ismeretlen fogalom a családban, de meséltek ezt-azt és mutattak régi fényképeket...
Boldog Karacsonyt !
Grat Raks!

Hanyas evjarat...2010 koruli?
Na jó akkor le is buktam :)
Mibol gondolod hogy az vagy? Belgacsoki vagy kacsamaj?
Boldog karácsonyt mindenkinek !!!
Egy titokolvasó :)
Nem jarnak ajfonnal,meg salamon cipobe,nincs goretexes ruhajuk...olyan egyszeruek es szimplak.
Szep estet !
http://mno.hu/hatarontul/paszt...
Boldog Karacsonyt fiuk!!
Zsirbacsi uzenete
Minden baratomnak irigyemnek es ellensegemnek kellemes es boldog karacsonyt kivanok. Egy kis motoros unneples. ZSIR FECO
http://youtu.be/_MXtpY9AEFA
Rendben. Köszi. Egyenlőre manualt keresek hozzá, mert csak cikkszámost találok, ha nem lesz marad a józan ész.
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Szép karácsonyt mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
A fórum megváltozott tetsző-vagy kevésbé tetsző ábrázata mellett, a keresés sokkal jobb lett-mondhatni elérte a normális használhatóságot.
Mindenkinek legyen békés, boldog karácsonya (A teljes képernyő nem kötelező,de javasolt )
http://youtu.be/KV7esMM2Enw
A többi része is kurv@ jóóóóóó
https://www.youtube.com/result...
Sziasztok! Erdeklodnek, hogy kozuletek hasznal valaki Polaroid cube plus akciokamerat? Vagy van aki ismeri a tipust?
Szia Vikk !! Állítólag láttak titeket Szalival a Tisza parton, kézenfogva sétálni. Olyan is elhangzott hogy csók is volt, de ezt konkrétan nem látták a szemtanúk, ők is másoktól hallották. Pár sort írhatnál a dologról, csak hogy tudjuk hova tenni... (hajlongósszmájli)
tán elment kend valami OKJ-s vicc továbbképző tanfolyamra.... mert ez még jo is volt...
azért ez kicsit több mint talányos..
mikor lefényképezed hol akadtál meg.. majd akkro lehet segíteni.. addig nem...
pár hete a ... II. alaptanfolyamon bukottakat készitettem fel elektrotechnika.. motortan... hajtásból...
az eléején megbeszéltüük.. ha satu hülyék hozzá.. 0 a tudásuk akkor nem tudok segíteni...
de ha van valami amire építhetünk...akkor menni fog..
aztán a bukottak 2 hónap múlva majd mindenből jelesre vizsgáztak...fetrengős sirvaröhögős szmájli...x 2
a bukás után (ami tanfolyam volt pöstibe 2 hónapos) lebasztáka fönököt mint a pöngős malacot...
pedig nekünk itt az alvégen semmi közünk nem volt hozzájuk hisz nem voltunk velük ez idő alatt egy percig sem...
meg be lett fenyegetve kicsit a téma ha megbuknak a pótvizsgán is. akkor...hajjaj..
önként vállaltam a feladatot (mikor mondták hogy csinál6om parancsra is ha épp nem akartam volna elvállalni.. önként és dalolva...
de mikor levizsgáztak dicséretes eredménnyel.. akkor azért senki nem jött oda hogy faxán felkészitettem öket...
de ha megbuktak volna... azt hiszem megnézhettem volna magam...
vizsgára bocsájtás szövege...
mint jótanár..
mondtam nekik biztató dumát:
figyu..ha valamiből elhaslatok...azonnal szóljatok.. pakolom a családot és hagy6om el az országot...de ha utánnna megtalállak valhol benneteket.. sajnálni fogjátok hogy nem menetek a dunának egyből...
fetrengősröhögőps szmájli
ja..
és ebben sem volt vick.. akár csak abban sem hogy mikor szólt a k. vezető..... ha ezek megent megbuknának pontpont pont(a többit a fantáziánkra bízták..)

hát ez meg volt 17 dikén..ugyhogy nem kellett csomagolnom .. és seggem lyuka is ép maradt

de lényeg.. a blokk összrak6ó...
már ha nem vagy hozzá sügér..
ha sügér vagy vidd szerelőhöz..ha arra nix lóvé.. válts munkahelyet...wagy hobit
ezt én mind dzsoda mester( padavanját filmen többször látott) mond6om
hály kolbik...
simán, egy ÓRA alatt össze lehet rakni a múltkor az sx-f be is az ötödiket mikor beraktam az is megvolt egy óra alatt...
csak annyi hogy venni kell hozzá (mert nekem nem volt!!) a garagéba az asztal fölé.. egy ..ÓRÁT
és innentől kezdve.. mindent egy óra alatt össze tudok rakni..
amit meg nem tudok ezalatt az óra alatt összerakni .. azt meg a büdösrothadt éledbe sem lesz kész.....hajtépős szmájlííí.. hiába egy óra alatt csinálom
mert nem abban az órában kell a hibát keresníííííí

lyó a fórum....

bár hiányzik belőle.. némi neműtartalom......