hát ez hülyeség...
mert valóság
ezt ábrázoló geometriában( gyengébek kedvéért= műszaki rajz)
merőleges vetületnek hívják...
a mi 3 dimenziós világunkban egy testnek 6 merőleges vetülete van
na ezért kár ide irni..mert totál hülyék vagytok
épp azt irtam hogy az ember hagy faragja mér a gépet akár 20-50-200 ezrrrel iw többet dobálva rá ha úgy akarja...
én nem mondom hogy mi a lófasznak a redi tú kész motorra az esháérom hengerfej.. 34 féle variáécióban.. te sem mondod hiogy minek húzom szét a váltót csak mert kell bele egy fokozat...
ja
azért húztam szét mert úgy akartam!...
ennyi.. csak ne hóülyézzük le..
kell a visszahajló kar is.. ah a lepkevédőd van.. meg majd kell rá mondjuk 2-3 kupliszett is ha nekidölszu a fának és a visszahajló kar .. hiába is hajlik vissza..
de belefér..kinek a pap kinek a paplan.. csak ne legyen már azért hülye valaki mert rákölt és farag!
azhoygh nem jön ki a blokk.. az hihető
ezután azért ha megkérdem ne tarts nyomoréknak de megklérdezem...
figyu.. ..a tankot levetted..
mert megneharagudj.. olyan gép azért nix gyártva aminek a blokk köré ráheggesztették a vázat.. talán azért ezt el lehet fogadni...nEEEm?
Szívemből beszéltél......Dobok én is egy kihaljó kuplungart rà,ha màr a gyàri lepke van rajta,,,meg egy széles làbtartót is szeretnék majd rà..Kocsmàba meg soha nem jàrtam,de egész életembe nem ittam meg szerintem 4 deci alkoholt. Viszont több màzsa csokit elfogyaztottam.. Ahugy Tuba baràtom szokta mondani" Nem Úr aki nem herdàl"
Nem csaak jodos dobalja...en is szeretem a motoromra a penzt kolteni..inkabb kocsmaba sem jarok es a folosleges kolteseket kepes vagyok kihagyni,csak hogy a hobbimra azt vehessek amit a szivem szeretne...nem,hogy jolvan bazmeg kosd meg drottal
hály kolbik..
déw grat a géphez..
ne foglakozz senkivel..
aki helyesel az csak nyalni akar..
aki ellent mond az meg egy...gyökér
az eremikszet nem ad6od el.. nem nem..
a /verzióid.. az eksztrém mérés és alátéthajligatást azt azon kell kiéld
egyébként a gépet mindenkinek magához kell faragni...
a redi tu kész 2016 gépeket is magukhoz faragják...
akkor egy 2009 est miért ne lehetne faragni?
jódos a 2016 gépre ezer ályrónyi kacatot dobálsz
akkor dév a 100.000 forintnyi faragással is csak harmad akkora
ugyhogy nem szabad becsmérelni a másikat...hogy ki mekkora idióta is...mert az ember a saját szemében sosem lehet idióta...csak a többi a hülye
csak akkor kell körülnézni az embernek a fejében.. ha esetleg túl sok ember száll ki mellőle illetve ő is kiszáll mindenki mellől.. na akkor van a baj...
addig viszont gó ride
nehogy besérvtőggy...
csak arra akartam világítani... nem szab becsmérelni.. csak a pozitív gondolatok ..
ugyhogy dév..
szereld az eremikszet.. és hajtsd a gas gas
a lábtartót az .. ugy látom egy kis kihányni valót kiván maga után..de ahogy nézem ..elég jó megoldás is van itt az egyik képen
a cdit mindeképp húzd szét...
és a testet azt közel.. és halálbiztosra csináld hogy semmi esetre sem tudjon másfelé akarni menni az az áram..az a 2 A
amúgy találtam neked sx 450 ..2005-6..580 és öt gangos ...
de már ugy látom tárgytalan..
Nem sok rutin van neked a nők terén
Női fejbe sose nézünk bele, és sose akarjuk megérteni őket.
Inkább a hengert kell nézni és a szimeringeket
Mert ugye minek otthonra egy busz garázs ha csak kisautó van......
Azért van ott valami! Azt legalábbis jól tudják hogy nagy hatalmuk van... Az összes p*na náluk van! És ezt sokszor ki is használják!
Egyéb különbség(régi de jó): Az agy
Nekem tegnap simán kijött.