Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindketten motoroznak Sanyi supermotozik is, valamelyik fogja tudni fejből, hogy melyik tipusnak milyen a küllő kialakítása méretei.

Kerékpáros oldalakon van küllős számítási program.
nincs ebben semmi cumi... egy ilyen hosszu sziklás tempos verseny szerintem nem a rajtnál döl el...

sokkal nagyobb szívásnak láttam azt a sok helyen ritka, szar fehér szallagozást... látszik a mozgásán néha ő is keresi, elbizonytalanodik jo helyen van-e...
Köszönöm a válaszokat, a 2 megnevezett személyt fel is hívom holnap.
Közben tényleg jó lenne megtudni hogy esetleg a ktm küllők egyeznek e vele, bár szerintem kevés rá az esély. A küllőzést hozzá értő szakember csinálja, már csak a dolog tárgya hiányzik sajnos.
Igazat beszélnek Az életben legalább egyszer át kell élni! Ha teheted tedd meg.Felejthetetlen élménnyel leszel gazdagabb
faxa a vidi dév..
na ma wettem egy csomó fáradtságot.. és megcsináltam a mostani helemetre is a fejkamerát
ugyan oda
szerintm totál jó hejen van.. beszéd is hallatszik belőle..(mivel a száj előtt van közvetlen..)
meg élvezhetőek is a felvételek.. legalább is szerintem..
ja.. meg egyszerűen áttettem konzolt amarról.. és már be is lőttem.. ugyhogy a titkos vidik amik készülnek majd nálad .. a bejelentkezetteid által nézhetőek lesznek
ahogy már egyszer irtam régebben... még nincs itt az a un. "kritikus tömeg" aki megcsinálja a radikális változáshoz vezető utat... schöne neue Welt...
szerintem meg az a durva ,most hogy az oroszok elkezdték bombázni a "felkelőket" (legalábbis annak hívják őket, valojában usa által pénzelt ,felfegyverzett bűnözők) azok elkezdtek tömegesen "dezertálni" és most mind jön az eu-ba mert még mindig nyitva van az arany kapu...
nem emlékszem már rá.. olyan szita az agyam mint egy tészta szűrő....
küllő
általában 2 féle hossz van egy kerékben
igaz csak pár mm a különbség
KTm gyári van nekem... ha egyezne akkor tőlem kapsz 500/db áron...
De legközelebb csak szombaton tudom megnézni milyen görbülése van meg milyen hosszú...
De hátha tudja itt Bálint vagy valaki más h egyezhet-e?!
Friss Jarvis videók ezen a linken elérhetőek általában, ami youtubes, s nem kamuból irják oda a nevét.
https://www.youtube.com/result...
Mai esti mese
https://www.youtube.com/watch?...

Jó nagy cumi lehet beragadni a rajtnál ilyen porban
most jönnek csak igazán, napi 5000 az átlag minimum
http://www.police.hu/hirek-es-...

Ami "érdekesebb", hogy hova "szívódnak fel"...
Vagy - Küllőkészítés: Csatári Sándor 5630 Békés Vésztői út 1/1 Tel.: 30/4025863

Bartha sanyi és Csatári is korrekt szakember.
na mi a pálya hapsikák.. gyünnek a migránsok.?
Ezer éve nála vettem az RMX be, nem tudom foglalkozik-e még vele és mi az ár, egy telefont lehet megér.

Bartha Sanyi 30/4323543 (Hajdúszoboszló)

Pár tapasztalati infó ehhez kapcsolódva(lehet nem érint):
- mérd le minden méretét a küllőnek is(hossz, fej átmérő)
- az anyának is! (fej méret, hossz, stb)
- számold meg hány kell bele.
- ha a laza küllő szétkoptatta az agyat vagy a felnit, abba már lehet más hossz kell nem a gyári, ha súlyos, max alátétezed az agynál, a felninél ha gáz csak felnicsere oldja meg.
- fűzetni olyanhoz vidd, aki ért hozzá, sokkal olcsóbb mint ha te csinálod (első pár kerék nem jó sikerül, a feszesség ha nem jó/nem egyforma csak lazulgatni fognak, stb)
Jártak ki a haverok vb futamokra...azt mondják azt nem lehet el meselni ,hogy akasztjak a gázt es hogy miket csinalnak azt látni kell.
Hello, segítséget szeretnék kérni.
2002-es gasgas ec 300 hátsó kerékbe keresek küllőket, küllő szettet.
1300-1400Ft/küllő áron találtam már pár helyen, de nyilván a lehető ár/érték arányt keresi az ember. Ha esetleg lenne valakinek valamiötlete, azt megköszönném.
A Husky sapkás lehet még kölök pezsgőt kapott
Nagyon megfiatalodott ez a sport is,16 17 éves gyerekek kész profik,és már csak egy jó szerződés kell,hogy bekerüljenek az elitbe.
Élőben nézni egy versenyt ahol mennek profik is leírhatatlan nagy élmény.A nyolcvanas években sokat jártam cross versenyeket nézni,az országon belül.Iszonyatos csaták voltak akkoriban,rengeteg néző minden futamon,és frenetikus hangulat.Aztán egyik évben kimentünk Holicébe VB futamra,na ott amit műveltek a világ nagyjai hát leírhatatlan.Az öreg Kornél is ott volt a szeren rendesen,de "csak" 18 ill 20 lett talán.
A-ba az elso 3..
hétvégén mi az Apuseni Enduro Trophy b nyomával küzdöttünk, de csak a hoki részeken tudtunk menni rendesen
ahol kellett volna tudás és erőnlét ott bátran megfutamodtunk és csináltunk egy hátra arcot....
mondjuk előtte pár órával még szakadt az eső, szóval nem kicsit csúszott
Az oreg azert orvend es emeli fel a kezet mert a fia Ivanka ott a nagy VB-s motoros mogott
Na de volt is futomu alattuk..az elsonek cone v es trax..a masodiknak is ugyan az,de a hramadik egy 10 eves yamahaval ment..na az a gyerek egy tehetseg..ivannak a fia..fiatal es volt a 4 aki 2T vel ment ..Tompa Cristian..hat a gyerek hihetetlen az is..na ezek adtak a showt.Az elso George Cabal na anna hihetetlen kkonyu volt a mozgasa,es a levegobe nagyon vagta a motor kezelest..a 2 az Raduta volt,de tole tudni,ha nem is gyors de szep es latvanyos a motorozasa...sokszoros roman bajnok o is motocrosszba..Ivan..avagy Istvanka Szekelykereszturi gyerek...na de az is ha egy ilyen felszerelt cuccos motorral ment volna verte volna a csapatot mert mindvegig ott volt az elsok kozott...Tompa Cristian meg hat geci fiatal..14 eves mintha,vagy meg annyi sem..a 2T ve ugy baszta a gazt ,hogy az valami hihetetlen.
Latszott kinek milyen a technika alatta..mit tud a futomu..a motorok is jol mentek,szegeny ivant orokke onnan tudtuk,hogy o rongyolja,hogy a kanyarba befele csattogott minden...
https://www.youtube.com/watch?...
Itt az elso negy..latszik is a 2 ivan,3 tompa,4 raduca...1 cabal,de mas dimenzio mint a tobbi,de a motorja is mas.Volt meg sok motoros,gyengebb kategoriaba,de latszott is,hogy ki alatt milyen a futomu...a profiknak sima volt a talaj a hobbistaknak meg majd baszta oda ugy ugrott a motor .
Ezena videon nem is anyira de latszik,hogy ez egy becsuletes befele ahol egy telyes visszafordito kanyar mandinerrel...na itt ugy vettek a kanyart ,hogy beszaras
Ez a elso 2 kategoria motorozta csak,vagy aki nevezett a szupercrosszra.En nem mernem csak negyedet ugrani..a tobbitol halal felelmem lenne..de igy nezni is fasza,foleg ha egy profi akasztja.
A kis krampuszok is gecimod jol mentek.Az egyik az ismeros haver fia,o a bajnok is mar par eve,de volt egy kis csaj is aki ugyesen a 2 helyen vegzett.Nagyon latszik,hogy tanitva vannak,szep a testartas,csak kanyarba ulnek,konyokek ott vannak ahol kell,kanyarodni is pont ahogy a nagy konyvb meg van irva,befekezes,kanyar,gyorsitas,...mind szuperul csinaltak..de a nagyokbol is volt 4 motoros kik hat pofaszakadas hogy nyeleltek..