Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az az én hibám lesz nem a gumié:-)
irigy vagy.. tudom én...
Pontosan csak a 2 gyűrűs a kívánatos.
Par hete arultam.egy szinte uj ktm.hatso kereket. 250 jurkaert. Abban savallo eredeti kullok voltak. Baszott eros felni. Cnc mart duplacsapagyas orange eloxalt agy. Hibatlan.ujszeru allapotban. Es sokalltak.az erdeklodok. Holott egy ktm.sima gAri agy ami szeret korberepedni 60 ezer ft. Egy felni 32000 aztan jon.meg a kullok meg a csapagyak es futamok tavtartok. Aztan vegul elkelt. Furcsaltam.hogy sokaltak. Kecskemeten.ugyanaz a kerek 500 euro. Na az mar tenyleg sok. Szerintem is jobban jarnal hs keresnel egy fuzott kereket.
Ejj de micsudi szípen megfogalmaztad!
Pálinka? Milyen pálinka?Senki nem beszélt itt pálinkáról.Pálinka nincs,nem is volt,nem is lesz.
Hívd fel Gecsát és kérdezz rá, mit mért.
A hirdetései alatt van telefonszám, de az adatlapján email cím is.
Szerintem lehet tudatosan/céllal viselkedni úgy is.

Részemről ismerem személyesen, teljesen más ember úgy (velem/nálam), mint ami lejön a videókból, írásokból.
15 ért? Annyiért szerintem felnit se kap
Tudsz neki linket adni, ahol láttál ennyiért EC300 ba hátsó kereket?
Kawabala, miért nem veszel egy komlett kereket ebay-on, postával mindenestül 15-ért már kapsz...és az felnistöl agyastol,komplett.
ha jol emlékszem kell vagy 35 db, az 350 ft/db áron majdnem ott van árba..
arra az oldalra emlékszem, a helyi isten bejelölt, aztán egy hét mulva törölt...

azota is esz a rossebb mit követtem el...de csak nem jövök rá...

Dew, szerintem te a nagyfoku emberbaráti szeretetböl fakadoan rendesen tulértekeled a fent emlitettet.... dehogy tudja mit miért tesz, ha tudná sosem viselkedne emberekkel ugy ahogy....
Imi , te tuttira diplomata képzőt végeztél...
na küggyél csak szépen ide nekem is abbol a páleszböl...
ha belegondolunk hogy egy elfogadható minőségű 2mm-es bicikliküllő kb 150ft és egy jobb minőség pedig 400felé van(nem beszélve arról ami 1000+ft) akkor nagy csodákat nem kell várni egy 250-350ft-os motorküllőtől
kb mint az 50ft-os bicikliküllő kategória amiből minden utamon elszakadt 1-3 db
Kemény talajon (szikla, kő, sáros szikla, fa, vizes fa) nem az igazi, hajlamos rajta elkaparni, sokkal nagyobb nyomóerő kell ennek a guminak, hogy megtapadjon rajta, mint egy lágyabb bütykű guminak, ilyen helyeken sokszor kerékre kell venni elinduláshoz, hogy a motor súlya is nyomja plusz a telót, mert a 75-kgom nem elég neki, csak kapar.

0,5 bár nyomás felett nem a legjobb, le kell engedni alá, vagy e köré.

Másnak biztos mások a tapasztalatai, nekem ezek.
Érdemes rákérdezni telefon, ki tudja mikori árak azok ott í
Illetve a minőségéről sem ártana valami tapasztalati infó, nem mindegy milyen acélból csinálják, hogy hőkezelik, stb.
Valaki hallott már erről a helyről? http://www.kerekcity.hu/
Ha gecsa küllői nem lesznek jók, vagy ha nem ír a továbbiakban sem, akkor minél hamarabb kéne intézkedni, mert ahogy olvasható az oldalon 3-4 hét a küllők legyártása viszont elég jó áron csináltatja, már ha endurókra is érvényes ez a 250-350Ft/küllő+küllőanya
hangulat jelekkel ",óriási verbális intelligenciával "igy gondoltam
Ha sok even at ezt hasznalod .kozben elfelejtesz megtanulni motorozni . pl. Aztan veletlen elfogy vagy levaltjak a tipust bajba lesztek.
Oriasi verbalis inteligencia? Miota az a takonyszivas es a fasszopozas es a kurvaanyad...
Mi a hátránya az MS3-nak?
milyen szépen körülírtad azt hogy egy igazi gyökér pöcsfej

amúgy nem is tudom kiről beszéltek, sosem láttam-hallottam-ettem ilyet
Ismered személyesen.és még sem tudod a választ?
A videói alapján egy egoista,jó nagy adag exhibicionizmussal,óriási verbális intelligenciával,de hozzáteszem csak a látottak alapján mondom ezt,személyes tapasztalatom nincs.
Nem zárja ki a kettő egymást..