Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forma dominator comp.Kiscipős,ezért kényelmes.Tartós,csat jó......Kicsit nehéz.1 szàmmal nagyobb kell,mint a méreted.
Sziasztok!
Kénytelen leszek csizmát venni, szétment a gaerne sg10-em.
A G-Reactot néztem ki. Van valakinek tapasztalata róla?
Vagy ebben a 60-70ezres kategóriában tudtok valamit ami jó?
Ha még valaki-eddig-nem látta.

http://youtu.be/NR3AjBrVCiw
hály kolbik
jakó szerintem ez hülyeség
már a 30-40..1000 ályró..a magyarság miatt...
mert ha ez igaz.. megyek én is oda :-) kell a pénz az úly...
x6-ra

bakker .. itt a tél.. már reggel 1 fok is épp csak.
és 16.00-16.30 úgy hül a levegő hogy az iszonyat
Itt a falvak 99% magyar lakotta telepulesek.A rendor roman,de az is vagja magyart,vagy gyari magyar...sajna a varosokba nagyon nagy a beszaporitas..gecire undorito,hogy sok a rendor a roman kozalkalmazott seggnyalo talpnyalo.Nem hivatalos infokbol szegeny roman csaladok akik ilyen magyar lakotta telepulesekre koltoznek kapnak az ortodox szervezettol 30-40- ezer juro karpotlast a magyarsag elviselese erdekeben..aztan,hogy ez igaz vagy sem,de akkor is szemtelenseg.Vannak roman haverjaim,ismerosem,meg sulibol,de azok tudnak magyarul..de mostanaba sok a sutelen roman aki nem hogy nem tud de nem is akar magyarul beszelni..na az ilyennek verem a faszo a szajaba ha valamit kontrazik,hogy mert beszelek magyarul.
Sajna ezeknek a baratoknak,patkanyoknak,rendes romanoknak van penzuk,foleg a rendorseg vagy nagyobb funkcioba levo uriembereknek meg az ado illetek is el van intezve,hogy szegenyek nehogy szenvedjenek.
Undorito ez a lassu elromanositasi invazio..lassan de fel emesztik,bekebelezik a dolgokat.
Attol hogy magyar allampolgar is lehetek,ezek a dolgok ugy is mennek tovabb...es ha magyar is lennek lofaszt sem oldanek meg vele... ez is olyan hogy Szekely Attila-tol kerdik,hogy mivel tudja igazolni,hogy magyar szuletesu es magyarok a gyokerei...hat a neve nem eleg magyar?
Na de igy is kerul sok olyan roman kinek a magyar allampolgari el van intezve mert kilfelden tobb fizut kap mint magyar ,habar semmi koze a magyarhoz,csak pappirilag.Na el filoztam 1et
Tündérkert.

A szemnek is megnyugtatóak az erdélyi/székelyföldi erődtemplomok.

Most jöttünk haza a nyíregyházi brigáddal Nagybányáról, lépten-nyomon monumentális méretű, új építésű ortodox templomokba ütközik az ember.
A Varság "című" fotón bal alsó sarokban azok motor nyomok?
Kinek van faszbukja nezze vegig a kepeket...kornyekunkrol..
https://www.facebook.com/ifodo...
25 literes, maradt még valami az alján, de odaajándékoztam. Régebbi volt mint 5 éves, nem ismerem a szavatosságot, de gondolom nagyjából ennyi.

Az index forum régi crossmotoros fórumáról vettem Galus nevű felhasználótól, ők forgalmazták.
Kadosa, a dízel olajat mekkora kiszerelésben vettétek? Van még belőle?
Az Ms3 nem szokta megenni a tublisst. Én 0.2 vel járok vele, de a Hosi 0.15-el.
Nem tudom,de jobban nem merem le engedni a tublit.Probaltam jobban is le engedni,de oldalazoba meg olyan sem volt.Abban remenykedek,hogy bepuhul,csak felek hogy ha nagyon le enegedem akkor a tubliszt megeszi
A metzellerbe ugy raktam bele a tubliszt,hogy fel musszal...3 honapot mentem vele,sokszor laposan,de a tubli meg uszta,azonba a mussz szarra fossa szakadozott.
Milyen nyomással mész..?
Aztan a gyokeresbe igazi fos..nem merem huzni a gazt.
Nehogy felre ertheto legyek...jo gumi az MS3..csak nalunk a talaj mas..itt Fenyves,tuleveles az avar es van tapadas rendesen,nem saros,agyagos vagy apalos amibe kapaszkodni tudjon.Ebbe a tipusu talajba az MS 3 a nagy butykok miatt szakit,mert puha a talaj,mohas..nem meg oleli a talajt mint egy FiM-es gumi hanem ki szakitsa pl az oldalazoba.
Ha lerugta magat akkor nem tol semmit.A fimmes gumik akkor is tolnak ha lerugjak magukat.
Sarba lehet baszni a gazt neki..faszaul megy az elso kerek utan
gondolom ennek lehet köze a nem túl nagy bütyök magassághoz és a relatív nagy bütyöktávhoz.
láom megy a matek..
akko szar az az emes három mert beszoptat..de..de csak elsőre vagy fent akkor ..
akkó hogy is van ez?

mi volt a többieknek?
fimes?
fanos?
akkó a pirelli a legjobb ...
de a misleny emes hárórom a mitassz egsztrőmhöz képest?
vagy a goldentályer 523 x hez képest?
vagy a kenda k 770 hez képest
lyó lyó a kenda csak vick vót
de kroccpályára simán megér egy misét.. endúrózni meg inkább

monsjuk tibuéknál elvoltam ele de dévnél másnap ...
Friss....
Szarok az MS3 ra bazki...ugy szopat ahogy elo van irva.Ma megint beszopatott a reszelosokbe.
De jol all,tempoba kanyarba fasza..de azert csak en reszelek fel elsonek a dombocskan.
http://youtu.be/CLUw3lGhM7c
Akkor raktam vissza hármasba
bajan faxa a gép-- igy 125 nél raktad ..3 ba :-)
na kész a javitás.. nem tudom mi volt elbaxav.. a szerkesztőben volt a gikszer nem a jutúbba
http://youtu.be/aePLIIKdwmo
Eladó GG oldalsztender! 10000ft
Messze nincs olyan tapasztalatom sem motorral, sem gumival mint neked.

Nekem eddig ez a legjobb gumim. Ma voltunk versengeni kicsit és a sáros, mély homokos talajon nagyon jól fogott a gumi (MS3). Pedig csak 100/90 került fel. Száraz kövön is király volt, meg gumikon is. Az egyetlen ahol érezhetően nem volt jó az a vizes fák.

A motorszerelő srác mondta mikor felrakta, hogy tegyünk előre is mert hiába jó állapotú az első, el fogja tolni a hátsó mert ez a gumi nagyon jó. Nem hallgattam rá, mit kiderült igaza volt. A kanyarokban folyton az elejét kellett össze szedni, aztán meg úgy lőtt ki a motor mint eddig még soha.

Engem megvett ez a gumi eddig. Egy teszt van még hátra: kíváncsi vagyok nyálkán milyen lesz.