Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert a matterhorn nem a mount everest . egy jo maszonak egy vagy inkabb ketnapos kiruccanas oda vissza. Mig az everest es tarsai honapokat vesznek igenybe es maga a feljutas is tobb hetes moka.

Kepzeld el ok mit gondolhatnak az endurosokrol. Megveszik a motorokat simogatjak csicsazgatjak hogy aztan egy atlagos szombat delutan egy homokbanyaban romma szaggassak es elhajigaljak. Vagy elhivjak egymast vagy vadidegeneket magukgoz egy napra. Kocsiznak 5-600 km eket par ora menetert. Aminek az elso fele azzal telik hogy a vendeglato szogeli drotozza a motorjat mig a nap masik fele defektszereles. Van egy ora tiszta menet amirol csinalnak egy osszevagott videot es felrakjak a jutubra mintha legalabbis a romaniacson mentek volna. A vegen beulnek egy kocsmaba vagy esetleg kozben es jol besoroznek. Ennek csak te erted a varazsat. Mas szamara ertelmetlen pazarlas. Ha a sport teljesitmenyt nezzuk egy ilyen lesiklas vagy egy everest maszas es annak elozmenyei nem osszehasonlithatoak . nem egy kategoria. Sport erteket nezve kb 1:100 hoz
Mert a csúcson csak egy hely van.

Hallhatatlan akar lenni, a hasonszőrűek körében,-és megcsinálta.
Az ilyen fagyos hegyeket mászók szerintem eleve nem normálisak Soha nem értettem,hogy lehet valaki annyira fanatikus,hogy bevállalja az életveszélyt,plusz a sok szenvedést,keze,lába lefagyását, egy hegy meghódításáért.
jóva tibu

akkor lukfor evrybádi

http://youtu.be/-QuXqwgq0LQ
50-ért biztos nem veszek bele dugót.
Par eve voltam.ott sielni. Zermatt matterhorn. A svajciak buszkesege. A tuloldala olasz regio. Mindket oldali sipalya rendszer ultra komoly! 3800 meteren meg huttek vannak! A matterhorn rohadt meredek es tu hegyes. Nincs rajta sipalya. Hegymaszok jarnak ra nagyon nehez. Ha a csavo ott lesielt marpedig le. Nem szarral gurit
Ő még örül a hónak.
Ki szeret síelni?
https://www.youtube.com/watch?...

Egyedül ilyen helyre, normális?
Vik válaszoltam, nézd a FB-t!
hol a válasz a videjós érdésreeeeee?
már állat a nagy hó.. remélem nálunk vár dec elejéig

mert elvitte a cicaa hólapátot.. és dec elesjén hozza vissza tőle a kutyauá
ÚÚÚ
ez állat...
tibric..
nem válaszoltatok a videjó ügyében csak mindenki megnézte.. felrakhatom nyilvánosra or nó?
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, `script`, `facebook-jssdk`));MIA // first time // SNOW // reggae feeling ;) //DA FREUT SICH ABER JEMAND :) :) !Szerző: Harald Juen, 2015. október 15.

mert kutyázni jo... ez az egyik kölykünk és ez 5 napja volt tirolban...
bizonyítaníííí?mit? kinek?
motorzni kell hogy az ember jaúl érezze magát és ennyi..
mindenki azon a szinten élvezze ahol van...
én a béka seggét nézem alúról
Ugy latom neked bizonyitek kell nem igeret..
En mar csak lájtiban es csikeneken motorozok....nem akarok bizonyitani....
De amugy jok a vidik... ...
Amugy en sem tom h mijaz a platy....itt beszeltek rola a sracok h ez az szava jarasa a volt haverodnak
Sok sikert
Megjavult, anya felrakva.
remélem megjavul a milenénium falkon
ha nem találnál ott a bótba anyát szolj.. holnap postázhatom azt is!.. a penyóval..
csak el ne felejtsem..
de ha bemész egy ajutó szerelő műhelybe vagy 1 bontóba.. tuti túrnak neked 5 perc alatt M 14x 1,5 anyát
ezeket a baromságokat honnan veszed..haver.. ne égess már ezzel hogy a tv haveredtől( mert a ha fészbukón hardendúrógrúpos vagy akkor az vagy..haver ) ilyen platty meg lófasz...
...
ha ezeket akarod hallani hivd meg magadhoz hajtani ű

az egymás basztatáson túl.. videjó hogy tetszett?
jöhettél volna bizonyit6tál volna
Vazelin az csajokhoz kell..ide nem a leg jobb.Sima szappanos vizzel a legjobb.
fasza
vazelin nem jó hozzá?mert abból van sok