Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok a géphez..!
grat hozzá.. ha nem titkos mi volt az ára?
dehogy,én egy SENKI vagyok....
Mi vagy te tan valami csapatfonok?
Szlovákiában is
Bedaráltuk a nagy csapatokat
Az új tulaj a Torrot majd csinál ultrakönnyű szénszálas GASGASt
de az is lehet lesz E-GAS ami itt elektromost jelent, nem kell bele benya.

A gyerekeknek csinált T10, E10 nem rossz.
http://youtu.be/crY3yzVA4m0
Ez szerintem egész jól néz ki, az RMX et amikor vettem abba bele voltak rohadva a görgők.

Ennek egy baja volt, alul az 50x5 ös o gyűrű hiányzott, így onnan kapta a dzsuvát.
Pótoltam...
Csapágyakat majd jövő télen cserélek, amikor szétszedem átzsírozni, én is át szoktam minden "szezon" előtt.
Nem, de írtam, hogy nem fogok pontozni.

Az a táblázat inkább arra kellett, hogy ne felejtsek ki semmit átnézéskor, annyira meg csak ezt néztem át, amit megvettem (tételesen).

Ott volt a mobil, benne a lista, s végigpipáltam.
Gratula!

A kormánycsapággyal én is így jártam 2 hónapja. Viszont ha már szét volt szedve én cseréltem a csapágyakat meg a porvédőt.
Hátha érdekel valakit itt a GG-fórumon......:

GasGas verkauft

Torrot, ein spanischer Hersteller von Elektro-Fahrrädern und –Motorrädern, hat den Trialtöff-Hersteller GasGas gekauft, gemäss spanischen Zeitungsberichten für 9,66 Mio. Euro.

Trialfahrer sind die Zen-Meister unter den Bikern. (Für mehr Bilder klicken)
GasGas war zahlungsunfähig und die Produktion eingestellt. Vom Kaufpreis gehen 6,38 Mio. Euro ab für die Tilgung kurzfristiger Schulden, insgesamt hat GasGas bei verschiedenen Banken Verbindlichkeiten von mehr als 40 Mio. Euro. Der neue Besitzer hat den Markennamen und die Fabrik in Salt (E) gekauft, in der zuletzt 93 Angestellte arbeiteten. Im März 2016 sollen neue Trialmaschinen von GasGas auf den Markt kommen.
Dew!

Őszintén, lepontoztad a táblázatod szerint?
látszik hogy nem az enyém volt
én minden évben szétszedem-kimosom az összes motornak
Képek

Kicsit lógott, azt hittem a kormány csapágy kuka, de ez fogadott , szimplán csak nem volt lehúzva rendesen.
A felső csapágy ház kicsit hisztis, de még nem vészes.
már egy dt125-nek becsületére válik a 30 ezres dugó.......
Köszönöm mindenkinek Remélem úgy lesz!
Hol van erről hivatalos nyilatkozat?

Az első része még csak-csak, de ha ennyire kihegyezett a gép, kétlem a 30e kmt

S mit jelent a megy el?
Hogy ráéreztem!
Legjobbakat kívánom hozzá Dew! Remélem nem lesz csalódás! Nem magára a vételre gondolok,hanem a márka választásra! Jó hajtást! Majd a csatornádhoz adj hozzá engem is,hogy lássam az újabb videókat!
grat a motorhoz!
Legalább addig tartson ki mint az RMX,és hasonló élményeket élj át vele. Gratula!
A sárga meg jól mutat majd a vitrinbe
Rendben...kíváncsian várom...
Sok szerencset!
Nekem is,de amint kiderul tobb info irok.Mindenki kurva kivancsi a dologra
Gratula! Kapunk képeket?
Gratulálok!

Használd egészséggel!