Pedig volt egy időszak, amikor téged is megbabonázott! El is csábított erről a kis szemétdombról és igyekezett átmosni az agyadat. Aztán csak átöblítette. Volt az a videó, ahol: "Viktor, állj feljebb! Ne oda, lejjebb!"... :-D
Azon nevetgéltünk. Persze jó, hogy visszatértél! Komolyan...
igazándiból jodos jól mondja.. de nem értem.. mit is pörögök rajta?
ott fejbe baj van nem kicsi.. aki úgy beszál a haverjairól akinek ad valamit hogy meghorgozta meg bekaptad a horgot..
azért adni hogy azttán mi értelem...
persze hogy szegénynek egy barátaj sincs csak haver akik ideig oráig..aztán mikor megunják a mindenbe belekavaró szemiélyiségét akkor pápáznka neki..
de a sok ismeretlen csak azt látja mekkora arc.. meg hó de kafi az ajándékoz..
aztán meg úgy járnak mint székelyéknél hogy gyorsan kinyilik a bicska a zsebükbe a nagyonjóarctól
két dolog hiányzik látványssan az emberből.. a tisztelet(ami miatt nix és nem is lesz barátja csak sok sok ismerőse)
és a hang ami kilyön a szályából..na...ha az nem jönne ki.. na az még nagy segitség lenne neki az emberi kapcsolatainak fentartásához
A Kemeny enduros har enduros ban van.kiteve. en nem tudom atlinkelni ha nem.vagy tagja. Valaki lepjen bele aki tag. Fotozza le az oldalt jiminek es tegye fel ide. En inkabb azt latom hogy olyan rmberekkel veszi magat korul akik balvanyozzak . ami onmagaban.nem.problema mert senkit se zavar. Az jobban erdekelne hogy erre miert van szuksege valakinek? Es erre a kurvanagy nyilvanos kozszereplesre? Raadasul mar megjarta egesz europa osszes kis bugyrat ahol van par helybeli enduros. Azokkal rogton eletreszolo baratsagot kotott ami kb egy par honap alatt a feledesbe is merult. Vagy rosszabb esetben tetlegessegig fajult.
Feri ha olvasod nyilj meg es homalyositsd fel agyam mi a cel? Mi az irany? Egysegesiteni az endurosokat valami szent haborura? Vagy mint valami woostock fele mindenki szeresse a masikat oriasi boldottàbba jol besziiivva?
Miért lennél elmebeteg, ha ő normális? Attól, mert nem érted, miért teszi, amit tesz, még nem vagy elmebeteg szerintem.
Magán vélemény:
Szerintem nem elmebeteg, tudatosan céllal csinálja, mint sok minden mást is. Szerintem olyan emberek közé tartozik, aki nagyon-nagyon sok dolgot tudatosan csinál, tudtában van vele, hogy MIÉRT teszi.
Hááá nem mondod déw baszki! Erre magamtól is rájöttem,igaz csak egy fél óra alatt,de sikerült.
De hol? Kinek az oldalán? Van valami titkos endurós oldal? Vagy zsír királysága oldal? Netalántán,nézzünk imádattal és nagy csodálkozással ferire oldal? Vagy hol?
Hogy masok szerint is elmebeteg vagy csak szerintem. Mert ha masok szerint ez normalis. Akkor en vagyok elmebeteg. Akkor pedig orvoshoz kell fordulnom.
ezt a kérdőivet ezt meg kell szerezni.. válaszokkal 1ütt majd...kielemezni...és küldeni nekik.. vazelint.. mert a szilikony van ahol drága...
meggy pálikna.. ha sokat iszol akkor el meggy a tudat izébe
csak keveset szörcsöljél mert aztán nem tudsz4 percet em bólintani a teraszon....
bakkar olyan idö lett meg talajj .. ki kell jelenteni.. a világlegideálisabb idej van a lyaú motorozáshoz
sanyó.. a emes 3ból a 110 vedd.. mert a száz20as az tényleg le fogja fogni a gépet.. mind ha ccsak kapat de sziklán tuti lebutitja a dolgokat..
de gondolom ezt te is tudod..
Nem tudom.Valamelyik reggelre ezt álmodta meg,mert a pisztoly már unalmas volt. Mindenki megszokta,kellett valami új. Mondjuk én nem láttam hogy így zár le minden mondatot. Mondjuk nem is nagyon vagyok rá kíváncsi.
Vagy mégis?
Vagy nem?
Vagy......?
Vagy nem tudom,mert elkészült a házi meggy pálinka,és azt kóstolgatom?
Azon nevetgéltünk. Persze jó, hogy visszatértél! Komolyan...
ott fejbe baj van nem kicsi.. aki úgy beszál a haverjairól akinek ad valamit hogy meghorgozta meg bekaptad a horgot..
azért adni hogy azttán mi értelem...
persze hogy szegénynek egy barátaj sincs csak haver akik ideig oráig..aztán mikor megunják a mindenbe belekavaró szemiélyiségét akkor pápáznka neki..
de a sok ismeretlen csak azt látja mekkora arc.. meg hó de kafi az ajándékoz..
aztán meg úgy járnak mint székelyéknél hogy gyorsan kinyilik a bicska a zsebükbe a nagyonjóarctól
két dolog hiányzik látványssan az emberből.. a tisztelet(ami miatt nix és nem is lesz barátja csak sok sok ismerőse)
és a hang ami kilyön a szályából..na...ha az nem jönne ki.. na az még nagy segitség lenne neki az emberi kapcsolatainak fentartásához
Feri ha olvasod nyilj meg es homalyositsd fel agyam mi a cel? Mi az irany? Egysegesiteni az endurosokat valami szent haborura? Vagy mint valami woostock fele mindenki szeresse a masikat oriasi boldottàbba jol besziiivva?
Magán vélemény:
Szerintem nem elmebeteg, tudatosan céllal csinálja, mint sok minden mást is. Szerintem olyan emberek közé tartozik, aki nagyon-nagyon sok dolgot tudatosan csinál, tudtában van vele, hogy MIÉRT teszi.
De hol? Kinek az oldalán? Van valami titkos endurós oldal? Vagy zsír királysága oldal? Netalántán,nézzünk imádattal és nagy csodálkozással ferire oldal? Vagy hol?
Feltételezem 2 ha endúrósítani akarsz és alul is jó legyen.
Amiket drgonzó linkelt, jó lehet.
De hol van ez a kérdőív? Én kitölteném,de senki nem mondja meg hogy hol van!
Ahhoz nekem nem kell semmi,hogy elmenjen a tudat. Nem is volt sose,így elmenni se tud!
mi van..hát szombat este
ezt a kérdőivet ezt meg kell szerezni.. válaszokkal 1ütt majd...kielemezni...és küldeni nekik.. vazelint.. mert a szilikony van ahol drága...
meggy pálikna.. ha sokat iszol akkor el meggy a tudat izébe
csak keveset szörcsöljél mert aztán nem tudsz4 percet em bólintani a teraszon....
bakkar olyan idö lett meg talajj .. ki kell jelenteni.. a világlegideálisabb idej van a lyaú motorozáshoz
sanyó.. a emes 3ból a 110 vedd.. mert a száz20as az tényleg le fogja fogni a gépet.. mind ha ccsak kapat de sziklán tuti lebutitja a dolgokat..
de gondolom ezt te is tudod..
hajrászilikÓÓÓÓny
Itt mindenki hülye,csak én vagyok ventilátor!
Finom a pálinka. Fasza édes,nem erős,de az előbb bólintottam öt percet a teraszon.
Dobál az ideg,hogy nem láthatom.
Vagy mégis?
Vagy nem?
Vagy......?
Vagy nem tudom,mert elkészült a házi meggy pálinka,és azt kóstolgatom?