Miért, a "50 éves román prostituáltakkal kapcsolatban, főleg a 30 évet török kamionos parkolóban aktív gyakorlatot szerzők körében" vannak gyakorlati ismereteid?
Az oralitás szóba sem került, az általad megfogalmazottak miatt - a leírtakon túl valószínűleg csókolózni is ézékibb testi és lelki élmény a törökbe edződött kis és nagyajkú "fehérszeméllyel".
- mindezeket kizárva azért írtam, hogy inkább nem ba..ik. Csakis az altestre koncentrálva a példa kapcsán.
A szopásról ilyen irodalmi stílusban még nem olvastam .
Amúgy, szépségkirálynő csak abból válhat aki ezt magas fokon műveli.Aki nem tud vele mit kezdeni,ahogy Te írtad, már az első rostán kiesik.
kedves ügyvéd Úr, had legyek egy kicsit a felperes ügyvédje, és ezúton kijavítanám az ügyvéd úr gondolat menetét, mert meglátásom szerint komoly hiánnyosságai vannak 50 éves román prostituáltakkal kapcsolatban, főleg a 30 évet török kamionos parkolóban aktív gyakorlatot szerzők körében!
egy ilyen fent nevezett illusztris személy szakmai gyakorlata olyan mélyreható, hogyha az ügyvéd úr nemes szervét a szájába venné, valoszínűsithetően letérdelne , és valahol a mennyek kapujában érezné magát, mert ugye a gyakorlat meg az évek nem hazudik....
ezzel szemben a svéd szűz szépségkirálynő a dekorácios külső ellenére, adott cselekményre való késztetés közben valószínűsithetően két ujjával forgatva nézegetné, arcán, "hát ezzel most mit kezdjek" pillantással....
szoval javaslom az ügyvéd Úr ezirányu tapasztalatainak begyüjtését, mert ez az érvelés nem állja meg a gyakorlatban a helyét, hogy vidékiesen fejezzem ki magam, el van basssva kérem szépen...
egyébként ebbe valami szutyok párezer ályrós első teló van... hátul meg valami mezei...vagy nem is inkább...havasi ...azt nem tudom ki ... biztos valami magashegyi ember
ugyhogy telóilag sem állok olyan szarul, hogy salynálnod kéne...de azért köszi az együtt érzést és a lyobbíto szándékod.. de rajtam lyawitani nem tudol..hisz senki nem változik mások akarata miatt meg....
CSAK HA SAJÁT MAGA akarja...de ebben a témában...
imádok szerelni bütykölni.... s ha nem let volan ez a fellángolás a bergel.. még msot is sx 525 lenne de mint mondotam... nem kivántam visszalépni évtizedet... és az öninditó is kell mert öreg vagyok már hogy rugdossam a 4t...
de a súly meg nem baj ha nem egy 125 kilós valami.. mert még endúróban elférr a 150 kilós bálna is.. addig a kroccon.. rendessen hátrányom van belőle...
mivel én fogyni nem tudok.. (mert nem akarok változni!).. ezért a gépnek kel 106kilósnak lenni...és pengének lenni...mint a ki fent kugligolyó
jancsika...
nyugodjá meg...
nem motoroz6mindenki annyi géppel mint te..én csak egyel akarok de azt addig faragom hogy fűrészpor lesz belől
nem is értem.. miért kell beleszólni?
kértem tanácsot hogy mit is hogy is kéne?
tények vannak..nem agyalások...
egyébként ha vettem volna egy exc-t amit olyaná akarok faragni amilyet akarok.. azzal kellet volna kezdeni...
tankcsere...a váltó az 6 csak belőttem volna ahova kell...
bár a bergben basszottul nem szerettem ami benne volt...
az sx-525be ami volt .. na az volt a karaj..
ebben is az lesz
van nekem is perverzióm ..mint jakónak.. a hátsó kerék...
de úgy gondolom ez belefér.. az hogy most kicsit átszöhgelem a gépet.. az nem perververzió.. az odateszem ahol akarom hogy legye.. és utána azzal nem lesz semmi dolog..
de a hátsó kerék.. az nálam hobby és lételem is egyben.
de ennyi belefér...
Jeszusom Dew! Hagyd a picsába már szegény rémeremixet...
Bontatlan 82órás 2010es 250exc-met legbarátibb áron odaadom neked,csak ne szenvedj a szuzkával!
2 Honapos karbi varialason vagyok tul...a suzis tuvel...tudjatok..1cer neki alltam aztan feladtam,majd megint neki alltam es be sikerult allitani homersekleteknk megfeleloen.
Anyira elvezem a motorozast vele,hogy nem adnam semmilyen uj 300 ktm ert...egyelore...azert mert jol megy,jol valaszol a gazadasokra,es a fogyasztasa minim 3 l kevesebb mint egy 15 vagy 14 es telitankos fogyasztasa.
A minap mentem 89 km es 3l meg maradt..es az a napba volt minden de becsuletesen..
Nem untatlak mit,hogy miert...csak irtam hogy veriveri fasza ,minden szituacioba es,hogy egy kibaszott tu mekkorat tud a menet dinamikan,fogyasztason allitani.
Nekem is yamahom 250 fes volt es szerettem..azzal tanultam meg a motorozas elso lepeseit..de aztan kevesnek bizonyult sok szituba.
Az igaz,hogy soha meg nem forraltam ... es a kuplung is birta..mondjuk kozel sem gyilkoltam ugy a kuplungot mint a 2T nel.
Azért szeretem az aldis gépeket,mert 3 év garancia.És nem szaroznak.Csere,vagykapod a pénzt. Én elsőre nem tudtam szépen,,,,,,demajd belejövök. Szemből belevàgtam,és szakadtak a bütykök....De majd kanyarítok.....
egy ilyenbe kell másik fej aztán bármit vág: http://szerszampiac.hu/szersza...
nekem hasonló van, egyszer próbáltam vágni vele de lusta voltam végigcsinálni de vitte
Köszi a tippet. Vettem és kipróbáltan: tényleg jó.
Simán vágja a gumit és amit a többiek reklamáltak: simán ki lehet kanyarítani az alját, nem kell szemből vágni vele így az ember a bütykökbe nem vág bele a tövénél.
- mindezeket kizárva azért írtam, hogy inkább nem ba..ik. Csakis az altestre koncentrálva a példa kapcsán.
Amúgy, szépségkirálynő csak abból válhat aki ezt magas fokon műveli.Aki nem tud vele mit kezdeni,ahogy Te írtad, már az első rostán kiesik.
egy ilyen fent nevezett illusztris személy szakmai gyakorlata olyan mélyreható, hogyha az ügyvéd úr nemes szervét a szájába venné, valoszínűsithetően letérdelne , és valahol a mennyek kapujában érezné magát, mert ugye a gyakorlat meg az évek nem hazudik....
ezzel szemben a svéd szűz szépségkirálynő a dekorácios külső ellenére, adott cselekményre való késztetés közben valószínűsithetően két ujjával forgatva nézegetné, arcán, "hát ezzel most mit kezdjek" pillantással....
szoval javaslom az ügyvéd Úr ezirányu tapasztalatainak begyüjtését, mert ez az érvelés nem állja meg a gyakorlatban a helyét, hogy vidékiesen fejezzem ki magam, el van basssva kérem szépen...
de majd estére megnézem
ugyhogy telóilag sem állok olyan szarul, hogy salynálnod kéne...de azért köszi az együtt érzést és a lyobbíto szándékod.. de rajtam lyawitani nem tudol..hisz senki nem változik mások akarata miatt meg....
CSAK HA SAJÁT MAGA akarja...de ebben a témában...
imádok szerelni bütykölni.... s ha nem let volan ez a fellángolás a bergel.. még msot is sx 525 lenne de mint mondotam... nem kivántam visszalépni évtizedet... és az öninditó is kell mert öreg vagyok már hogy rugdossam a 4t...
de a súly meg nem baj ha nem egy 125 kilós valami.. mert még endúróban elférr a 150 kilós bálna is.. addig a kroccon.. rendessen hátrányom van belőle...
mivel én fogyni nem tudok.. (mert nem akarok változni!).. ezért a gépnek kel 106kilósnak lenni...és pengének lenni...mint a ki fent kugligolyó
Sose szenvedek egyenlőre motorozok, majd jövő év elején kiderül mi lesz vele.
A lehetőséget köszönöm ha esedékes lenne majd érdeklődöm.
Valamikor sárban Csokiékkal a nehezebb extrém körön.
(Ventillátor nélkül )
1. rész
https://www.youtube.com/watch?...
2. rész
3. rész
4. rész
jancsika...
nyugodjá meg...
nem motoroz6mindenki annyi géppel mint te..én csak egyel akarok de azt addig faragom hogy fűrészpor lesz belől
nem is értem.. miért kell beleszólni?
kértem tanácsot hogy mit is hogy is kéne?
tények vannak..nem agyalások...
egyébként ha vettem volna egy exc-t amit olyaná akarok faragni amilyet akarok.. azzal kellet volna kezdeni...
tankcsere...a váltó az 6 csak belőttem volna ahova kell...
bár a bergben basszottul nem szerettem ami benne volt...
az sx-525be ami volt .. na az volt a karaj..
ebben is az lesz
van nekem is perverzióm ..mint jakónak.. a hátsó kerék...
de úgy gondolom ez belefér.. az hogy most kicsit átszöhgelem a gépet.. az nem perververzió.. az odateszem ahol akarom hogy legye.. és utána azzal nem lesz semmi dolog..
de a hátsó kerék.. az nálam hobby és lételem is egyben.
de ennyi belefér...
Bontatlan 82órás 2010es 250exc-met legbarátibb áron odaadom neked,csak ne szenvedj a szuzkával!
http://youtu.be/XhGpK5AM5_M
Anyira elvezem a motorozast vele,hogy nem adnam semmilyen uj 300 ktm ert...egyelore...azert mert jol megy,jol valaszol a gazadasokra,es a fogyasztasa minim 3 l kevesebb mint egy 15 vagy 14 es telitankos fogyasztasa.
A minap mentem 89 km es 3l meg maradt..es az a napba volt minden de becsuletesen..
Nem untatlak mit,hogy miert...csak irtam hogy veriveri fasza ,minden szituacioba es,hogy egy kibaszott tu mekkorat tud a menet dinamikan,fogyasztason allitani.
Az igaz,hogy soha meg nem forraltam ... es a kuplung is birta..mondjuk kozel sem gyilkoltam ugy a kuplungot mint a 2T nel.
http://szerszampiac.hu/szersza...
nekem hasonló van, egyszer próbáltam vágni vele de lusta voltam végigcsinálni de vitte
Simán vágja a gumit és amit a többiek reklamáltak: simán ki lehet kanyarítani az alját, nem kell szemből vágni vele így az ember a bütykökbe nem vág bele a tövénél.