nem tudni..
tegnap aki olyannal volt... nem volt hiba...legalább is a gumival nem
tegnap akkora történetbe voltunk mind motorozáskorr( végül is akkor nem is annyira ) mind hazajövetelkor..
akkor szerencsés sztori volt, mert végződhetett volna az izé izébben is...
hály kolbik...
Déw...mi lett a videjóval.? fekete képkereter rakott neki, de miért..
a másiknk annak meg nem..
de annak meg a kkor miéért nem ? http://youtu.be/iepLW6xh7jY
Bilibok baratom a kopott Ms3..en sem voltam sokkal ugyesebb.
Itt az volt a bajom,hogy mikor fogott ,akkorat fogott es tolt,hogy maradtam le rola..mikor rugta akkor nem tolt.
Ha uj gumikot kell hasonlitgassak...ezt only sarba laposan.
Fel raktam az MS3 ast.
El vagyok szokva a jo gumitol,de hamar bele razodtam.Elegge vizes a talaj,es ami eddig csuszott azt most meg ettem.
Tenyleg jol fog es jol tol...deeee..oldalazoba a Fimmes gumi jobb,cikicakiba ha le is rugta nem volt olyan kontrolalt a tolas.Gyokeren gyenge legeny meg vizes fakon
Kovesbe patakba amibe tud kapaszkodni fog,de pl olyan kovesbe ami feljaroba van es matekos ott el van verezve.Lapos kovesbe egyenesen szar..probaltam porgetni es melegiteni de csak cineztem vele.
Kanyarodni elvezet vele,inkabb az orat tolja el.
Osszessegebe ha az eletartamot is szamolom egy jo guminak mondhatom.
Nekem meg mindig a Pirelli skorpio Fim-es a nyero,mert minden korulmeny kozott atlagoson feluli a telyesitmenye.Sarba,kanyarba,fuvesbe,gyokeren,kovesbe nem anyira,elettartamra kivalonak tartom
Szep esteket uraim!
van egy mondás hogy inkább éljen az ember 10 évig oroszlánként mint 100 évig nyúlként.
fiatalon ezt nem értettem, mert ugye a 100 év mégis csak 100 év. de most már értem a dolgot, és teljesen igaz a mondás
Szerintem az élete is rövid volt. Mondjuk minden relatív: ha a Mexikóban működő bandák tagjainak várható életkora 35 év és ők csak drogoznak meg lézengenek, akkor ez a srác a 32 évével egész sokat élt.
Uhhhh! Ezsesemmi Gondolom nem egyszerű az irányítás,hogy oda érkezzen ahova kell.Szegény magyar srácnak sem úgy sikerült kínában minden ahogyan tervezte.
A videót nézve,fogalmazódott meg bennem amit írtam,talán azért mert hegyeket láttam benne .Nem kizárólag,az ebben látottakra gondoltam,hanem ámblokk a hegymászókra .
A Te történeted,tényleg brutálisabb mint a Kancsentdzönga meghódítása,oxigén nélkül rövid gatyában
(nem csal az óra, gps-vel is megnéztem)