csak hirtelen azokra az ismerőseimre gondoltam akiket a "főnök" nem szokott otthonról elengedni motorozni.. van egy pár ilyen..
bár amiota pártunk és kormányunk bevezette a vasárnapi kötelező zárva tartást, azota kicsit enyhültek a viszonyok az emlegetett családokban... elvégre zárva a tecskoooo...
Dew. En szivbol azt kivanom hogy problema mentesen motorozz! Viszont azt nem ertem mire volt jo hetekig elemezni reszletekbe menoen mindent? Ha vegul elhoztal egy motort amit aprora szedsz es tele van mar most egy csomo problemaval.en minimum azt vartam hogy egy patika pocc roff motorod lesz! Magambol kiibdulva az osszes eladott motorom ugy adtam at hogy ahoz egy csavar nem kellett cserelni.5-600 ezerert is vannak hibatlan motorok! Tavaj adtam el a 2008-9 xcw met 9 kiloert egy valag extraval .azzal a mororral masnap indulhattal volna a romaniaxson. Most meg ilyen vaz meg nem tudom miket heggesztesbe vagy meg blokkiszerelesben? Miert szeded szet?
Ez igaz, de amelyiknek szemmel láthatóan le van szakadva a Füle, és bulldogharapással dadogva kérdezi meg, hogy én a tiéd - te az enyém, azzal kapcsolatban alapos a gyanú hogy fogorvosra meg pszichiáterre lesz szükség, hogy örömöd legyen benne.
Nem viccelek, csak pontosítottam, amit írtam, nem írtam ilyen szót, hogy "eltörve"
A fül mögé van "hegesztve" egy 6-os laposacél, feltételezem merevítés célzattal.
Szerintem meg ott kezdődik, hogy megvetted ezt az összetákolt fost ebbe minimum 5-600 üó.van Ezért a pénzért már majdnem motort is vehettél volna itt megint beigazolódik a szabály mindig a legnagyobb variálók szaladnak rá a fosokra
én jo sokat hajigáltam a motorjaimat, de ilyet még nem is hallottam hogy a fék pedál tartó fűlet a vázon valaki eltörje.... azt hogyan már annyira bent van védett helyen...
Nekem még mindig a repülés az első.Ha bomba időt jósolnak,akkor nem megyek sehova.De ilyen azért ritkàn van,max5x...De azt is észrevettem,hogy a versenyen többet kihozol magadból,mint egy baràti hajtàs alkaklmàval,és ezért ragad ràd válami +...Fél éve màr magamnak osztom az időm.,........
Váltással semmi gond ezzel a karral, a fékpedál az engem is zavart.
Ennek is a vázon való füle van elmenve, már volt hegesztve, s nem igazán jó szögben sikerült...
Majd javítom.
Holnaptól kezdem a blokkot, ha annak nincs baja, nincs gond.
Az ilyen hegesztések nem zavarnak.
nem itt van a gond, a gond ott kezdődik, hogy a spanyolok (vagy a vendégmunkások) a gas gyárban nem tudtak hegeszteni 2009ben.
Bár lehet anyagminőségi vagy konstrukciós probléma is van benne, az összes fül szerintem erősítésre szorul, nem csak a lábtartónál
Kivettem a blokkot, jó pár helyen vetemedés van ilyen füleknél, előző gazdák már hegeszgették, erősítették.
csak hirtelen azokra az ismerőseimre gondoltam akiket a "főnök" nem szokott otthonról elengedni motorozni.. van egy pár ilyen..
bár amiota pártunk és kormányunk bevezette a vasárnapi kötelező zárva tartást, azota kicsit enyhültek a viszonyok az emlegetett családokban... elvégre zárva a tecskoooo...