Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki mer az nyer. Bátraké a szerencse.
Ja és munkavédelmi szemüvegben toljuk
Hali!
Néha benézek mert jó videókat tesztek fel
Ha valaki én tudom ilyen az öreg szarral szenvedni(XT550)
Nem rég hirdettek egy Sherco 510i-t 350 pénzért,lapot húztam 19-re,eddig úgy néz ki,hogy 2-es
Gombról ugyan nem gyúl(szabadonfutó s társai)de rúgásra pöcc!
Erős,könnyű,jó futómű,stb.
Három hete Csíkban talán össze is tegeződtünk.
Jaxy,a Szépvízi feljárónak nekimentem s a gyökeres alatt fogyott el puca
Szóval Dew,talán nem kellene két kilót rátolnod..................szerintem
vegyéleg egy ilyet

http://www.gerecsemotor.hu/tun...

aztán néha ránézel...

ha magas a hőfok, az a gond
ha alacsony, akkor meg nincs már benne viz
rendessen én is imátkozom.. ne baszak el semmit,.. mert a villany is szar a garázsba és csak északa tudom csinálni..mert nappal fórumozom..
vak sötétbe elég nehéz lyól dolgozni.. de hátha sikerül a dugót nem összekeverni a vezérmű láncal
amit persze ki kell sütni.. a zsirlyában..
mi van ki?
a vizpumpa végéről letört a csavar.. ez volt a baj..
a blokk épp hogy nix ki.. hanem nagyon nagyon jól áll..
még a gyűrűzésig egy 3-4 évet simán elmegy.. a dugócserét előre nem is lehet látni.. lehet ezer év
szelepek is a 100 óránál full gyáriak.. semmi állítást nem igényel
vizpumpa tengejen akaddtam ki kicsit..
de valószínű túlhúzták azért törhetett le a végéről a kis mnetes rész..
remélem a másik tengellyel nem lesz ilyen..
Látom, már elkezdted lebontani.
Aztán jól rakd össze
déw..
készül a gépem..
jegyeztem a hejeket
Az utóbbi 3 hajtáson tényleg legyilkoltam az RMX et, nem gondoltam, hogy valaha eljő, hogy én még bírnám, de a motor már nem.

Mire oda jutok, hogy újabb 300 ra ülök, lehet én öregszem ki
Pl? Mondd hol mennél, ahol nem mentünk, majd próbálkozom
Vannak jó helyek, csak rövidek, ez itt kicsi hegy

Remélem, még tudtok menni egy darabig!
Csavarossal miért nem akarsz? A nagy hó miatt?
Annyi a bontatlan blokknak?

Az viszont nem jó, hogy ilyen kevés óra után így ki van
utolsó kép.. a lendkeréksúly.. usa 150 dodó
nagyon eltalált dolog
hály kolbászok...

janikám ..
nó problem.. ha nem osztod az észt nekem az én dolgomba...hisz én sem okoskodom bele a tiédbe...akkor nix problem

na jó hogy szétugrasztottam a dolgot.. mert a vizpumpa a végét lyárta.. a legvégét..
de még időben elkaptam egy 40 ályrós tétel.. de kinyirta volna a gépet.. csúnyán...

déw.. tettem fel pár képet a kupliról.. ..na ze egyy sx 525 féle örökélet kuplung...
acél mindehol..nix beverődés.. de nem is tudna!
ez azért nagyonokos dolog

a vizpumpua végéről letört az enya.. majd a vizpumpa mivel zárt radiaksz .. ezért fordulaton.. a tengelyt kifelé húzza!kissé...igya félig széthullott pumpa.. rendesen nyalakodott a házba..
még nem csinált galibát..
de ha igy haladunk.. nem biztos hogy megérte volan a tavaszt..
viszont amik jó hirek.. henher dugó gyűrűk.. patika mind..gyűrű 0,5mm vana hengerben.. ami azt jelenti...még az életének elején van..0,2 az úly és 2mm mehet el..
a szelepek ugyszintén..hibátlan hézag.. henger is patika..
vezlánc.. 12,9mmvan és 21ig mehet.. az is patika.. váltóbenne lesz arról is dobok képet..
a vizkerék talán látszódik.. nagyon a végén volt már..
én is a 3asnál stoppolok jelenleg.
de ha annyi idős leszek mint Te, majd a 4esről is beszámolok
Kemény vagy,,,,meg motorgyilkos is....Ha ràülnél valami űjab 300 asra sokmindenkinek kifújnàd az orràt.De a jó az lenne,hogy nem kellene szerelni,és ezt az időt is motoron tölthetnéd.....
szerezz be egy hószánt, jobban odabaszós mint a motor, olyan helyeken felmegy kényelmesen ahol motorral is szenvedős
ha felénk lenne hó simán vennék egyet de azért az évi 5-10 havas napért kár lenne
Dew..azért nálatok is van fasza hely...en lattam a videon keresztül is olyat amit meg próbálnék
Várom a hétvégére tervezett hajtást...nnem tudom mit kezdek magammal ha telen nem lehet.....szegesek kizarva
sajnos nem tudom mi ez a szakasz elmélet... de látom te nagyon vágod , mesélhetnél rola neked milyen volt
ez a 3-dik szakasz úgy emlékszem.
én addig is ismertem, míg fel nem világosítottak a 4-dik és 5-dik pontokról

4.: ugyan! hol van az már!
5.: miről van szó?

a 4-es 5-ös pont még előtted áll ronis!
ismered az öreg bikás viccet....? na szóval én már kényelmes vagyok nem rohanunk a domb aljára, feljönnek ők maguktól is...
Meg utánna a pszichiátert:-)
Én egy 35 éves esetén is beszállok anyagilag ha képi bizonyíték is lesz, természetesen az általad megadott paraméterek esetén. Sőt, a penicillint is állom.
Minek várnád, hogy a sültgalamb a szádba repüljön? Mikor a fórum megadja és el is várja az aktív magatartást.

Jövő héten indul egy kamionos ismerősöm Isztambulba. A költségeket természetesen álljuk.

Egy hosszú nyelves csók, egy 69es francia - a munkaidő végén, a többit ízlés szerint. Természetesen azt is mi fizetjük. Személyi okmányos fotógaranciát kérünk - az életkori határon betartása végett, Nehogy meg legyél tévesztve egy 35-ös csitrivel.
viszont semmitől nem zárkózom el, ha esetleg a fórumot titkosban olvassák ilyen hölgyek, ( ami ugye szinte a lehetetlen kategória, de nem kizárt) bátran jelentkezzenek nálam tapasztalat átadási fakultatív célból...
ezirányú tapasztalataim nincsenek, viszont szavahihető ismerősök érzéki beszámolóibol tudom...