Szerintem amit te látsz, az is csak egy a sok olasz hülyeség következményéből! Magyarán egy széria Kxf amire tesznek egy másik lendkereket, világítással,meg pár utcára való sallanggal,sztender,index,lámpakapcsolók,műszerfal! Semmi újat nem raktak bele se a japánok,se az olaszok,tehát full krosszmotor az egész, talán annyit tudok elképzelni,hogy a henger alatt nagyobb tömítés van,meg a hengerfej talán nem ugyan az...és ezért lehet az,hogy te endurosabbnak gondolod...vagy már a végét járja szegény és nincs benne annyi szufla
Ott lakott az alattunk.levo szobaban. Azt a huzaberget akkor adtak neki. Zsir uj volt full szeria. 3 napig ott kerulgettuk. Mondjuk az lett volna a szenzacio ha nem.nyeri.meg. bar akkor volt par masik asz is. Jungnak egy leharcolt 300 ast adtak . vagy talan birschnek. Mar nem.emlekszem. az egyik helyi srac exc jevel.ment valamelyik. Gondolom azis vb re volt tele titkos extrakkal. Meg az elozo evi olajsarat is direkt hagytak neki rajta.
Zoli! Itt nyiregyen is van olyan ember aki a NTH koris 1,8 millás futóművet megvette! Nagyon jól szerepel a srác,sőt meglepően jól,de még mindig vannak tőle jobbak,akinél ott a rutin,de az 1,8millás havasi teló mégsincs ott.
Gyerekek én ott voltam,láttam a motorját is közel sem volt ilyen a szutyabergje mint az új husqija, sztem azt ott kapta gyorsba a román forgalmazótól és csak magára állította a kormányt,meg a futóművön kattintott párat ide-oda és úgy nyerte meg az első Heca-t! Ott akkor, azon a versenyen ÉN és még páran el tudtuk hinni,hogy ott bizony semmi különös extra nem volt a motorján!
Neki már megvan a tudása egyébként,pont hogy azon a szinten ahogy a Csoki is írta,már nincs szükség a méregdrága extrákra!
Én továbbra is elhiszem neki,hogy OTT, AKKOR gyári motorral ment!
De majd ha itt lesz magyarba a Jaro akkor ki kell belőle szedni, egy fegyvert tartva a fejéhez,hogy itt végre mindenki megtudjon nyugodni!
Full ugyan az mint az rmz250 x csak kawa. Legkozelebb ha egyutt motorozok a sraccal lefotozom neked.
(en se hittem mig nem lattam, tok gyari minden a lampatol a kapcsolokig, olyan mintha masik főtengelye lenne mert kozel sem olyan hegyes motor. Mas avaltoattel is ha jol tudom)
1mm-ert hagytam rá. nekem nagyon kicsi volt a rendelkezésre álló hely, muszáj voltam kihasználni faltól-falig. Főleg úgy, hogy a nagyobb átmérőn lévő tömegnek hatványozott a hatása.
amíg a főtengelycsapágy rendben van addig nem kellene neki beleérni a környezetébe.
rajongóm hoz irom...pedig megfogadtam hogy nem szólok hozzá..de mégis ki kell irlyam magamból a feszkót amit a győri race kihagyása maitt keletkezett testem császárszalonnás részében
szóval bari...azért a racét irtam mert te egy nagy racel vagy ...
a gyereket azért nem mertem irni, mert akkor sokkot kapnál .. mert az annyira sokba van..hogy neked az özterelyhi melóból befolyó pénz nem lenne elég a zsebkendőkre...azokra a zsebkendőkre amiket a sirásrivásla elfúlynál a taknyos kis nózidból....
a gyerekmaiatti költséghalmaz láttán
nem hogy egy özterejhi munkáéd lenne hanem párhuzamossan dolgoznál amerikában a megdonáldszban de az is kevés lenne.. ezért egy 3dik dimenzióból is kellene neked pénzt szerezni....és ezért tályföldön még prostiként is kéne tevékenykedned..hogy ..megélj..
szóval ezért nem ezt irtam..
nem akartalak ezzel sokkolnio..vágod .csak mert szeretlek
csokinak meg külön hálás a csapat hogy... leveszi a vállunkról a terhet amit lelki terrorként próbáltál bevetni ezeknél
ezért irtam banditiksznak is.. karoljon fel.. ott van győr.. a hidak városaa.. és hidaljátok már át ezt a porblémát akkor
de hogy nehogy az legyen hogy nem szólok.. szombat megyünk most nem 7köznap.. jó..csak miattad.. lyÓÓÓ?
Az egyik srácnak van itt egy 250 4t kawa. A kxf enduro verziója. Lötyögni jó, nem fogyaszt és nem is forr. Hardba viszont már kell a tudás ha azzal is fel akar jutni az ember valahová. Viszont rengeteget elmegy két generál között.
Gyerekek én ott voltam,láttam a motorját is közel sem volt ilyen a szutyabergje mint az új husqija, sztem azt ott kapta gyorsba a román forgalmazótól és csak magára állította a kormányt,meg a futóművön kattintott párat ide-oda és úgy nyerte meg az első Heca-t! Ott akkor, azon a versenyen ÉN és még páran el tudtuk hinni,hogy ott bizony semmi különös extra nem volt a motorján!
Neki már megvan a tudása egyébként,pont hogy azon a szinten ahogy a Csoki is írta,már nincs szükség a méregdrága extrákra!
Én továbbra is elhiszem neki,hogy OTT, AKKOR gyári motorral ment!
De majd ha itt lesz magyarba a Jaro akkor ki kell belőle szedni, egy fegyvert tartva a fejéhez,hogy itt végre mindenki megtudjon nyugodni!
reggel elvettem a gyerektől a páríízeres vajas zsemlyét...ugyhogy van lé most már a racéra
Ilyen állat, még a kalendáriumban sincs:-)
Ok.
(en se hittem mig nem lattam, tok gyari minden a lampatol a kapcsolokig, olyan mintha masik főtengelye lenne mert kozel sem olyan hegyes motor. Mas avaltoattel is ha jol tudom)
amíg a főtengelycsapágy rendben van addig nem kellene neki beleérni a környezetébe.
én is úgy gondolom, hogy megérte.
a jeladónál is hagytam1-2mm ert ..
meg a háznál is.. 1-2mmert...
de hogy jó dolog..az tutti
rajongóm hoz irom...pedig megfogadtam hogy nem szólok hozzá..de mégis ki kell irlyam magamból a feszkót amit a győri race kihagyása maitt keletkezett testem császárszalonnás részében
szóval bari...azért a racét irtam mert te egy nagy racel vagy ...
a gyereket azért nem mertem irni, mert akkor sokkot kapnál .. mert az annyira sokba van..hogy neked az özterelyhi melóból befolyó pénz nem lenne elég a zsebkendőkre...azokra a zsebkendőkre amiket a sirásrivásla elfúlynál a taknyos kis nózidból....
a gyerekmaiatti költséghalmaz láttán
nem hogy egy özterejhi munkáéd lenne hanem párhuzamossan dolgoznál amerikában a megdonáldszban de az is kevés lenne.. ezért egy 3dik dimenzióból is kellene neked pénzt szerezni....és ezért tályföldön még prostiként is kéne tevékenykedned..hogy ..megélj..
szóval ezért nem ezt irtam..
nem akartalak ezzel sokkolnio..vágod .csak mert szeretlek
csokinak meg külön hálás a csapat hogy... leveszi a vállunkról a terhet amit lelki terrorként próbáltál bevetni ezeknél
ezért irtam banditiksznak is.. karoljon fel.. ott van győr.. a hidak városaa.. és hidaljátok már át ezt a porblémát akkor
de hogy nehogy az legyen hogy nem szólok.. szombat megyünk most nem 7köznap.. jó..csak miattad.. lyÓÓÓ?
Dobjál már róla valamit.
rendszám meg feltétlen fontos