Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem te menthetetlen vagy. maris elkezded szetciganyolni.
Nekem is volt gas gas-om (új 2003-as) . Csodálkoztam hogy milyen rövid az 1.fokozat. Tavaly mentem egy kopott 2006-ossal ,azon meg hosszú volt mint a vonat fütty, valószínű a kopott(nagyon) dugó miatt ,elvileg mind a kettőn széria áttétel volt. Úgy hogy dugó csere még ebben is bele játszik.
Ha a crossra van ráindulva, akkor nem hiszem.
Köszönöm már én is megtaláltam.
Vennék csak előtte ritkítani kell a motorparkot.
Azt mondjátok a KTM jobban megy, mint a GAS, akkor nem tudom az már hogy mehet

Mielőtt szétborítom mentem vele egy kicsit ma.
Ez a kopott dugóval 4.!be(13-51 végát), ha nyit a power lebegteti az elejét ebben a takonyban. (Szerintem kicsit korán nyit...azért is ugorhat ekkorát.)
Tempózni nagyon jó vele, stabil, gyorsul rendesen, első futója jó.

Feljáróban egyenlőre nem tudom kezelni ezt a sok erőt
meg hátul nem az igazi a teló.

Tudom a gáz, de elég rövid a gázkar útja, RMX en legalább 1/4 fordulat még van teljes gázig, így ott jobban tudtam adagolni, hogy mekkora is legyen a gáz.
Valószínű gázkart cserélek.

A lábtartót képtelen vagyok így megszokni, azt le fogom flexelni és ráhegesztem rendesen. Most rosszul van felhegesztve, hátrafelé állnak.

Ennyit a GAS ról.

2 szezon után mi a terv?
Dew!

Elkapkodtad a vásárlást és lecsúsztál a tutiról:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Fiam biztos örülne neki
Nem butították le a futóművét. A blokkja meg power szelepes.
Úgy làtom,eza beta ilyen free ride kategória. De jobban sikerült ,mint a ktm ek....
Mosás főzés. .Vikk..nem csilis de kibaszott finom.
Rakom el..vagyis meg van mosva..megy szervizelesre...A-z ig minden...meg 2 szezont patika kell legyen...
Nem lehet rossz!
Tényleg az alkatrész ami kérdéses... Ha annak beszerzésével nincs gond...
Nekem 2009-es 525-ös(ktm) blokkos volt, nem volt vele bajom, Teleszkóp szimeringet nem találtam hozzá, kidolgozása rendben, bár pl. a kuplung és fékkar/szektor nem olyan minőségi/ergonómikus mint a ktm-eken! Csak én az alkatrésztől féltem, ezért is váltam meg tőle! Kicsit bánom is...
Mit? Beta t?Volt egy ido mikor agyaltam rajta. Jo kis gepek. Olcsobb mint a ktm. Aztan ugy alakult hogy ktm lett. Szerintem jol jar vele ha megveszi. Az alkatresz dolgot kell jol atgondolni hogy kialakits valami jo beszerzesi forrast. Az osztrak elpostazza neked ha veszel tole motort. Jol le kell vele beszelni mikor veszed a motort. En haza tudom hozni ha veszel. Vagy elmegyunk veled a boltba.
Te veszel? Vagy màr megvan....
Ebből szinte csak új van még ! Ha esetleg tudod a kereskedő közelebbi elérhetőségét(101rider@citromail.hu) ird már meg! Kösz!
Legkozelebb ausztriaban kapsz. Lunz am see ben.van egy kereskedo. jo arai vannak. Odaadja nettos szamlaval a nevedre irja. Van neki raktaron 16 os vagy 15 os 300 as is. Alkatresz naprakesz nala. Ujat akarsz?

Cserébe ezért nektek van/sikerül támogató?

A motor ára annyi volt, ami a hirdetésben volt, 800.

de még nem iszok előre a medve bőrére, majd ha átnéztem rendesen...akkor megnyugszom és örülök.
A BETA hivatalos oldala szerint MO-n nincs még.

Itt tudod megnézni, hol vannak:
http://www.betamotor.com/en/it...
Üdv. az endurósoknak! Tudja-e itt valaki hogy ki Magyarországon a Beta dealer(a gyártó honlapja alapján nincs) A Beta 300 cross trainert http://www.innovationoffroad.c... nézegetem! Vélemények?