Haho Balinyo.....
Most voltam masodjara februar ota.....volt egy kisebb serulesem....meg mas gondok is...
De majd belehuzok....
Latom te is inkabb kutyazol..
Most lett rajta még egy. A hűtő igaz nem lyukadt ki, viszont a komplett oldala leszakadt, amivel felfogatod a vázra.
Így most a 3 vízcső meg a hűtővédő keret fogja csak.
Majd télen vissza kell hegesztetni, addig meg jó van így.
M14-es jobbos 1,5mm emelkedésű peremes anya volt a gyári rajta.
E miatt ne rendelj, csak ha útba esik...
Csavar nem kell, azt nem hagytam el bér azt valószínű nem is hagytam volna el, mert ha kiesik, azonnal megzakkan a motor és estem volna szépet, azaz az esés környékén jó eséllyel megtalálom a sárban vagy nem...
Remélem a hűtőm nem lyukad ki sehol, csak a cső szakad el, még nem néztem, de estére kiderül.
figyu. ah kell intézek 10.9 elég erős oda.. csak mérd le milyne sűrümenetű 10.9 csavar az elég jó lesz oda.. intézem anyával csak ird az átmérőt meg a hoszt amit össze kell tartani..
rappaicsavar pont hu .. ha válogatni akarnál..
Bár megoldottam volna azt is, berakom a csavarhúzót a helyére, megkötegelőzöm és hazáig csak kibírta volna.
Tuti, hogy rá se raktam, azt még fel tudtma idézni, hogy a csavart berakom a helyére, de az anya rárakása már nem rémlik, valami kizökkenthetett a szerelésből.
A gond, hogy másnap miután ezt elkövettem, kitakarítottam a műhelyt, rendet raktam, így ki tudja hol a csavar
Már sikerült rá szerezni, ha nem lesz meg a gyári, jó lesz az.
figyumándéw
a kártyát nem cserélted össze?
mert ez le van zárva.. letörölhetetlenül...
eddig meg ilyen nem volt..mert akkor ha igen visszaküldné ma penyóval 1ütt...
csak vagy felkéne venni aztaqrwa telefont vagy észervenni hogy irtam neked minden elérhetetlenségedre
déw...
déw...
hahóóóó
igérted az északa meséleket.. csak azt nem mondtad hogy a gyereknek otthon.. mert ide .. ide nem lyutottak el szavaid
néztem én tegnap a himbádat..
de nekem sincs rajta csavar a menet benne van a kutyacsont és társaiban.. ezért nem si szóltam...csak azt láttam a nagykanlóbaszó csavar kilóg a aluból két centira.. de kettő is igy volt.. osztán mondom nem akarom beleverni a faintos gépedbe a cshúfost
de akkor csak hiányzott..de nem gond mert időben észrevetted.. illetve nem volt egy szuperkrossz futam ahol aztán.. lyól széthullott volna a milénium fálcon..az ezeréves sólymod....
rémeremiksznek mondtam igy.. meg frank einstejnnek hivtalak hogy életben tartod...
de mindehova felvitt ahova az úly kátélyemek sem volt egyszerű dolga
ugyhogy
először a fórumotokba adom bEEE.aztán hy jóvá hagyjátok bedobom a közösbe is..
mert ez a hajtás ez karaj kis videjót eredményezett...
a cime az lesz. ahogy én láttam a székelyföldet eső után
a defektet nem is emlitetted.. azt a kettőt.. ezért hálás köszönetem
amúgy 4 deci hiányzott nem is 3
ugyhogy tibu ugy látom te is ferdíted a valóságot
karaj volt veletek.. karaj csapat karaj drályver(titok putyunak is külön dicséret hogy igy 1ben tartotta az egész csapatot..
a hortobágyi husos palcsi is fincsi volt...thnx
igaz nem si egyet ettem hanem egyből2..de ki számolja hát a kalóriaszegény
a videjó is készül.. majd 15 perc de sanja sokan csak álló helyzetben vanak rajta.. mert mire utolértem öket addigra már rég fent voltak.. és pihentek... nem is csoda hogy nekem 4 deci fogyott el vizből nekik meg 1,5 liter..
mert volt idejük inni.. én meg csap nyaltam a finom hegyről le a sarat
Most voltam masodjara februar ota.....volt egy kisebb serulesem....meg mas gondok is...
De majd belehuzok....
Latom te is inkabb kutyazol..