Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van melegítős változat is:

https://www.hardlineproducts.c...
hály kolbik...

kotyesz ez a legfaszább amit eddig láttam..
mondjuk eská haveromnak valami csináldmagad volt hasonló szerkezet...de az is nagyon nagyon jó
az a rezgővágóval az a baj.. a gumit igaz jól levágja.. de mikor lul ki akarom kanyarítani.. akkor ott azt nem tudja...ezáltal van aki bgág neki szemből de akkor meg...szetintem a bütyökbe vevágni menetirányból tőből.. hát az nem kis hiba.. főleg emes3nál
akkor már arra lyobb a sarokcsiszoló...

déw
salynos azt kell mondjam...
az 50 felét küld át akár kinek itt a fórumon...(de inkább a külfődi munka vállaloknak mert azoknak van rá a legnagyobb szüksége)
és a maradékot tedd be egy fadobozba...
a mileníum fálkonod az már eleget szolgált ahhoz hogy elengedd a kzét.. mert ez az örökélet amit tőled kapott alyánékba..ez már szinte nekünk fály...annak ellenére hogy mikor voltam nálad akkor is megálta a helyét a 20évvel fiatalabb gépek között...
de csak azért mert az életbentartási munkaórák nálad a (a motor teljes kiszipolyozása miatt!) ne megy motorozás egy óra.. hanem ez már elment a sok-sokszorosára...
ha van az az idő hogy annyira szétkopott már valami hogy mindent cserélni kellene.. akkor az az idő eljött...
perszepersze egy új gép is lutri...kérd csak kopasz jarót...megveszi az új gépet és még nem redi tu kész...hiába a vákumzacskós kalodás csomagolás....
de hazsnáltba is kifog6sz olyat ami még működik...kevesebb energiával mint ez a szípség...
nem tudom hangsúlyozni a 2005 fc 450 bergemet..amit 2012 ben adtam el 3 kilóért.. úgy hogy egyben volt!

de az is tuti ..mellé is lehet nyúlni..nem is kicsit...
mert pl forditva berakott olajszűrő még egy 20 órás motornak is a végét jelentheti...
és mivl szerelőre sajnálja a pénzt.. de halványlila gőze van sokaknak a szereléshez.. ezért..
az is lutri...
de
mondom van az az idő mikor el kell engedni a másik kezét...
az meg hogy jó döntést hoztá e ..az meg majd egy év múlva derül csak ki biztossan
De akár ilyennel is csinálhatod : http://www.fehermotor.hu/hu/te...
Én az Aunerben vettem és még olcsóbb is volt.
Nocsak.

Milyen megoldások jöhetnek szóba?
Gyárit még nem használtam, de ez a cigó nagyon nagy dolog
A belsővel menés és a tublissal való menés ég és föld, most már sárban is majdnem ugyan úgy haladok, mint szárazban, eddig a ha sár volt, erősen gondolkodtam ki menjek-e egyáltalán, ezzel meg bátran nekiindulok sárban is az extrém körökön.

Lehet a motorral is ez lenne, ha lecserélném, jönne az "ég és föld érzés"
Köszi , de kopóból bontottat nem szabad, ezt már megtanultam.
Ez 2001-es, nekem nem lenne jó.

Megpróbálom kihúzni vele már azt a kb. 20 üzemórát amit még megyek idén, aztán majd kiderül mi lesz a motor sorsa.
Nem akarom megvenni bele, mert ha belül is nagyon gáz sok dolog, akkor csak kidobtam a zsét az új kosárra.
Workzone....
ezen a cigótublin mi is agyaltunk
de elvetettük az ötletet
inkább rendeltünk egy-egy gyárit
mondjuk idén egy defektem sem volt, pedig 10 napot motoroztam
Annak amit az Aldiban vettél mi a márkája, neve?
ÓÓÓ bakker egy világ omlott össze bennem
a lánckenésről akartam épp a könyvet irni mikor kiderül.. a sima zsir nem is jó
akkor marad a láncspraly...
a 10w-50 motorolaj mint irtam kb 2 órát birt ki...
a lánckenő olaj sem hinném hogy többet tud( a két ora nem kevés ám ) az hogy menniy ideig ázik benne... az gy botnál számít6.. de egy edzettcsapokból álló láncnál nem hinném ...
de azért köszi.. az értékes taasztalatot..
bontóssal annó főztük a láncot.. még a fc 650 berg korszakába.. de nem emlékszem hogy a zsir folyékony állapota után szétesett volan alkotóiar.. a szappan fémsztearátra meg az floriol olajra.. amit ebbe a szappan vázba nyeletnek el...
de igy akkor...

ini..
ha mindent megvennénk egyből.. most nem lenne a cigó tubli 2 ezerből.. ami dév életébe is meghozta a fényt az iccakába...
meg kb titokolvasók kötül is használják már lyaúpáran ...
szóval a fejlesztés van hogy jó...de van hogy a sülthurka is többet ér
Ránéztem a kuplungra
Most már mindent értek
Kb. 1mm-es fűrészfog van a kosáron, 1 lamellát 2 darabban vettem ki, az acél lemezek kicsit megégve.
Kicseréltem a törött lamellát, s összeraktam

Egész jól bírta ez a MITAKA kosár, belevertem 250 üzemórát,
100-nál még csak 0.1mm-es kopás volt, 200 nál kb 0.2-0.3 utána valószínű már drasztikusan kopik, hogy felszedett még 0.7 et 50 óra alatt, a hő kinyírja, meg valószínű csak a felülete van felkeményítve.

A PROX kosárért tuti nem adok 80eFt ot, marad a MITAKA ismét, az 50 ből itthon van.
Multimaster a neve. Mar sokan lekopintottak.az eredeti fein az oszcillalo mizgast vegez es kb 90 rugo. A kopincsok csak rezegnek. Attol persze jo. Ipari felhasznalasnal hon ki a 80 ezer ft difi.valiban jol viszi a gumit. Ho eles lefent kis rovid lappal probald. Mint a vajat ugy viszi. En flexeltem hozza egy specko kis lapot ami befer a fogak koze es csak ket cm szeles.
Olyan mint a flex,,,csak rezeg.Van hozzà vagy 5 adapter,azt rakod be amit akarsz.A gyàri szar geomaxot ,úgy megvàgtam,hogy kétszer úgy fogott,mint új koràba.....Bàr ne tettem volna........
Ó vazzeg, nem figyeltem eléggé, bocs
ezt most mért kellett elmondani? oda a szórakozásunk...
ugye nem a gyermek lombfürészrül van szó.... mond hogy nem az, csak mert annak is annyi az ára...
Szevasztok!
Zari, én már próbáltam egyszer zsírban kisütni a láncot, de a zsír egy idő után szétvált alkotóelemeire úgy mint szappan, olaj meg a ...szom tudja még mi, aztán frankón úgy is maradt. . Úgyhogy motorozás után inkább mindig beleengedtem a láncot 1liter fűrészgép lánckenő olajba a következő indulásig abban ázott.
gázláng is jó, én egy kézi gázforrasztóval olvasztgattam egy szivattyú csapágyaiba a zsírt
valami maszek hajtóműháza volt dupla csapággyal oda szépen beolvadt
de még mindig azt mondom hogy ha a zsírozgatás helyett valami értelmes dolgot művelsz(pl munka) akkor simán meglesz az új lánc abból amennyi időt-fáradságot ráfordítasz a a régire
ez kicsit ködös.. mi az ?,
fleksz?
rezgővágó?
vagy mint asztalosok kedvenc szerszáma....a.. láncfűrész
sütni nem csak a sütőben leeht..
de minden képp zsir kell hozá vagy sütő most vizsgáztam konyhatechnikábÓ azé tudom ennyire

amúgy mig nem lesz valami kinti rezsó addig fékeződik a sztori...mert gyanússan nem lenne elég az ablakok száma a házon ahhoz hogy 3 nap alatt is kiszellőztessem azt a bűzt

de milyen fajin lenne legközelebb reggel beülünk bontósékkal.. kérdik na mit sütöttél..me szopktam pogit sütni reggel..
mondanám egy kis pogit megh egy kis irisz láncot...melyikből szeretnél harapni

na jodlis garat az új géphez
beszéltem a racetársaddal..annak most jön pénteken a nyú gép..de mondta hogy ez még nem redi tu kész...ugyhogy azzal még egy 2-3 napot szerelni kell mire kimerészkedik a sziklák földjére...
mondom addigra az enyémbe is benne az új váltó
Sràcok! Az aldiban lehet kapni egy gépet.9900 Ft Sokmindenre jó,de gumit vàgni is szuper.Én vettem,mert asztalos munkàkra is jó.Màr hasznàltam ilyen gépet, a gyàri gumit 2 szer is megvàgtam....Szerintem hamar vissza hozza az àràt....
Ok visszavonom. Csak gyere ide a kornyekre probalj endurozgatni a "helyi " spanokkal. Nagyvonalu leszek 100 km sugaru korben. Mitobb! Oda adom a motorom barmikor viheted teli tankal!
jahhh, nyilván kamuzok , erröl vagyok híres...