Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi Csoki! Akkor mashol nem allitom at. Egyenlore. Lehet tavaszig nem is latom. Aztan meg mar jon a nyar.
Tekerj beljebb a levegő csavaron egy felet kb.. Hideg van
Lehet csak rossz az a fotó, de ezen a fotón az a henger nagyon rosszul néz ki.
Rákerestem a használtautón. 170 óra. Lehet én vagyok bogaras, de sokallom-ennyiért.
Szoljatok a telaponak hatha van meg neki. Vicc volt. De mintha valaki ezt mondta volna ma. Mintha. Vagy 2,8 ? Nem emlekszem. Csokesz. Fult ma a gep alapjarat kozeleben mintha ki akarna fogyni a benya. Foljebb jo volt.
Köszi.
Szóljál hogy hol, mert ennyiért vennék belőle én is..
Lehet valóság, hétfőn jövök haza és lesz 525, 2007 factory 116üó. 4800km osztrák papíros arra használták amire való de még korrekt szép igaz lesz is ára de cserébe ez még örök élet!
Gabesz, hol?
Ha van ra tuske vedd meg az ujat! 1,8 korul allitolag mar van 350 es! Vagy kicsivel tobb.
Ne sajnáld, jó szándékkal szóltál.

A motor jó is, a tulaj is korrekt hangnemű volt. Minden együtt volt a boldogsághoz. Ami meg jó az sohasem olcsó.
valahogy lejött , a power térben lévő csavarokat mivel szoktátok levenni?

Próbálnék én is állapotot venni! Érdekel 525, esetleg 450, természetesen megbízható minél kevesebb futással! (Tudom ez már lassan álom kategória!) Lehet bepróbálnák vmi 300-at is, de minél újabbat akkor! 2012-tól meg 500-is érdekelhet... ár meg inkább korrekt legyen! És ne számolja már bele a saját élményeit is... mondjuk 1.5-ig... Mivel nem vagyok szerelő, ezért inkább fizetek többet vmiért ha hihető és korrekt, mint újabb évjáratért de lepukkant belsőért, amit egyből szervízbe viszek!
Még egy kérdés. Hol van 350-450 exc 2-ért?
Sajnálom....
1.9
Elképzelés: típus, évjárat, ár?
akkor tényleg megéri...
ha nem titok mit kér érte? engem is érdekelhet...
Köszönöm. Beszéltem vele minden úgy van ahogy mondtad.

Egy körülmény választ el tőlle, hogy 100.000.-ft al többért, 2évvel fiatalabb, 35 órával kevesebb, új motort lehet kidobozolni a szalonból.
Köszönöm az ajánlást. Mindenképpen beszélek vele.
Gratula Dew a mocihoz!
Nem akarlak rá beszélni az ajánlott motorra,de nagyon érdemes megnézni,a srác nem versenyzett vele soha,hobbi motorosnak is gyenge volt (bocs ha olvasod de igaz )nagyon vigyázott rá,aki ismeri az tudja tőle ajándék motort venni,nem kenyérre kel neki a pont leszarja hogy ott ál vagy sem
Igazad van, és sajnos 1.5 ért sem nagyon van kevés órás, de márciusig bármi beeshet, valami vonzó lehetőség.

Ha nem akkor kénytelen leszek bedöcögni egy újért.

Ami eddig -is- visszatartott az új motortól, hogy a jelenleginél háromszor drágább, és annyival nem jobb.