Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fényképezd le, hol tartasz, megmondom mi a baj
Nekem tegnap simán kijött.
Jó kütyü, köszi a tippet. Veszek karira vőmnek, sokat kulcsol, állandóan olyan mint a nívópálca.
Nagyon jó a csávó, nekem új volt:), kösz!
lehet hogy bele van hegesztve...
annakidején én sokba betekintettem igaz nem kamerával, mert még nemigen volt
ami meg volt az szerencsére egyikbe se fért bele
Van akin nem lehet segíteni Ronbá..
hát ez hülyeség...
mert valóság
ezt ábrázoló geometriában( gyengébek kedvéért= műszaki rajz)
merőleges vetületnek hívják...
a mi 3 dimenziós világunkban egy testnek 6 merőleges vetülete van

ezt azért el tudja valaki képzelni?
na ezért kár ide irni..mert totál hülyék vagytok
épp azt irtam hogy az ember hagy faragja mér a gépet akár 20-50-200 ezrrrel iw többet dobálva rá ha úgy akarja...
én nem mondom hogy mi a lófasznak a redi tú kész motorra az esháérom hengerfej.. 34 féle variáécióban.. te sem mondod hiogy minek húzom szét a váltót csak mert kell bele egy fokozat...
ja
azért húztam szét mert úgy akartam!...
ennyi.. csak ne hóülyézzük le..
kell a visszahajló kar is.. ah a lepkevédőd van.. meg majd kell rá mondjuk 2-3 kupliszett is ha nekidölszu a fának és a visszahajló kar .. hiába is hajlik vissza..
de belefér..kinek a pap kinek a paplan.. csak ne legyen már azért hülye valaki mert rákölt és farag!

azhoygh nem jön ki a blokk.. az hihető
ezután azért ha megkérdem ne tarts nyomoréknak de megklérdezem...
figyu.. ..a tankot levetted..

mert megneharagudj.. olyan gép azért nix gyártva aminek a blokk köré ráheggesztették a vázat.. talán azért ezt el lehet fogadni...nEEEm?
minek szeded ki egy dugocseréhez az egész blokkot, ha megirtuk hogy felesleges, lejön anélkül is a henger...
nekiestem ,de nem akar kiférni az a blokk
Szívemből beszéltél......Dobok én is egy kihaljó kuplungart rà,ha màr a gyàri lepke van rajta,,,meg egy széles làbtartót is szeretnék majd rà..Kocsmàba meg soha nem jàrtam,de egész életembe nem ittam meg szerintem 4 deci alkoholt. Viszont több màzsa csokit elfogyaztottam.. Ahugy Tuba baràtom szokta mondani" Nem Úr aki nem herdàl"
Nem csaak jodos dobalja...en is szeretem a motoromra a penzt kolteni..inkabb kocsmaba sem jarok es a folosleges kolteseket kepes vagyok kihagyni,csak hogy a hobbimra azt vehessek amit a szivem szeretne...nem,hogy jolvan bazmeg kosd meg drottal
Akar a fene belenézni, megérteni meg... hát arról már fiatalkorban letettem!
hály kolbik..
déw grat a géphez..
ne foglakozz senkivel..
aki helyesel az csak nyalni akar..
aki ellent mond az meg egy...gyökér
az eremikszet nem ad6od el.. nem nem..
a /verzióid.. az eksztrém mérés és alátéthajligatást azt azon kell kiéld

egyébként a gépet mindenkinek magához kell faragni...
a redi tu kész 2016 gépeket is magukhoz faragják...
akkor egy 2009 est miért ne lehetne faragni?
jódos a 2016 gépre ezer ályrónyi kacatot dobálsz
akkor dév a 100.000 forintnyi faragással is csak harmad akkora
ugyhogy nem szabad becsmérelni a másikat...hogy ki mekkora idióta is...mert az ember a saját szemében sosem lehet idióta...csak a többi a hülye
csak akkor kell körülnézni az embernek a fejében.. ha esetleg túl sok ember száll ki mellőle illetve ő is kiszáll mindenki mellől.. na akkor van a baj...
addig viszont gó ride

nehogy besérvtőggy...
csak arra akartam világítani... nem szab becsmérelni.. csak a pozitív gondolatok ..
ugyhogy dév..
szereld az eremikszet.. és hajtsd a gas gas
a lábtartót az .. ugy látom egy kis kihányni valót kiván maga után..de ahogy nézem ..elég jó megoldás is van itt az egyik képen

a cdit mindeképp húzd szét...
és a testet azt közel.. és halálbiztosra csináld hogy semmi esetre sem tudjon másfelé akarni menni az az áram..az a 2 A

amúgy találtam neked sx 450 ..2005-6..580 és öt gangos ...
de már ugy látom tárgytalan..
Nem sok rutin van neked a nők terén
Női fejbe sose nézünk bele, és sose akarjuk megérteni őket.
Inkább a hengert kell nézni és a szimeringeket
Mert ugye minek otthonra egy busz garázs ha csak kisautó van......
Azért van ott valami! Azt legalábbis jól tudják hogy nagy hatalmuk van... Az összes p*na náluk van! És ezt sokszor ki is használják!
Egyéb különbség(régi de jó):
Az agy
oda minek? úgysem talál semmit!

meg különben is! ha tálálna is... csak 4 led van rajta. az meg kevés ide! ugyan úgy sötét maradna
feleségválasztásnál....

és hová kell benézni? a fejébe?
az elemzőknek azért ez ilyen mini kamera a feleségválasztásnál is hasznos
Kepet nem kerunk!
Amikor vetted az endoszkopot... Hol probaltad ki? Be tudsz vele nezni a sajat seggedbe?
Szeretek bütykölni, így van.
Ahogy Ronis is írta, nem kell kivenni a blokkot, bár én úgy nem szeretek még dugót se cserélni.